Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoDobrejStronieMocy

Paragony po zakupach dla Wieczornej 👍😁

Polecane posty

Gość ISUKOxD
2 minuty temu, Gość Gosc gosc napisał:

3/4 wpisów to twoj hejt i obelgi.

Szkoda że mocno się mylisz xD Ja tu jestem 2 czy 3 raz od zamknięcia kowbojek xD Bo znam kilka osób stąd xD W tym tak Nimfe, Lezaka i Wieczorna xD  Idź to zgłaszaj gdzie chcesz, przynajmniej ustalą dane wieczornej pedofilki, ale mnie będziesz publicznie przepraszać i grzywnę mi płacić za pomówienia xD Sama na siebie bicz ukręciłaś psycholu xD Nawet wieczus poje bus ma z ciebie bekę xD 

Gość Gosc gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

No piszę i co z tego? Każdy normalny człowiek widzi co się tutaj dzieje. Wyjëbane mam w to co kto o mnie myśli. Nie potrzebuję obrony jakiejś żałosnej psycholki która totalnie nie ogarnia kto tutaj jest kim i wygraża się prawnikami jak ostatnia idiötka.

O wiesz co to e umlaut , u umlaut znasz?👏  Chodzi o to co piszesz. Nawet jesli wieczorna taka jest to w niczym od niej nie odbiegasz.  Więcej, przegoniłes ją. 

Gość gość

Gdzie jest obrończyni? Po jednym pojeździe przestała bronić Wieczornej? Taka to jej chrześcijańska i prawnicza misja była?

Dopóki pedofilka stalkowała nawet innych ludzi czy życzyła im śmierci to było dobrze, mogła jej bronić, a jak raz pojechała i to wcale nie jakoś mocno po obrończyni to już koniec? Łaska pańska na pstrym koniu jeźdźzi u ciebie ty fałszywa larwo.

Gość ISUKOxD
Przed chwilą, Gość Gosc gosc napisał:

O wiesz co to e umlaut , u umlaut znasz?👏  Chodzi o to co piszesz. Nawet jesli wieczorna taka jest to w niczym od niej nie odbiegasz.  Więcej, przegoniłes ją. 

Odpisałaś właśnie wieczornej mózgu xD Ona do ciebie to pisała xD Kurfa jaka ty jesteś tępa xD To ze jesteś psycholką i to jeszcze przygłupią to jedyne co do czego zgadzam się z Wieczusem xD 

Gość Gosc gosc
4 minuty temu, Gość ISUKOxD napisał:

hahahahaahaha xD zwrot akcji na kafetełe xD Masz ...ko strasząca prawnikami i nie rozróżniająca z kim pisze za swoje xD Jeszcze ciebie wieczorna pojechała xD bądź teraz konsekwentna i jej cały czas broń!! z bogiem buahaha xD

To pisała osoba twojego pokroju z ktorą razem tutaj hejtowałes. Nawet nie rozpoznajecie co kto pisze. 😂

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc gosc napisał:

Dziewczyno to Wieczorna napisała do ciebie. Wszystko się  tobie już miesza...

Gość Gosc gosc

Szkoda że mocno się mylisz xD Ja tu jestem 2 czy 3 raz od zamknięcia kowbojek xD Bo znam kilka osób stąd xD W tym tak Nimfe, Lezaka i Wieczorna xD  Idź to zgłaszaj gdzie chcesz, przynajmniej ustalą dane wieczornej pedofilki, ale mnie będziesz publicznie przepraszać i grzywnę mi płacić za pomówienia xD Sama na siebie bicz ukręciłaś psycholu xD Nawet wieczus poje bus ma z ciebie bekę xD 

I 90% wpisow w tym temacie jest twoich. I to jakich. Jestescie tacy sami jak wieczorna. 

Gość gość

przynajmniej ustalą dane wieczornej pedofilki, ale mnie będziesz publicznie przepraszać i grzywnę mi płacić za pomówienia xD

Weźmy zgłośmy te wpisy obrończyni. Ten półmózg będzie przepraszał w sądzie za przypisywanie nam autorstwa chorych wpisów Wieczornej a przynajmniej się dowiemy kto to!

Gość ISUKOxD

I 90% wpisow w tym temacie jest twoich. I to jakich. Jestescie tacy sami jak wieczorna. 

Nie tobie o tym decydować maszkaro xD 

Gość gość

Sylwia leki wzięte?

Gość Gosc gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Dziewczyno to Wieczorna napisała do ciebie. Wszystko się  tobie już miesza...

A ty masz rentgen w oczach i wiesz co kto pisze po anonimowych gosciach. 

Gość ISUKOxD
9 minut temu, Gość gość napisał:

No piszę i co z tego? Każdy normalny człowiek widzi co się tutaj dzieje. Wyjëbane mam w to co kto o mnie myśli. Nie potrzebuję obrony jakiejś żałosnej psycholki która totalnie nie ogarnia kto tutaj jest kim i wygraża się prawnikami jak ostatnia idiötka.

Ten jeden raz gdy zgadzasz się z Wieczorną xD 

Gość Gosc gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Weźmy zgłośmy te wpisy obrończyni. Ten półmózg będzie przepraszał w sądzie za przypisywanie nam autorstwa chorych wpisów Wieczornej a przynajmniej się dowiemy kto to!

Zglaszaj, ten temat to bicz na was. 😂

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc gosc napisał:

A ty masz rentgen w oczach i wiesz co kto pisze po anonimowych gosciach. 

Przyganiał kocioł garnkowi. Ty możesz bezpodstawnie wyrokować że ktoś tu pisze 90% wpisów ale ktoś już nie może racjonalnie ocenić że to kolejny komentarz Wieczornej najpewniej? Jaką ty jesteś hipokrytką wieśniaro to głowa mała. Zacznij pracę nad udoskonalaniem własnej osoby od siebie. Dobrze tobie radzę.

Gość Gość

Zglaszaj, ten temat to bicz na was. 😂

Kręci ciebie ten motyw bicza? Zaraz dojdziesz. 

Gość gosc

Parasolka weź leki psycholu, bo powiem matce twojej co odwalasz, nie problem  to dla mnie

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość ISUKOxD napisał:

Nie tobie o tym decydować maszkaro xD 

Juz lizesz wieczornej, czy jeszcze nie? Tak lubisz to haslo, tak dopingowales.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Przyganiał kocioł garnkowi. Ty możesz bezpodstawnie wyrokować że ktoś tu pisze 90% wpisów ale ktoś już nie może racjonalnie ocenić że to kolejny komentarz Wieczornej najpewniej? Jaką ty jesteś hipokrytką wieśniaro to głowa mała. Zacznij pracę nad udoskonalaniem własnej osoby od siebie. Dobrze tobie radzę.

👍👍👍

Gość ISUKOxD
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

No i widzisz? Niczym się ode mnie nie różnisz. Jak niewiele trzeba byś zaczęła dawać na moim poziomie xDD Jesteś większą hipokrytką niż Wieczorna "obrończynio" z koziego dupska. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Sama na siebie bicz ukręciłaś. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

Racjonalnie? Poprosze o dowody. Tu jest jeden chlew i wy  go zrobiliscie. Pisze obiektywnie, zrobiliscie totalny hejt. A gdy ktos pisze z boku jest wyzywany i jeszcze jakis ISUKO obraza epitetami. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość ISUKOxD napisał:

No i widzisz? Niczym się ode mnie nie różnisz. Jak niewiele trzeba byś zaczęła dawać na moim poziomie xDD Jesteś większą hipokrytką niż Wieczorna "obrończynio" z koziego dupska. 

Jeszcze mi do ciebie brakuje. Nie schlebiaj sobie. Ale przynajmniej zaczales mówic troche jak człowiek, a nie jak zboczony wieprz. Poczytaj swoje wpisy. I nie zaczepiaj ludzi, ktorzy w temacie piszą normalnie. Ja ciebie nie atakowałam. Wypowiedzialam sie piszac z boku i zostalam przez ciebie zaatakowana i zalana falą obelg. Nie mysl, ze nie bede sie broniła. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Racjonalnie? Poprosze o dowody. Tu jest jeden chlew i wy  go zrobiliscie. Pisze obiektywnie, zrobiliscie totalny hejt. A gdy ktos pisze z boku jest wyzywany i jeszcze jakis ISUKO obraza epitetami. 

Dostałaś dowody, przynajmniej czesc  ale nawet nie chce sie tobie wejść w te linki czy screeny. Albo nie umiesz. 

Gość ISUKOxD
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jeszcze mi do ciebie brakuje. Nie schlebiaj sobie. Ale przynajmniej zaczales mówic troche jak człowiek, a nie jak zboczony wieprz. Poczytaj swoje wpisy. I nie zaczepiaj ludzi, ktorzy w temacie piszą normalnie. Ja ciebie nie atakowałam. Wypowiedzialam sie piszac z boku i zostalam przez ciebie zaatakowana i zalana falą obelg. Nie mysl, ze nie bede sie broniła. 

Nic ci nie brakuje. Ja chociaż nie jestem takim hipokrytą jak ty. I bronię ludzi przed pedofilką a nie pedofilki przed ludźmi xD Jak ty masz w zwyczaju xD Będziesz się z tego tlumaczyc w sądzie 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dostałaś dowody, przynajmniej czesc  ale nawet nie chce sie tobie wejść w te linki czy screeny. Albo nie umiesz. 

Ty chyba też w Czarnobylu studiujesz że się uczyć nie musisz i czas marnujesz w necie na forum dla zyebow. Żałosne jak się orasz któraś godzinę myśląc że piszesz z moim obrońcą. Ja ich nie mam i nie potrzebuję tak jak ty.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie ma tu żadnych screenów i linków. 

Gość Gosc

Nic ci nie brakuje. Ja chociaż nie jestem takim hipokrytą jak ty. I bronię ludzi przed pedofilką a nie pedofilki przed ludźmi xD Jak ty masz w zwyczaju xD Będziesz się z tego tlumaczyc w sądzie 

Ja tej osoby nie znam. I nie chce znać. I nikogo nie bronię, pisze spokojnie, co tu się dzieje. Jedno bagno i wszyscy siebie warci, z wyjatkami. Chetnie się z tobą spotkam. Ten temat ma byc dowodem? Prosze bardzo. Ciekawe kto się bardziej ośmieszy. Wiem doskonale co pisałam 😃 Przyznam szczerze, nie masz powodów do dumy i radości. 

Gość ITSUKOxD
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie ma tu żadnych screenów i linków. 

Ty jesteś tępa? Są na samym początku dyskusji. 

Gość gość
32 minuty temu, Gość ISUKOxD napisał:

Paparonz? Kejdi? Skuteczny? Ragatek? Troltrztynastego?

Gość ITSUKOxD
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty chyba też w Czarnobylu studiujesz że się uczyć nie musisz i czas marnujesz w necie na forum dla zyebow. Żałosne jak się orasz któraś godzinę myśląc że piszesz z moim obrońcą. Ja ich nie mam i nie potrzebuję tak jak ty.

Kurła ...ko ona tutaj jest zrywami raz na miesiąc a ty tu wegetujesz codziennie po kilkanascie godzin xD twoja hipokryzja sięga zenitu wieczorna w tym momencie xD Chuba poczułaś ambicję po stwierdzeniu ze tamta wariatka to gorsza hipokrytka niż ty xD zresztą wiadomo że taka ty byś musiała kuć non stop a ona jest tak zdolna że tyle nie musi zakuwać jak np ty xD masz jakieś zjébane wyobrażenie o studiach typowe dla takiego pkebsu jak ty locho xD