Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

APEL SO HEJTERÓW I HOJNYCH LUDZI DOBREGO SERCA, PROSZĘ WEJDŹCIE.

Polecane posty

Gość Gosc

Jestescie bez serca. Drwicie z tego Starszego, a on ma prze.je.bane zycie. Tutaj tylko czuje radosc i to jest jego jedyna rozrywka, skonczone durnie.

Zycie bez kobiety jest koszmarem, tacy faceci zazwyczaj maja zazyle relacje z matka. A on nie dosc, ze stary kawaler, to jeszcze z dala od rodziny, ktora odwiedza kilka razy do roku. Nie zarabia w tej Anglii zadnych kokosow, tyle, co mu starcza na oplaty i byle jakie jedzenie na miescie. Facet zwyczajnie ciezko wiaze koniec z koncem, czy to powod do smiechu??Wynajmuje z obca kobieta mieszkanie, ktora jeszcze naraza go na niebezpieczenstwo kradziezy jego i tak ciezko zdobytych dobr materialnych. A jedyne co ma to nowy telefon na raty i stary laptop.

Stworzyl sobie tutaj na temacie bezpieczny azyl z Polkami, traktuje go jak wlasny domek, wbrew temu, co mowi, ze ma do tego miejsca dystans. Czuje sie tu bezpiecznie. Wy mu ten azyl bez przerwy nawiedzacie i dokuczacie mu. Gdzie tu czlowieczenstwo widzicie, ze on nawet nie potrafi sie bronic, ani ludzi ktorzy z nin spolkuja. 

Temu czlowiekowi trzeba pomoc, moze jakas zbiorje kasy zorganizowac, cokolwiek, moze jakies paczki zywnosciowe. Zycie nauczylo go liczenia kazdego grosza i ogladania kazdego funta, zanim go wyda. Pomyslcie o tym.

Gość Gość
36 minut temu, Starszy69 napisał:

No ja jutro mam wolne to odpocznę. Intensywny weekend miałem więc przyda się dzień wolnego. 😉

40 minut temu, OleeOle napisał:

Jasne Starszy, pogoda nie dopisała ale zawsze to odpoczynek gdy nie ma musu wstawać do pracy😊

25 minut temu, Margaretka_G napisał:

Licz się ze słowami, o sobie mówisz ?

56 minut temu, Maryyyś napisał:

Pajace niszczą dyskusję. Co porabiacie? Lece na maly spacerek. Jutro praca (Starszy, zazdriszcze wolnego). Jak wstac po takiej labie??