Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja

Possam ...a na kolanach

Polecane posty

Gość Patrycja

Krakow. Spotkanie u  Ciebie lub w Twoim samochodzie. Tylko ssanie. Nie uprawiam seksu. Tryskach gdzie chcesz i bez gumy. 100 zl

Gość Gość

Nie boisz się, że cię zgwalci? Zapragnie sexu i nie będzie patrzył na twoje opory? A jak trafisz na psychopate? Warto tak ryzykować?

Gość Patrycja

Ryzykuje. Dotad nic sie takiego nie wydarzylo. Umawiamy sie na ssanie  ja to lubie  panowie lubia jak im to robi mloda laska i chetnie placa. A dla mnie latwy zarobek. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Patrycja napisał:

Ryzykuje. Dotad nic sie takiego nie wydarzylo. Umawiamy sie na ssanie  ja to lubie  panowie lubia jak im to robi mloda laska i chetnie placa. A dla mnie latwy zarobek. 

Ok, twoja sprawa. Po prostu wczoraj oglądałam "Połączenie ". Widziałaś ten film? Co prawda tam nie chodziło o sprawy związane z seksem, ale psychopata nie tyko mordował , ale i torturował ofiary.

Gość Patrycja

A co Ty masz  tym ze cos sie moze stac? To malo prawdopodobne raczej. Wiekszosc panow chce tylko tego orala i nie sa psychopatami

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Patrycja napisał:

A co Ty masz  tym ze cos sie moze stac? To malo prawdopodobne raczej. Wiekszosc panow chce tylko tego orala i nie sa psychopatami

Po prostu strach mnie oblecial po tym filmie. Człowiek nie wie na kogo się napatoczy na ulicy. A wariatów to jest chyba coraz więcej. Uważaj na siebie. Jedna dziewczyna tu opisywała, że chodzi samotnie po nocach na spacery z psem ale gaz zawsze przy sobie nosi.

Gość Patrycja

No teraz to mnie nastraszylas. A Ty tez sie tak umawiasz czy nie? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Patrycja napisał:

No teraz to mnie nastraszylas. A Ty tez sie tak umawiasz czy nie? 

Nie, ja w ten sposób nie pracuje. Po prostu po tym filmie to się nawet wieczorem boję wyjść . Ogladalas go? Wczoraj w tv leciał.

Gość Gość

Dziewczyno ogarnij sie. Zaprzestan tego procederu 

Gość Gość

Albo... baw sie tak dalej. W sumie selekcja naturalna. Jednej kre.tynki mniej 😉

Gość Gość

Psychopaci kur.wy wybiją to bedzie wiecej normalnych kobiet 

Gość też z Krakowa

uważaj na siebie serio jak już musisz tak dorabiać lepiej jakiś hotel gdzieś gdzie będą inni w razie w szczególnie gdy w grę wejdą napaleni kibole...

Gość eeee

Przecież te 50 złotych [cena z roksy itp] nie jest warte raka gardła/jamy ustnej. Nie będziesz mogła pracować, zarabiać pensji, będziesz wydawać na transport do szpitala, wizyty, badania, leki, nie będziesz mogła nic jeść, umrzesz

Warto to?! Żołądek zachoruje, faceci fiutów nie myją, mają obesrane gacie jak Machaj z Raciborza i to na randce! a co dopiero na spotkaniu na telefon z byle nieznajomą