Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Co zrobić żeby przestały mi się podobać młode ładne dziewczyny a zaczęły brzydkie stare baby?

Polecane posty

Gość Helena
1 minutę temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Przecież dla gościa po 60-ce kobieta około 40-ki to powinna być młoda du/pcia albo inaczej - dla statystycznej 40-ki 60-latek to dziadek a nie potencjalny partner, no chyba  że do niezobowiązującej rozmowy przy hebatce (bo do łóżka, to przepraszam, ale...). Tak więc dziadku, drogi dziadku, miło że napisałeś, ale jak chciałeś dać do zrozumienia, że na przekór większości gustujesz w starszych paniach, to wybitnie Ci nie wyszło. Nie mniej pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

to troll:)

Gość 12345
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Obwisly duży cyc i rozlazle stare cipsko, obrzydlistwo 

Masz jakas dziwna grupe odniesienia. Znam mase beznadziejnych 20. i jeszcze wiecej wysportowanych, z malym cycem 35+... czasami myle sie i oceniam wiek na odwrot, przyposujac mniej lat mlodszej. Wg mnie nie masz problemu z wiekiem, a srodowiskiem, w jakim sie obracasz.

Gość ona ona ona 30
1 minutę temu, Gość Helena napisał:

to troll:)

Się domyśliłam, nie mniej jednak wolałam zgasić, zanim by ktoś próbował wejść w nim w dyskusję.

Gość ona ona ona 30
3 minuty temu, Gość 12345 napisał:

Masz jakas dziwna grupe odniesienia. Znam mase beznadziejnych 20. i jeszcze wiecej wysportowanych, z malym cycem 35+... czasami myle sie i oceniam wiek na odwrot, przyposujac mniej lat mlodszej. Wg mnie nie masz problemu z wiekiem, a srodowiskiem, w jakim sie obracasz.

Problem ze środowiskiem to jedno, ale kultura osobista ewidentnie leży i kwiczy. To chyba jeszcze gorsze, nie sądzisz?

Gość Monika
4 minuty temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Nie Tak więc dziadku, drogi dziadku, miło że napisałeś, ale jak chciałeś dać do zrozumienia, że na przekór większości gustujesz w starszych paniach, to wybitnie Ci nie wyszło. mniej pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

omg hahah  :)

Gość krazy kris
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Bo wszyscy mowią, ze jak sam mam 35 lat to powinienem szukac partnerki w moim wieku i tez glownie kobiety w moim wieku interesują się mną. Ale mi się one nie podobają, rownie dobrze moglbym wejsc w związek z moim dziadkiem

kobiety w twoim wieku to bilogiczne antyki, masz mieć młodszą doope przynajmniej o 5 lat, najlepiej z 10

Gość Monika
9 minut temu, Gość Helena napisał:

Ja po 90ce zmieniłam zdanie i mogę takiego jak ty po 60ce przygarnąć pod warunkiem, że masz hajs.

ahahah przestancie bo sie udusze ;)

Gość muzgo śruba
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

No to pytam co można zrobić żeby zaczęły się podobać osoby które się nie podobają

zakryć oczy i łapać na węch tylko

Gość ona ona ona 30
15 minut temu, Gość muzgo śruba napisał:

zakryć oczy i łapać na węch tylko

Gorzej jak zmysł węchu ucierpiałby na tej całej operacji jeszcze bardziej niż patrzały.

Gość otwarty na starsze
25 minut temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Się domyśliłam, nie mniej jednak wolałam zgasić, zanim by ktoś próbował wejść w nim w dyskusję.

A kto powiedział, że ja dam się wciągnąć w jakąś dyskusję 🙂

Z pierwszą 40-ką miałem nawet dylematy moralne i starałem się studzić jej zapędy

Wysłuchała tych moich dylematów i zapytała - masz jakiś z tym problem? Bo ja żadnego 🙂

Więc co złego to nie ja 🙂 Życie pisze różne scenariusze

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Gość gość

Jeśli podobają Ci się tak młode dziewczyny, to tego nie zmienisz. Jedynie sam musisz być dla nich wystarczająco atrakcyjny np. odpowiednio zamożny. W tym wieku możesz zaimponowac takiej dziewczynie doświadczeniem, kasą, zaradnością.

Bo jesli osiągniesz tyle co 20-latek, to taka Cię nie wybierze

Gość Dragon

Moja 29 jest brzydsza od niejednej 50-tki,ale się z nią bujam,bo jest zdesperowana i mnie chce . 

Gość abre los ojos

Autorze tematu jesteś całkowicie normalny. To całkowicie naturalne że facetom pobają się ładne młode kobiety a nie stare baby. Tak było zawsze. Tylko obecnie kreowana jest psychomoda że wiązać się ze sobą powinni tylko rówieśnicy. Goowno prawda. Rówieśnica to jest dobra dla licealisty. 100-200 lat temu to taka 35latka była odpadem na rynku matrymonialnym na którą skusić się mógł tylko kaleka lub stary wdowiec z gołą doopą. Jeśli nie miała rodzinny to mogła co najwyżej zapieprzać od świtu do nocy za miskę strawy albo żebrać tak wyglądały perspektywy.. Teraz takim starym babom się wydaje że są bóg wie jakim kwiatem o który faceci powinni walczyć pfff.. a ona bedzie robić casting i selekcję.. heh świat stoi na głowie..

Niestety takie panują obecnie realia  że ogłupione młode wiązać się nie chcą, one "używają życia" czyli wieczne imprezy i prucie się na potęgę z osiedlowymi sebixami myśląc że bal na titanicu będzie trwał wiecznie albo kolejna ścieżka życiowa czyli edukacja kariera brak czasu na cokolwiek choć jedno drugiego nie wyklucza a gdy zmarnowały całą już młodość to nagle ścisk na stały związek i szukanie jelenia. I co najgorsze jest wielu frajerów po 30tce  po latach posuchy w tej kwestii łapią się za takie próchno i myślą że wreszcie boga za nogi złapali a są zwykłymi frajerami biorącymi stary używany odpad płacąc za niego full cenę, jakby wiązali się z 18letnią dziewicą. To tak jakby iść do knajpy i żreć odpadki po innych gościach by na końcu kelnerowi musieć zapłacić pełen rachunek.. Albo kupić 15letnie sypiące się auto płacąc cenę jak za nówkę w salonie podczas gdy poprzedni użytkownicy jeździli latami za darmo..

Potem lata użerki ze starą wariatką ze zrytym beretem które się wydaje się że jest bóg wie kim i wszystko jej się należy, słuchanie ciągłych pretensji i porównań do innych napędzanych mediami internetami a w ostateczności zapewne rozwód podział twojego majątku alimenty i taki naiwny chłoposzek wierzący w miłość i dobro kobiet zostaje ostatecznie wyroochany przez dzisiejsze femikurfy także faceci miejcie się na baczności. Lepiej odpuścić ten temat niż zostać frajerem ze zmarnowanym życiem okradniętym z lat ciężkiej pracy a może i alimentującym jeszcze latami pasożyta. Ewentualnie szukajcie kobiety na wschodzie gdzie "postęp" jeszcze nie zawitał i kobiety są jeszcze normalne chociaż i to się powoli zmienia..

Gość Gość
18 godzin temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Typ może i jest roszczeniowym hipokrytą (jak typowy facet), ale z drugiej strony ma trochę racji i może na swój sposób być ciekawym człowiekiem. To że nie był w związku nie znaczy, że nie ma w nim nic fajnego. Z drugiej strony znam kolesi beznadziejnych w związkach. U mnie w pracy był taki cwaniaczek, pupilek pani dyrektor, który zanim się ożenił zaliczał koleżanki (o czym mówił oficjalnie przy ludziach) a już po ślubie i po tym jak urodził mu się dzieciak bez pardonu zarywał do koleżanki z pracy. Dodam, że nadzwyczaj urodziwy nie był, nie wiem co w nim widziały te wszystkie koleżanki, które wyd/upczył. W czym taki koleś jest lepszy od autora tego tematu?

Bo kobieciarz zawsze zostanie kobieciarzem, nawet po ślubie będzie zdradzal, taka jego ch...a natura. Ciekawe czy jego zona wie o jego licznych podbojach? Pewnie wie ale liczyła, ze jest Ta Jedyną i dla niej misiaczek się zmieni. Taaa...

Gość prawík 33letni

A ja marzę o jednym żeby w wreszcie powstał jakiś sposób na wyłączenie popędu seksualnego, tak żebym nie myślał o tych sprawach a patrząc na atrakcyjną młodą dziewczynę nie czuł zupełnie nic.. Cała moja życiowa frustracja wynika właśnie z powodu jeb/anego popędu płciowego a właściwie z braku możliwości jego realizacji z młodą atrakcyjną partnerką (inne nie wchodzą w grę). Gdyby udało się wyłączyć libido to człowiek zająłby się innymi sprawami, rozwijał się jako człowiek a tak tylko frustracja i depresja która odbiera chęci do czegokolwiek. Chciałbym się ponownie poczuć jak dziecko, znów być wesoły ciekawy świata, nieobciążony tym płciowym syfem zaczepionym w okresie dorastania niczym śmiertelny wirus.

Próbowałem przeróżnych metod i substancji by pozbyć się pożądania ale każda upośledza działanie organizmu. Mieszanie w hormonach czy neuroprzekaźnikach może jest skuteczne ale powoduje szereg skutków ubocznych które są nie do zaakceptowania.

Szczerze nienawidzę swojej seksualności, a za tym idzie nienawiść i obrzydzenie do kobiet które powinny być mi obojętne.

Gość Gość

Gdyby facetom wyłączono libido, 99 procent nie zadawałoby się z kobietami, bo po co? Kobiety są nudne i roszczeniowe. Ale niestety - pociąg seksualny robi swoje. 

Gość No niestety

Gość abre los ojos napisał to o czym wszyscy mężczyźni myślą ale rzadko o tym głośno mówią. Epoka kobiet dla których warto było żyć już się skończyła. Ściąganie sobie żony ze wschodniej strony też jest ideą fix. Taka panienka natychmiast zarazi się chorobą "wściekłych krów" bo przecież jej nie odizolujesz

Gość 35 latkaąaaaaaaaaaa

Ale Ty jesteś głupi haha. Gdzie Ty się obracasz, że jeszcze nie spotkałeś atrakcyjnej 35 latki ? A kto Ci się każe brać za 35 latki, możesz sobie poszukać np. 28-30 łatkę, a jak Ci się takie nie podobają to masz problem z głową 😀

Gość gość

W tym problem, że czasy się trochę zmieniły i teraz niektóre 18-latki wyglądają na 30 lat, a 30-stki dobrze zakonserwowane potrafią wyglądać na 20.

Szczególnie w duzych miastach, gdzie medycyna estetyczna nie tworzy już tylko glonojadów, ale pojawiły sie nowe możliwości.

Dowodem są gwiazdy po 30-stce jak np. Anna Starmach czy Marta Żmuda Trzebiatowska.

Medycyna estetyczna potrafi coraz więcej, a i mamy większą świadomość jak przeciwdziałać starzeniu jak antyoksydanty czy ćwiczenia twarzy

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Medycyna estetyczna potrafi coraz więcej, a i mamy większą świadomość jak przeciwdziałać starzeniu jak antyoksydanty czy ćwiczenia twarzy

po wódce wszystkie zaczynają się podobać. Wódka lepsza niż medycyna estetyczna i mimo akcyzy tańsza

Gość gość

A medycyna estetyczna ciagle się rozwija i są coraz lepsze metody zatrzymania młodości, tak żeby przy tym nie wyglądać sztucznie.

Wystarczy popatrzeć na gwiazdy Hollywood koło 40-stki jak Joanna Krupa, która wygląda na 25, albo Halle Berry, która ma 50, a wyglada na 35, czy Jennifer Lopez

Pewnie, ze mają kupe kasy, ale takie zabiegi też z czasem tanieją i stają się ogolnodostępne.

Także autorze możesz się kiedyś bardzo pomylic w wieku kobiety.

Ja mam 31 lat, a nadal pytają się mnie kiedy podrożuje autobusem czy bilet normalny czy studencki

Gość gość

A ja uważam, że kobieta powinna znać swoją wartość i nie dać sie wpędzić w głupie kopleksy przez jakichś prawiczków z forum, którzy kobiety nagiej na oczy nie widzieli, ale hejtowac potrafią.

Niezależnie od wieku można byc piekna i atrakcyjną na swój sposób, a młodość nikomu nie jest dana na zawsze, więc w czym młodsi są lepsi od starszych, skoro też się zestarzeją?

Dojrzewanie i starzenie się jest normalne, więc nie może byc wadą. Ważne na ile lat się wygląda i czuje przy tym swoim wieku

Gość gość
6 minut temu, darkeacer napisał:

po wódce wszystkie zaczynają się podobać. Wódka lepsza niż medycyna estetyczna i mimo akcyzy tańsza

Uważaj żeby po wódce Ci stanął 😄

Gość Baj baj

Ale sie nakrecilyscie... A to przecież jakiś odrzut, którego zadna nie chciała 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 Wyrzut ze śmietniska matrymonialnego. Brzydki, ryj przeorany bliznami potrwdzikowymi, mieszka z rodzicami i nawet na fajne wczasy go nie stać. Jedyne co w. Życiu potrafi to sie uzalac w internecie, ze młode laski go kijem nie chcą tknac 😂 

Gość w kość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A medycyna estetyczna ciagle się rozwija i są coraz lepsze metody zatrzymania młodości, tak żeby przy tym nie wyglądać sztucznie

3 minuty temu, Gość gość napisał:

koło 40-stki jak Joanna Krupa, która wygląda na 25

naprawdę?

... to chyba właśnie taka sztuczna 25tka,

Gość realios 458
1 godzinę temu, Gość Baj baj napisał:

Ale sie nakrecilyscie... A to przecież jakiś odrzut, którego zadna nie chciała 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Wyrzut ze śmietniska matrymonialnego. Brzydki, ryj przeorany bliznami potrwdzikowymi, mieszka z rodzicami i nawet na fajne wczasy go nie stać. Jedyne co w. Życiu potrafi to sie uzalac w internecie, ze młode laski go kijem nie chcą tknac 😂 

Tez się lekko uśmiałem, że moja opinia tak rozgniewała kafeterianki. Macie ewidentny problem chyba z własną akceptacją. Wyciągasz pochopne wnioski, bo nigdzie nie użalam się nad sobą, ze młode laski mnie nie chcą. Szczerze to ja sam nimi nie jestem zainteresowany, ze względu na to, ze nie ma w nich nic ciekawego, oprócz może wyglądu, chociaż i tak rzadko któraś mi się podoba. W ogóle kobiety odpychają mnie swoimi cechami charakteru.  Często to takie duże dzieci, mimo nawet 30 na liczniku. Wiem z własnych obserwacji jak się zachowują.   Związki zbytnio też mnie nigdy nie interesowały. Nie jest to mój priorytet w życiu i wolę być sam i mieć spokój od babskiego ględzenia.  A co do kasy, to mam spore możliwości na szczęście.  Wczasy mnie nie interesują. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość realios 458 napisał:

Tez się lekko uśmiałem, że moja opinia tak rozgniewała kafeterianki. Macie ewidentny problem chyba z własną akceptacją. Wyciągasz pochopne wnioski, bo nigdzie nie użalam się nad sobą, ze młode laski mnie nie chcą. Szczerze to ja sam nimi nie jestem zainteresowany, ze względu na to, ze nie ma w nich nic ciekawego, oprócz może wyglądu, chociaż i tak rzadko któraś mi się podoba. W ogóle kobiety odpychają mnie swoimi cechami charakteru.  Często to takie duże dzieci, mimo nawet 30 na liczniku. Wiem z własnych obserwacji jak się zachowują.   Związki zbytnio też mnie nigdy nie interesowały. Nie jest to mój priorytet w życiu i wolę być sam i mieć spokój od babskiego ględzenia.  A co do kasy, to mam spore możliwości na szczęście.  Wczasy mnie nie interesują. 

Prędzej czy później zapragniesz miłości, każdy ma ta potrzebę nie tylko kobiety. Pewnie wypierasz ją ze swojej podświadomości bo sie zniecheciles do kobiet. 

Gość realios 458
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Prędzej czy później zapragniesz miłości, każdy ma ta potrzebę nie tylko kobiety. Pewnie wypierasz ją ze swojej podświadomości bo sie zniecheciles do kobiet. 

Gdybym nawet znalazł młodą ładną dziewicę, miłość, to na dłuższą metę i tak by to nie przetrwało, bo bym się zaczął dusić w takim układzie. Odpychają mnie też te pewne obowiązki z tym związane.   Nie mam zamiaru zakładać rodziny, wchodzić w związki,  już nie mówiąc o małżeństwie. Związek nie uczyniłby mnie szczęśliwszym człowiekiem. Prędzej zabrałby mi mnóstwo czasu, który mógłbym spożytkować na inne cele. 

Gość ;)  .

"Co zrobić żeby przestały mi się podobać młode ładne dziewczyny a zaczęły brzydkie stare baby?"

Czytaj codziennie swój pesel i obserwuj swoją łysinę. Zerknij też na stan konta by dopełnić terapii.

Gość super
14 minut temu, Gość 😉 . napisał:

Czytaj codziennie swój pesel i obserwuj swoją łysinę. Zerknij też na stan konta by dopełnić terapii.

Dobre 🙂 Chylę głowę jako facet bo riposta świetna 😄 I właśnie takich błyskotliwych kobiet oczekujemy na tym forum ...

Pozdrawiam