Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123

Akcja ,,wskocz prawiczkowi do łóżka"

Polecane posty

Gość 123

Każdy ma prawo do szczęścia!

Niech najbardziej pokrzywdzona grupa na tym forum też otrzyma coś od życia.

Dziewczyny zagadujcie nieśmiałych i smutnych chłopaków oni pragną trochę miłości by wyjść na ludzi. Tylko dzięki wam pozbędą się nieśmiałości i kompleksów.

Zatem panie ubierzcie się seksownie i do roboty! Czas uwieść i rozprawiczyć tych nieszczęśników. Kto wie może któryś z nich jest miłością waszego życia !!!

Gość Ona

Ta, jeszcze czego! Niech sami zagadują, jakoś nie chce mi się każdego wypytywać czy jest prawiczkiem czy też nie.

Gość hahaha

Przecież prawiczek się spuści, gdy jakaś seksownie ubrana dziewczyna się do niego odezwie,a jak zaproponuje mu randkę to pewnie zemdleje i tyle z niego będzie.

Gość Jan

Później Ali Mendy i ograniczanie kontaktów. Zostawcie ich, niech egzystują w sobie znanym kierunku i na swój filozoficzny sposób. Po co się zniżać do marginesu? Zobaczcie ile dziewczyn "miastowych" jest dalej prawiczkami, bo nie znalazły jeszcze księcia, który zgodzi się je utrzymywać, zamawiać obiady z kateringu, brudne ciuchy wysyłać do pralni chemicznej, przekazywać jej 4000 wypłaty i oczekiwać seksu jeden raz w tygodniu z nadzieją kłody leżącej na polanie na wiewiórkę, która podleci po orzech na niej leżący.

Gość Stary prawiczek
3 godziny temu, Gość 123 napisał:

Każdy ma prawo do szczęścia!

Niech najbardziej pokrzywdzona grupa na tym forum też otrzyma coś od życia.

Dziewczyny zagadujcie nieśmiałych i smutnych chłopaków oni pragną trochę miłości by wyjść na ludzi. Tylko dzięki wam pozbędą się nieśmiałości i kompleksów.

Zatem panie ubierzcie się seksownie i do roboty! Czas uwieść i rozprawiczyć tych nieszczęśników. Kto wie może któryś z nich jest miłością waszego życia !!!

Szczerze? Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Gdyby jakaś dziewczyna do mnie zagadała, uznałbym to za jakiś podstęp, żart z ukrytą kamerą w tle, lub chęć wyrządzenia mi krzywdy, dokonania przestępstwa. Nie wierzę, by jakakolwiek dziewczyna ot tak zainteresowała się moją osobą. Nigdy nie przytrafiło mi się coś podobnego. Nigdy nie miałem dziewczyny, nie całowałem się, żadna dziewczyna nigdy nie okazała interesowania moją osobą. Gdyby więc coś takiego mi się przytrafiło, uznałbym to za mocno podejrzane i wiałbym jak najdalej w podskokach. Tak że daremny Wasz trud, bo większość prawiczków zareagowałaby z pewnością podobnie lub nawet gorzej...

Gość Gość

Up

Gość Taka jedna

Skoro każdy ma prawo do szczęścia to zakręc sie kolo grubaski z krzywym nosem.