Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kgh

Faceci czy jak jesteście zakochani w kobiecie

Polecane posty

Gość Kgh

to włącza wam się coś takiego jak zazdrość o innych facetów i przeszłość kobiety? szczerze. Ja jestem kobietą i mam takie uczucia gdy mi na kimś zależy, jestem wrażliwą osobą.

Gość Wiem co mówię
2 minuty temu, Gość Kgh napisał:

to włącza wam się coś takiego jak zazdrość o innych facetów i przeszłość kobiety? szczerze. Ja jestem kobietą i mam takie uczucia gdy mi na kimś zależy, jestem wrażliwą osobą.

Chcesz być szczęśliwą? NIGDY nie pytaj, ilu partnerów, ile razy, gdzie z kim itd. Nigdy nie pytam kobiety, wiesz dlaczego? Bo i tak może mnie okłamać, czy nie powiedzieć całej prawdy, a czy ja będę szczęśliwszy jak się dowiem? Wręcz odwrotnie!

Gość Khg

Nie pytam, nie chce wiedzieć. Chciałam zapytać czy to normalne że mam takie uczucia zazdrości czy faceci tez takie mają.

Są osoby które traktują seks jak sport i im chyba nie przeszkadza ze ich partner był ... ale tego to nie rozumiem całkiem. 

Gość Wiem co mówię
4 minuty temu, Gość Khg napisał:

Nie pytam, nie chce wiedzieć. Chciałam zapytać czy to normalne że mam takie uczucia zazdrości czy faceci tez takie mają.

Są osoby które traktują seks jak sport i im chyba nie przeszkadza ze ich partner był ... ale tego to nie rozumiem całkiem. 

No właśnie, mniej myśl, więcej kochaj ... bo stracisz to co kochasz. Ja już dawno przestałem traktować seks jako sport. przeszedłem z ilości na jakość ;)

Gość gość
4 minuty temu, Gość Khg napisał:

Wiesz co ja jestem z żoną 17 lat i z powodu że mało spędzamy czasu ze sobą bo ja dużo pracuję. Czasem kiedy ona nie ma ochoty na nic nawet na całowanie się myślę że kogoś ma i ze mną już jej się nie chce może to jest chore, ale tak mam.

Gość petrovafire

Myślę, że zazdrość o ukochaną osobę to normalna rzecz. Kochasz, więc drażni Cię, że ktoś inny się może kręcić przy nim. O ile jest to zazdrość w granicach rozsądku, to wszystko jest okej. No i wydaje mi się, że jak facet kocha, to też jest zazdrosny, przynajmniej ja nie spotkałam się z innym podejściem, no ale faktycznie, o to trzeba już pytać bezpośrednio facetów 😉