Gość gosc Napisano Maj 16, 2019 Czy kręcą was faceci 50+ ? Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czterdziestka Napisano Maj 16, 2019 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Maj 16, 2019 Teraz faceci w tym wieku mnie brzydza a mam 30 latek. Pewnie jak sama będę mieć 50 lat to zmieni mi się światopogląd...i zaczne oglądać się za 30latkami :Dsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2019 Facet po 50 jest tak samo obrzydliwy jak kobieta po 30ce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobieta Napisano Maj 16, 2019 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Maj 16, 2019 Facet po 35 jest juz przeterminowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 30 plus Napisano Maj 16, 2019 Jestem grubo po 30 tce i mam bzika na punkcie pewnego pana 50+ mimo, ze nie wyglada jak młodzik tylko na swój wiek. Niektórzy po 50 maja w sobie to coś co mnie do nich przyciąga i mogłabym związać się z mężczyzna nawet grubo po 50. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Maj 16, 2019 Mężczyźni potrafią w tym wieku wyglądać fajnie.. nie wszyscy.. taki szpakowaty przystojny zadbany jest oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EinLied Napisano Maj 16, 2019 Tak, zawsze kręcili mnie dużo starsi faceci, tak 40+, 50+. Natomiast teraz się już za innymi nie rozglądam bo mam już swojego faceta, 48 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobieta Napisano Maj 16, 2019 Nie. Stary dziad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buggbjkhfbnj Napisano Maj 16, 2019 Tak o ile się normalnie zachowują...byłam kiedyś zauroczona 50 latkiem niestety okazał się człowiekiem nieuczciwym nielojalnymi,bardzo mnie psychicznie skrzywdził...teraz będę zwracała uwagę na mlodszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Maj 16, 2019 Nie przeraża was widok takiego ukochanego o poranku? Wy, młode, świeże, przyzwyczajone do widoku ładnego ciała i młodych znajomych? A tu obok leży łysiejący, siwiejący, zapadający sie i pomarszczony pan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renata Napisano Maj 16, 2019 16 minut temu, Gość gosc napisał: Nie przeraża was widok takiego ukochanego o poranku? Wy, młode, świeże, przyzwyczajone do widoku ładnego ciała i młodych znajomych? A tu obok leży łysiejący, siwiejący, zapadający sie i pomarszczony pan. Ja ... z kad takie porównania..moj mąż ma 52 i nic z tych rzeczy opisanych powyżej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 22latka Napisano Maj 16, 2019 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Styczeń 21, 2021 Nie, nie jestem nekrofilką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 21, 2021 Nie miałabym problemu być z facetem 50+. Wiek to tylko wiek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach