Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna

Mężczyźni na co przy pierwszym kontakcie z kobietą zwracacie szczególnie uwagę?

Polecane posty

Gość Dziewczyna

Jak wyżej

Gość praff

niewiem tak jak ty

Gość gość

Na twarz. 25 lat, heteroseksualista, prawiczek

Gość Dragon

Na dupke i twarz 🙂

Gość gość

Na pośladki 23 lata, heteroseksualista, nie-prawiczek

Gość gość

Na nogi

Gość Gość

Pupa, uda i stopy. 

Gość Jażdż

na oczy, na kobiece oczy , te prawdziwe oczy ,

czy patrzy na mnie w czasie rozmowy ze mną,  czy w trakcie rozmowy ze mną patrzy na koleżankę , gdy rozmawia ze mną i patrzy na koleżankę to oznacza, że lekceważy mnie i prawdopodobnie nie dogadamy się .

34 minuty temu, Gość Jażdż napisał:

na oczy, na kobiece oczy , te prawdziwe oczy ,

czy patrzy na mnie w czasie rozmowy ze mną,  czy w trakcie rozmowy ze mną patrzy na koleżankę , gdy rozmawia ze mną i patrzy na koleżankę to oznacza, że lekceważy mnie i prawdopodobnie nie dogadamy się .

albo jest nieśmiała

Gość Lorenzo01

Pierwsze są piersi, bo stanik spada jako pierwszy. Pozniej brzoskwinka. :p Fajnie jak jest ladna, az chce sie calowac.

Gość gosc

oczka, buzia, pupa, uśmiech, zadbanie, ubiór, inteligencja, jako taka pewność siebie, umiejętnośc rozmowy, sympatyczne usposobienie

Gość Jarek

Twarz, figura i stopy. 

Na twarz i na sposób w jaki mówi, wysławia się.

Gość Jażdż
2 minuty temu, KermitZaba napisał:

Mam taką koleżankę, która chyba  nigdy nie spojrzała mi bezpośrednio w oczy, nie jestem nawet pewien czy w twarz, patrzy tak jakby za mnie. Trudno też uznać, że mnie lekceważy, bo wiele razy umówiliśmy się na spotkanie we dwójkę...

uważam że 

należy kobiecie popatrzeć prosto w oczy,  jeżeli 'ucieka' z oczami to jest fałszywa lub coś ukrywa 

Gość gość

na pupe

1 minutę temu, Gość Jażdż napisał:

uważam że 

należy kobiecie popatrzeć prosto w oczy,  jeżeli 'ucieka' z oczami to jest fałszywa lub coś ukrywa 

Już pisałam powyżej: czasami kobiety, szczególnie te bardzo młode mogą być po prostu nieśmiałe.

Ja np. lubię rozmawiając patrzeć w oczy, ale mnie to przychodzi z łatwością. Lubię poznawać nowych ludzi i nie mam z tym problemu, ale znam takie kobiety, dla których rozmowa z nową osobą jest trudna a już znalezienie się wśród grona obcych, budzi wręcz panikę.

Nie oceniajcie Panowie zbyt pochopnie.

Gość Joey

Na nic nie patrze ... słucham

Gość gość
33 minuty temu, Gość Joey napisał:

Na nic nie patrze ... słucham

nie ściemniaj , każdy patrzy na tyłek .

Gość Jan

Sprawdzam organoleptycznie ręką przy pierwszym kontakcie czy ma majtki. Jak ma to znaczy nie dobra kandydatka i idziemy tylko na herbatę. Jak nie ma -to idziemy na obiad, a jak ona idzie poprawić makijaż (zwłaszcza jak jest nie umalowana) to idę z nią i razem poprawiamy, a po powrocie wcina jak by gulasz w papryce zobaczyła a to tylko schabowy zagłoby.

Gość Czarna
1 godzinę temu, KermitZaba napisał:

Mam taką koleżankę, która chyba  nigdy nie spojrzała mi bezpośrednio w oczy, nie jestem nawet pewien czy w twarz, patrzy tak jakby za mnie. Trudno też uznać, że mnie lekceważy, bo wiele razy umówiliśmy się na spotkanie we dwójkę...

Znam takie osoby to nie jest lekceważenie..po prostu w tak maja.niektorych patrzenie prosto w twarz peszy...

Gość ona ona ona 30
12 minut temu, Gość Czarna napisał:

Znam takie osoby to nie jest lekceważenie..po prostu w tak maja.niektorych patrzenie prosto w twarz peszy...

Ja tak mam i niedawno odkryłam, że prawdopodobnie mam zespół Aspergera. Wiem, że ludzie źle odbierają moje uciekanie wzrokiem, ale ja nie robię tego bo coś ukrywa,m, wręcz przeciwnie, jestem często bardziej szczera i bezpośrednia niż przeciętny człowiek, intryganctwo, knucie to nie moja baja. Wielu ludzi uwielbia szufladkować innych, wręcz ma to stereotypowe postrzeganie we krwi, ale często ich osądy mijają się z prawdą. Nie mniej jednak rozumiem, że moje unikanie kontaktu wzrokowego jest negatywnie odbierane i staram się nad tym pracować, choć bywa to dla mnie bardzo trudne i jak się nie pilnuję, to wracam z tym do punktu wyjścia - czyli unikania patrzenia w oczy.

Gość Szary

Na wszystko, twarz, makijaż, włosy, dłonie, zapach itd.

😜

Gość PrzystojnyD

Na długie włosy, pupę, figurę (czy szczupła), buzię (czy ma jakieś fajne usta, jako taki rys twarzy).

Tyle. 

Gość Szekspir

Nie zdradzę  szczegułòw choć było miło, miałbym problem. 

Nic z powyższego. 

Gość gość

Na biust, nogi, twarz.

Gość Jonny
16 godzin temu, Gość Gość napisał:

Pupa, uda i stopy. 

Mam tak samo, lubie u kobiet dość spore wydatne pupy i dość masywne uda. I oczywiscie sliczne zadbane stopy, bez halluksów, przerosnietego drugiego palca i z ladnie pomalowanymi na czerwono paznokciami. Jak kobieta ma ladne stopy, to jestem w stanie wybaczyc jej nawet niezbyt atrakcyjną twarz.

Ale najbardziej wazne jest to zeby byla ZADBANA. 

Mialem taką kolezanke w pracy, miala to wszystko powyżej, plus sliczna buzkę i fajne cycki, dodatkowo leciala na mnie. tylko co z tego skoro waliło od niej tak potem i nieswiezoscia, ze nie moglem sie przemóc, aby dluzej z nią pogadac. A czasami ten pot maskowala ohydnymi perfumami, co juz w ogole dawalo obrzydliwy efekt. 

Gość Gosc

Twarz sylwetka 

Gość gość

Biust (czy jest duży), twarz (czy jest ładna), nogi (czy są zgrabne), figurę (czy nie jest gruba albo za chuda). 

Gość Esteta

PUPA! Jak ładna zgrabna, odrobinkę większa "osadzona" na w miarę zgrabnych nogach, to jest to! Na 99% że i piersi i buzia będą spoko.

Gość Gość

Twarz i dłuższe włosy. Potem pupa, uda i czy ma szczupłe, zgrabne nogi. Na biust prawie w ogóle nie zwracam uwagi.