Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Maziaja i paciaja

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość smak_i_ja napisał:

Trochę szacunku dla starszych bezczelny smarku niewychowany! Kiedyś będziesz starszym człowiekiem i co? 

Jajco 🤣🤣🤣🤣🤣🚨😅🚨🚨🚨🚨🚨

Gość smaQ Qija
1 minutę temu, Gość Bogumiła Prosięcka napisał:

Wsiadaj chlopie w SKMkę i zasuwaj, bo tam jest grubo. Wstyd, zeby ci obce osoby musialy o tym przypominac. Wiecej wiemy o jej tragedii niz ty. Bo pewnie, ze wygodniej tu "wojowac" a potem Koronę królów właczyć i kaszanką zagryźć. Wstyd, Gandalfie.

O to to, jeszcze jeżdżą, więc się załapiesz, na Młocinach się dzieje. Zainteresowałabym się raczej tamtym mieszkaniem, niż Kafeterią, która na dobrą sprawę wyświadcza wam przysługę mówiąc prawdę, bo nigdy byście się nie dowiedzieli o tym, co na Młocinach wyprawia zięciunio. Swoją drogą bardzo rzadko bywacie u córki, ciekawe czemu :o

Gość smak_i_ja
4 minuty temu, Gość Bogumiła Prosięcka napisał:

Wsiadaj chlopie w SKMkę i zasuwaj, bo tam jest grubo. Wstyd, zeby ci obce osoby musialy o tym przypominac. Wiecej wiemy o jej tragedii niz ty. Bo pewnie, ze wygodniej tu "wojowac" a potem Koronę królów właczyć i kaszanką zagryźć. Wstyd, Gandalfie.

Wstyd to jest wymyślanie bzdur o Bogusi na forum internetowym. W realnym życiu nikt by nie miał odwagi powiedzieć jej to co tu! Tacy cwani jesteście jak was nie widać! Żeby was jakiś margines nie oczernił w sieci czasem kiedyś.

Gość Kkkkkk
Przed chwilą, Gość smak_i_ja napisał:

Wstyd to jest wymyślanie bzdur o Bogusi na forum internetowym. W realnym życiu nikt by nie miał odwagi powiedzieć jej to co tu! Tacy cwani jesteście jak was nie widać! Żeby was jakiś margines nie oczernił w sieci czasem kiedyś.

Nie powiedziałabym jej tego z jedego prostego powodu - po prostu nie podeszłabym do niej, bo jêbie kałem, szczochami i potem.

Gość smaqqija

To nie jest oczernianie, i Pan jako osoba dojrzała powinien to wiedzieć. To są niewygodne fakty, tylko dziwię się, że niewygodne akurat dla Pana, osoby podobno oczytanej i mądrej. Gdybym była na pana miejscu to bym już siedziała w aucie i jechała rozprawić się poważnie z córką i zięciem i zabrałabym ją do siebie, widząc, jaka chodzi po mieście brudna, niemyta, śmierdząca i niezadbana. Ale lepiej wejść na kafeterie, w jednej ręce trzymać kubek z herbatą, a w drugiej kanapkę i udawać troskę na kafeterii o własne dziecko.

Gratuluję.

Gość smak_i_ja
Przed chwilą, Gość Kkkkkk napisał:

Nie powiedziałabym jej tego z jedego prostego powodu - po prostu nie podeszłabym do niej, bo jêbie kałem, szczochami i potem.

Bogusia jest zawsze umyta, czysta, pachnąca i zadbana! Proszę nie wymyślać głupot i nie rozsiewać plotek, że od Bogusi brzydko pachnie! 

Gość Anioł
2 minuty temu, Gość smak_i_ja napisał:

Aromapatusie, twoj synek nas tu oczernia. A umowmy sie, jest skobiecialy i tylko w necie taki odwazny. Na ulicy przemyka wystraszony jak zięciu.

Bogulince w twarz nikt tego nie powie, bo to nie jest nasza córka, zeby placic za benzynę i ją odwiedzac z pomocą. Kumasz? To twoje zadanie. Nie moje. Nie przewalaj odpowiedzialnosci.

Gość gandzia biała

Bogusia jest zawsze umyta, czysta, pachnąca i zadbana! Proszę nie wymyślać głupot i nie rozsiewać plotek, że od Bogusi brzydko pachnie! 

To nie są plotki, a Bogusia jest często widywana w miejscach publicznych. Każdy, kto ją spotkał w ostatnim czasie mówi dokładnie to samo, zresztą nawet na zdjęciach, które sama wstawia, wygląda na brudną, niemytą i chodzącą kilka dni w tych samych ubraniach. To pan nazywa czystością i zadbaniem?

Gość smak_i_ja
2 minuty temu, Gość smaqqija napisał:

To nie jest oczernianie, i Pan jako osoba dojrzała powinien to wiedzieć. To są niewygodne fakty, tylko dziwię się, że niewygodne akurat dla Pana, osoby podobno oczytanej i mądrej. Gdybym była na pana miejscu to bym już siedziała w aucie i jechała rozprawić się poważnie z córką i zięciem i zabrałabym ją do siebie, widząc, jaka chodzi po mieście brudna, niemyta, śmierdząca i niezadbana. Ale lepiej wejść na kafeterie, w jednej ręce trzymać kubek z herbatą, a w drugiej kanapkę i udawać troskę na kafeterii o własne dziecko.

Gratuluję.

Skąd pomysł, że jestem ojcem Bogusi? Gratuluje fantazji!

Gość gandzia

Czy ja wiem, kobieca intuicja Gandalfie :D 

Gość gosc

stąd, że kłamiesz identycznie jak pinokio spaślicka - oślicka

Gość goac
1 godzinę temu, Kałbonała Wszechczasów napisał:

Ale jak rodzinnie się zrobiło na kafeterii😁

😂

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gandzia biała napisał:

To nie są plotki, a Bogusia jest często widywana w miejscach publicznych. Każdy, kto ją spotkał w ostatnim czasie mówi dokładnie to samo, zresztą nawet na zdjęciach, które sama wstawia, wygląda na brudną, niemytą i chodzącą kilka dni w tych samych ubraniach. To pan nazywa czystością i zadbaniem?

dziadek nie chce prawdy. dziadek chce troche zlosci upuscic, bo najlepsze lata zycia mial przewalone.

Gość smak_i_ja
2 minuty temu, Gość gandzia biała napisał:

Siedzi tutaj banda niewychowanych gnojków i wymyślają bzdury, żeby wyszydzić i ośmieszyć Bogusie, a reszta naiwnie wierzy! Obyście nigdy nie padli ofiarą plotek! 

Gość smak_i_ja
16 minut temu, Gość Bogumiła Prosięcka napisał:

Jak ją kochasz, to jej pomóż, a nie tu bajerujesz nas.

Kocham ją i zawsze podmywam ją Ziają. Bogusia to bardzo lubi. I ja również. A potem całuję w ten piękny, dorodny odwłoczek. Zakładam czystą pieluszkę, kładę ją spać. I cichutko, na paluszkach, zakradam się do pokoju Bartłomieja, żeby posmyrać go moją białą brodą po pupce. A Brtłomiej leży na brzuszku i tak uroczo się śmieje. Więc nie pozwolę ich obrażać.

Gość gandziaa

Siedzi tutaj banda niewychowanych gnojków i wymyślają bzdury, żeby wyszydzić i ośmieszyć Bogusie, a reszta naiwnie wierzy! Obyście nigdy nie padli ofiarą plotek! 

My się nie kompromitujemy w internecie pokazując "idealne małżeństwo", w ktorym w rzeczywistości mąż chodzi na panienki, pije codziennie alkohol i zaniedbuje cięzko chorą żonę. Dlatego nas nikt w necie nie oczerni, rozumiesz staruszku? 

Gość gandziaa

Kocham ją i zawsze podmywam ją Ziają. Bogusia to bardzo lubi. I ja również. A potem całuję w ten piękny, dorodny odwłoczek. Zakładam czystą pieluszkę, kładę ją spać. I cichutko, na paluszkach, zakradam się do pokoju Bartłomieja, żeby posmyrać go moją białą brodą po pupce. A Brtłomiej leży na brzuszku i tak uroczo się śmieje. Więc nie pozwolę ich obrażać.

przeciez bałtek lezy napruty, wiec nawet sie nie obudzi, gdy go trykasz brodą po pupce :D:D:D

Gość DEPESZA

dziadek STOP leć na SKMkę STOP tam jest grubo STOP to twoja córka STOP

Gość Magunia

Bogumiła jəbie gòwnem, kazdy to wie

Gość smak_i_ja
Przed chwilą, Gość gandziaa napisał:

przeciez bałtek lezy napruty, wiec nawet sie nie obudzi, gdy go trykasz brodą po pupce :D:D:D

Nie mówię, że dziś. Ale zawsze tak robimy, kiedy przyjeżdżają do Podkowy. Bogusia zasypia, a my z Bartłomiejem mamy swoje męskie sprawki.

Gość ahahahahha
1 minutę temu, Gość DEPESZA napisał:

dziadek STOP leć na SKMkę STOP tam jest grubo STOP to twoja córka STOP

skisłam hahahahaha :D 

Gość smak_i_ja
1 minutę temu, Gość Magunia napisał:

Bogumiła jəbie gòwnem, kazdy to wie

Madziu, już zapomniałaś jak było nam cudownie w Podkowie? Wiem, że liczyłaś na coś więcej. A ja Cię zraniłem, bo nie porzuciłem rodziny... ale te piękne chwile zostaną między nami na zawsze. Pamiętaj o nich i nie chowaj urazy.

Gość smak_i_ja
5 minut temu, Gość gosc napisał:

dziadek nie chce prawdy. dziadek chce troche zlosci upuscic, bo najlepsze lata zycia mial przewalone.

Ojca Bogusi zostaw w spokoju bezczelny kmiotku! Człowiek dbał o córkę, a teraz jeszcze na forum go wyszydzą niedojrzałe gnojki! 

Gość Lala

Co za kabaret xddf

Gość smak_i_ja
6 minut temu, Gość smak_i_ja napisał:

Nie podszywaj się gnoju i nie siej plot! Dosięgnie Cię kara! 

Gość smak_i_ja

Ale dobrze. Chodźmy na ugodę. Mam propozycję. Wpadniecie od mnie dziewczynki do Podkowy. Nabierzemy trochę apetytu, skonsumujemy to i owo. A ja zapomnę o pozwie i sprawie z Bogusią.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość smak_i_ja napisał:

Ojca Bogusi zostaw w spokoju bezczelny kmiotku! Człowiek dbał o córkę, a teraz jeszcze na forum go wyszydzą niedojrzałe gnojki! 

aromapatusie, zapal se aromatu na uspokojenie i nie fisiuj mi tu

Gość Nuda
20 minut temu, Gość smaQ Qija napisał:

O to to, jeszcze jeżdżą, więc się załapiesz, na Młocinach się dzieje. Zainteresowałabym się raczej tamtym mieszkaniem, niż Kafeterią, która na dobrą sprawę wyświadcza wam przysługę mówiąc prawdę, bo nigdy byście się nie dowiedzieli o tym, co na Młocinach wyprawia zięciunio. Swoją drogą bardzo rzadko bywacie u córki, ciekawe czemu :o

Ona nie mieszka na młocinach, nudny jesteś trollu. Cały ten wątek zmienił się w 💩 taniec z podszywami

Gość smak_i_ja

Ktoś tu oczernia naszą rodzinę! Co za śmieć! Oj żeby go nie pokarało. Wszystkie oczerniające komentarze zostały zgłoszone do usunięcia i ten temat także! 

Gość gandex
4 minuty temu, Gość smak_i_ja napisał:

Tak dbał i dba nadal, że córeczka całe dnie siedzi w pełnej pielusze i musi stołować się na mieście dzień w dzień, bo monsz nie robi jej nawet śniadań. W te pędy bym jechała na Młociny zabrać córeczkę od tego syfa, ale rodzina pewnie uznała, że lepiej zaklinać rzeczywistość niż brać sobie problem przewijania otylej corki na kark. Może i słusznie.