Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny

Dziewczyna mnie zbeszcześciła i zachowała się bez żadnej godoności

Polecane posty

Gość smutny

Więc do rzeczy - Ja mam 29 lat ona 27. Ostatnio kochaliśmy się i po seksie ona wytrzeliła czy się ożenisz ze mną? Ja się zaśmiałem bo byłem zbity z tropu i powiedziałem, że wiesz stać mnie na porządną młodą 20 latke na żonę, a nie kobietę koło 30 stki. Ona nazwała mnie c h u . j e m i strzeliła tak mocno w twarz że miałęm zwidy. Po czym wyszła, załamałem się tym i wypiłem szybko trzy piwa. Jak teraz powinienem się zachować. Ona bezczelna dziś pisze sms : co tam? No... nie jajco po prostu sobie pomyślałem, ale co powinienem zrobić? najchętniej bym jej oddał, ale to może być przeciw mnie, muszę się jakoś odegrać bo przez nią jestem roztrzęsiony

Gość gość

Zbezcześciła? A ty niby jakaś relikwia jesteś? 🤣 

Gość Gość

Żywy trup.

Gość drugi gość

Dobrze zrobiła, pogratulować jej! 😄  

Gość gość

Pij pj, będziesz smutniejszy. 

Gość Xeli

Olej ja.

Nawiastem mowiac, te 20stke o ktorej mowiles mozesz smialo wyrwac.

Gość Gosc

Co za .......

Gość gość

odzywki macie oboje siebie warte, będzie pan zadowolony :D

Gość KAz

Moze nie byl to najsmieszniejszy kawal, ale jednak kawal. Facet nie moze pozwolic na to, zeby kobieta go bila. Jak dla mnie to ewidentny GAME OVER. Laska nie nadaje sie na partnerke, chociaz facet zachowal sie glupio.

Gość Len

Niezła bajeczka 😂

Gość gość
11 minut temu, Gość KAz napisał:

Moze nie byl to najsmieszniejszy kawal, ale jednak kawal. Facet nie moze pozwolic na to, zeby kobieta go bila. Jak dla mnie to ewidentny GAME OVER. Laska nie nadaje sie na partnerke, chociaz facet zachowal sie glupio.

Żarcik jak na sytuacje po seksie mało śmieszny dla kobiety, ale widać, ze zrozumiała tyle że  późno. Wszystko jest jakieś nieatrakcyjne i to,  że autor tak niesympatycznie chlapnął, i to że ona tak nieadekwatnie reaguje a potem pierwsza się odzywa.

Ciezko powiedzieć na jakim etapie zażyłości jesteście, ja bym się na mojego za takie coś nie obraziła bo jestem go pewna, zapewne bym sie zrewanżowała czymś równie uroczym ;P 

Może po prostu sobie wyjaśnijcie bo oboje daliście ciała ale ją pod obserwację bo walenie w pysk za takie rzeczy to gruba przesada

Gość DDDDDDD

Nikt do ciebie nie napisał ...u i nie napisze ułomie 

Gość Jan

Wyrywaj 20tkę, w wieku Twojej obecnej będziesz miał z wyrwaną już 8 dzieci. Kto by nie chciał otrzymywać 4000 dopłaty. Odpisz Twojej, że skoro nie zna się na żartach to niech znajdzie sobie kogoś równie poważnego co ona. Jak będziesz z nią gawędził to masz makaron na uszach gwarantuję.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość smutny napisał:

muszę się jakoś odegrać bo przez nią jestem roztrzęsiony

Napisz jej ze z ...owymi facetami kreci, to powinno jej dac do myslenia. 

Gość Gość

Ch u j owymi

Gość noire

Bardzo dobrze zrobila. Ja za taki tekst bym Ci jeszcze zasunela kopa w jajca. Do zartow tez trzeba miec wyczucie.

Gość gość

Fajna laska, facetów powinno się czasami wyklepać po pysku. Na pewno stać ją na młodszego od ciebie, trzymam za nią kciuki. 

Gość gość

Ale zauważyłyście, jakie on ma rozdęte ego? "Zbezcześciła mnie"... Śmieję się z tego od godziny. 

Gość gość
9 minut temu, Gość noire napisał:

Bardzo dobrze zrobila. Ja za taki tekst bym Ci jeszcze zasunela kopa w jajca. Do zartow tez trzeba miec wyczucie.

Nie, po prostu trzeba sobie szukać partnera podobnie jak my  spiętego lub podobnie  jak my wyluzowanego. Dla mnie to żadna obelga, jeśli to był rzeczywiście żart z jego strony.

Hehe przypomniała mi się scena z Misia jak Irena wali prezesa w łeb po tym jak mówi, ze propozycja małżeństwa to był żart :D

Gość Ada

Eeeee

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Ale zauważyłyście, jakie on ma rozdęte ego? "Zbezcześciła mnie"... Śmieję się z tego od godziny. 

Tak :D :D albo zabawnie  używa słów które niezbyt rozumie

Gość Gosc

Jesteś w błędzie, ona właśnie okazała że ma poczucie godności, szkoda tylko że potem do ciebie napisała. O ile nie kłamiesz. 

Gość Slabo

Sie ona zachowała

Gość mężatka

Dópka należy zbezcześcić już na początku żeby sie przyzwyczaił i nabrał respektu, a nie po którymś tam seksie. 

Gość Mrriotto

Super

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jesteś w błędzie, ona właśnie okazała że ma poczucie godności, szkoda tylko że potem do ciebie napisała. O ile nie kłamiesz. 

Dokładnie ale tym, ze później napisała pierwsza do niego pokazała ze jednak nie ma honoru i nadal chce się z nim spotykać mimo tego ze wie jakie ma zdanie i nie widzi w niej przyszłej zony. Bo sorry, nie sadze ze to był żart, właśnie facet raczej powiedział co na prawdę myśli, obstawiam ze nawet nie są razem tylko sypiaja ze sobą a facet nie traktuje jej poważnie, a jedynie jako doopodajke. 

nie ustępuj

nie okazuj jej łaski

niech wie, na co zasłużyła, na poniżające milczenie z Twojej strony! 

zbeszcześciła Twoje relikwie, weź prysznic i zapomnij o niej, to będzie dla niej największa kara!

Gość Gość
30 minut temu, brokeninside87 napisał:

nie ustępuj

nie okazuj jej łaski

niech wie, na co zasłużyła, na poniżające milczenie z Twojej strony! 

zbeszcześciła Twoje relikwie, weź prysznic i zapomnij o niej, to będzie dla niej największa kara!

Ty lepiej gadaj czy byłaś szczepiona 😄

Gość Ioiop

Yyy co ??

Gość Gosc

Ten zalosny gnom zalozyl juz dwa takie same tematy rok temu. Niestety, nie da sie wkleic linka, bo musi zostac zatwierdzony przez moderatora, czyli na swietego Nigdy.