Gość Cxbd Napisano Maj 11, 2019 Co o niej mysliscoe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaja Napisano Maj 11, 2019 Nie oglądam regularnie. Ma dosyć monotonny głos, przez co nużą mnie jej filmiki. Wrzuca testy tych samych kosmetyków co inne jutuberki. Ile mozna ogladac ciągle prezentacje Makeup revolution? Najbardziej podobały mi się jej stare prezentacje kolorów pomadek z Avonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Maj 11, 2019 Nuda nuda nuda. Nie ma co jej promować na sile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa Juciuba 160 Napisano Maj 11, 2019 Wie ktos ile ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2019 Ładnie się maluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2019 nijaka i bezpłciowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kati_30_ 162 Napisano Styczeń 3, 2021 Widziałam, kosmos, myslalam że postawi na naturalność bo ma delikatną urodę a tu harpia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janette butler 524 Napisano Styczeń 3, 2021 po kij, przecież ona ma naturalnie wielkie wary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrigczem 77 Napisano Styczeń 3, 2021 co tam się u niej porobiło co to za straszna moda jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafej 1729 Napisano Styczeń 3, 2021 To już kolejne powiększanie wjechało? oludzie. po co to? I tak miała duże usta i taki trochę „rybi pyszczek” naturalnie. Opuchlizna zejdzie, owszem, ale powiększenie będzie widoczne (też po to się je robi). ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kati_30_ 162 Napisano Styczeń 3, 2021 Tak, ona zawsze miała duże usta, zobaczyła że H. Knopińska powiększyła to pewnie też zaczęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vivi 94 Napisano Styczeń 3, 2021 O kurde. I po co się tak oszpecać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrigczem 77 Napisano Styczeń 4, 2021 nie no padłam, mówi na story ze powiekszyla usta bo ma duze zęby i lepiej wtedy jej usmiech wyglada. OLABOGA. zaczynam bardzo doceniac influ ktore nigdy nic sobie nie robily i nie oglupialy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrigczem 77 Napisano Styczeń 4, 2021 1 godzinę temu, Dark Evil napisał: Bardzo pokrętne tłumaczenie. Chyba po prostu Agnieszka ma kompleksy jak stąd do kosmosu, dlatego tak dziwnie tłumaczy potrzebę powiekszania ust Co do influ bez poprawek zw z med estetyczną- Ola Budzynska sie nie poprawia w takim razie jak ciezko musi byc tym dziewczynom co nic nie poprawialy pod presja poprawionej reszty!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuhema 229 Napisano Styczeń 4, 2021 16 minut temu, zrigczem napisał: w takim razie jak ciezko musi byc tym dziewczynom co nic nie poprawialy pod presja poprawionej reszty!!! Wystarczy znać wartość samej siebie i nie odczuwa się presji, że ktoś tam wstrzyknął sobie botoks w czoło, a ktoś kwas w usta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janette butler 524 Napisano Kwiecień 9, 2021 Zajrzałam na ig po przerwie o.O Co jej się stało? Przywaliła ostro z kg? Czy w cinoNSzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laucia 13 Napisano Kwiecień 10, 2021 Powiększanie powiększaniem, ale te usta beznadziejnie zrobione , gdyby to było umiejętnie zrobione, aż tylu komentarzy by nie było. Myślę , że ona też to widzi tylko robi dobrą minę do złej gry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kati_30_ 162 Napisano Kwiecień 10, 2021 Hmm, nie wiem czy mi się wydaję że ona ma coraz większe te usta? Nie oglądam jej regularnie i teraz zerknelam na jej insta, kiedyś mówiła że powiększyla trochę usta żeby pasowały do twarzy bo ma duży nos i coś tam ale teraz mam wrażenie że ma je coraz większe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cinderellaaa 28 Napisano Kwiecień 25, 2021 Straszne ma te usta weszłam po jakimś czasie na nią i się przeraziłam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ololo 531 Napisano Kwiecień 25, 2021 Aż weszłam zobaczyć. No niekorzystnie. I te bułeczki pod oczami też źle wyglądają. Co tam się podziało u niej? Szkoda, to byla taka ładna, normalna i naturalna dziewczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cinderellaaa 28 Napisano Kwiecień 25, 2021 4 godziny temu, Ololo napisał: Aż weszłam zobaczyć. No niekorzystnie. I te bułeczki pod oczami też źle wyglądają. Co tam się podziało u niej? Szkoda, to byla taka ładna, normalna i naturalna dziewczyna. Była właśnie robi z siebie klona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Primal_instinct 219 Napisano Kwiecień 26, 2021 Śmieszyło strasznie mnie jej usprawideliwianie się, że przed zrobieniem ust był widoczny tylko jej nos XD a teraz ma wyrównane rysy twarzy i wszystko do siebie psuje. No nie, pojechała po całości z powiększaniem ust i wygląda coraz bardziej jak większość karykatur lasek z instagrama - mówię tutaj głównie o polskich makijażowych instagramerkach. Dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach