Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoDobrejStronieMocy

Paragony po zakupach dla Wieczornej 👍😁

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ISUKOXD napisał:

BLE, BLE, BLE, BLE, BLE 🕵🕵🕵🕵

Dokładnie tak jest mangozjēbie z karaczana. Uderz w stół a pràwik z ręką w gaciach się odezwie. Detektyw z ciebie jak z jasia fasoli.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Kolejne urojenia histeryczki która porównuje 4 strony podniety zakupami do moich 5 komentarzy. Przecież ten temat to właśnie jest marna prowokacja która miała spowodować że włączę się w dyskusję by histeryczna pöyeba mogła pokazać że niby jestem be a ona idąca w stronę światła  współczuję komukolwiek kto łyka pierdy tej wariatki. O ile w ogóle jest ktokolwiek taki na poziomie wyższym niż stulejarz pràwik w wieku lat 30. Tak trzymać Jedyna osobą której zamiast terapii u psychologa potrzebny jest psyhiatra który gruntownie przebada ci czerep 

Jeśli myślisz, że przez całe cztery strony pisze jedna osoba, to jesteś jeszcze bardziej skrzywiona, niż się zapowiadałaś Wieczorna. Ale to jak u ciebie zwykle bywa...Projekcja. Sama piszesz jako kilka osób i marzysz, żeby twój obiekt poświęcał tobie tyle uwagi, więc projektujesz na niego te pragnienia, widząc go w dosłownie każdym komentarzu na twój marny temat.

Ośmieszasz się wysyłaniem ludzi do psychiatry, sama mając zdiagnozowaną schizofrenię, widząc duchy oraz mając problemy z pedofilskim popędem. I spędzając życie, stalkując ludzi w sieci i obsesyjnie się nimi interesując.

Kto to jest psyHiatra tłumoku? I ty masz studia? Kolejna rzecz której zazdrościsz Nimfe czy Broken Wieczorno. 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś obleśny i wulgarny,dlatego masz takie a nie inne chętne na twoj jezyczek.

Dokładnie. Obleśny chory typ niczym nie różniący się od tej całej niby wieczornej. Zarzucają jakies wieczornej, a sami piszą jak najgorsza patola i zwyrole. 

Gość Rzułty papier
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jeśli myślisz, że przez całe cztery strony pisze jedna osoba, to jesteś jeszcze bardziej skrzywiona, niż się zapowiadałaś Wieczorna. Ale to jak u ciebie zwykle bywa...Projekcja. Sama piszesz jako kilka osób i marzysz, żeby twój obiekt poświęcał tobie tyle uwagi, więc projektujesz na niego te pragnienia, widząc go w dosłownie każdym komentarzu na twój marny temat.

Ośmieszasz się wysyłaniem ludzi do psychiatry, sama mając zdiagnozowaną schizofrenię, widząc duchy oraz mając problemy z pedofilskim popędem. I spędzając życie, stalkując ludzi w sieci i obsesyjnie się nimi interesując.

Kto to jest psyHiatra tłumoku? I ty masz studia? Kolejna rzecz której zazdrościsz Nimfe czy Broken Wieczorno. 

A przez kogo zdiagnozowano? Przez niedoszlo panio doktor która sama jest chora psychicznie czy przez bandę pobudzonych pràwikow ze stulejka którzy oglądają japońskie bajki? 

Gość ISUKOxD
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dokładnie tak jest mangozjēbie z karaczana. Uderz w stół a pràwik z ręką w gaciach się odezwie. Detektyw z ciebie jak z jasia fasoli.

Póki co to w stół uderzyła autorka 😅 A raczej w twój głupi łeb Wieczorna 😅 Nie dość że oczywiście tu przylazłaś, ze spodziewanym biedackim bólem dupy o zakupy za 2 patole, to jeszcze się sräsz od kilku stron 😅 Dziesięć komentarzy już wysrälaś pedofilko 😅 Zeżryj szaszłyka z boczku 🥓🐷 na uspokojenie Locho 🥓🐷🥓🐷🥓🐷

Gość ISUKOxD
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie. Obleśny chory typ niczym nie różniący się od tej całej niby wieczornej. Zarzucają jakies wieczornej, a sami piszą jak najgorsza patola i zwyrole. 

Pisze Wieczorna wyżej. Jakich jeszcze dowodów potrzebujesz? Idź jej liż. Czeka. Tylko maska na japę i antybiotyki weź wcześniej.

Gość gość
1 minutę temu, Gość ISUKOxD napisał:

Póki co to w stół uderzyła autorka 😅 A raczej w twój głupi łeb Wieczorna 😅 Nie dość że oczywiście tu przylazłaś, ze spodziewanym biedackim bólem dupy o zakupy za 2 patole, to jeszcze się sräsz od kilku stron 😅 Dziesięć komentarzy już wysrälaś pedofilko 😅 Zeżryj szaszłyka z boczku 🥓🐷 na uspokojenie Locho 🥓🐷🥓🐷🥓🐷

W punkt, w punkt, w punkt. 

Gość Gość

Dla niektórych zakupy za tę kwotę są niczym. To ty sie sràsz jakbyś wydała pierwszy raz w życiu. Na fejsie się pochwal cymbale. Żal mi Cię. Przaśna wieśniara i jej banda rycerzy ze stulejka 🤣 piszcie poczytam. Ciekawe ile postów pójdzie na moje konto. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Rzułty papier napisał:

A przez kogo zdiagnozowano? Przez niedoszlo panio doktor która sama jest chora psychicznie czy przez bandę pobudzonych pràwikow ze stulejka którzy oglądają japońskie bajki? 

Ja w przeciwieństwie do ciebie niedługo będę doszła. I to ciebie boli. Haha a ty masz kompetencje? Beka z ciebie. Zaburzeńcu bez życia z manią wielkościową. Dla ciebie każdy jest chory psychicznie. Sto razy powtórzona bezpodstawna bajka o mojej chorobie psychicznej (przypomnijmy Wieczorna, że mimo posiadania schizofrenii i pedofilskich skłonności, miałaś czelność diagnozować chorą głowę nawet u kobiety na chemioterapii i twierdzić, ze jej chemioterapia to na mózg jest potrzebna - masz jakiś chory kompleks tej choroby psychicznej, no zresztą nic dziwnego, sądząc po twoim ...zieleniu umysłowym...) nie stanie się prawdą od samego kłapania o tym twoją śmierdzącą od boczku, faj i kawska japą. 

Gość Gosc
45 minut temu, Gość Gość napisał:

Inwektyw ciąg dalszy, tym ciekawsze ze wieczorna to twój projekt, wiec wiesz lepiej jaki jesteś.

Po tych tematach, ktore się tu pojawiają nie da się nie zauważyć, że ktoś tu jest bardzo cięty na wieczorną i prawdopodobnie się mści. O to jest jedna osoba. Tworzy sztuczny tłum. Nie zdziwiłabym się, że sam za nią pisze, żeby inni myśleli że to ona i jeszcze bardziej podburza. Ciekawe co mu zrobiła że tak chce ją udupić. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dla niektórych zakupy za tę kwotę są niczym. To ty sie sràsz jakbyś wydała pierwszy raz w życiu. Na fejsie się pochwal cymbale. Żal mi Cię. Przaśna wieśniara i jej banda rycerzy ze stulejka 🤣 piszcie poczytam. Ciekawe ile postów pójdzie na moje konto. 

Dla niektórych, ale nie dla ciebie. Dlatego tak szczekasz tutaj od kilku godzin. Nawet nie masz na tyle jaj, by nie dać satysfakcji i olać ten temat. 🤦‍♀️

To te zakupy ciebie (co było łatwe do przewidzenia) sprowokowały i dlatego plujesz się tutat od kilku godzin. Taka przewidywalna plebsiara nasza. Mój piesek gorszego sortu. Przepraszam. Nie piesek. Świnia. Będę jak Clooney i Ciebie adoptuję. ❤️🐷🐽 Może przy mnie wyjdziesz na ludzi. Nie to co przy Beggarze który zawalił sprawę. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ja w przeciwieństwie do ciebie niedługo będę doszła. I to ciebie boli. Haha a ty masz kompetencje? Beka z ciebie. Zaburzeńcu bez życia z manią wielkościową. Dla ciebie każdy jest chory psychicznie. Sto razy powtórzona bezpodstawna bajka o mojej chorobie psychicznej (przypomnijmy Wieczorna, że mimo posiadania schizofrenii i pedofilskich skłonności, miałaś czelność diagnozować chorą głowę nawet u kobiety na chemioterapii i twierdzić, ze jej chemioterapia to na mózg jest potrzebna - masz jakiś chory kompleks tej choroby psychicznej, no zresztą nic dziwnego, sądząc po twoim ...zieleniu umysłowym...) nie stanie się prawdą od samego kłapania o tym twoją śmierdzącą od boczku, faj i kawska japą. 

Doszła chyba pod wpływem podniety z zakupów które po dziś dzień przeżywasz. Znam ludzi studiujących medycynę i zapewniam Cię że w ich grafiku nie byłoby miejsca na ...enie na forach po nocach więc zastanów się nad swoją jakością histeryczko. Obawiam się że pacjentów mieć nie będziesz. Zobaczysz.

Gość ISUKOxD
4 minuty temu, Gość gość napisał:

(przypomnijmy Wieczorna, że mimo posiadania schizofrenii i pedofilskich skłonności, miałaś czelność diagnozować chorą głowę nawet u kobiety na chemioterapii i twierdzić, ze jej chemioterapia to na mózg jest potrzebna - masz jakiś chory kompleks tej choroby psychicznej, no zresztą nic dziwnego, sądząc po twoim ...zieleniu umysłowym...

To jest nawet na screenie wcześniej. W tym temacie. Ale czubas który ją broni (albo raczej ona sama bo są dziwnie tak samo zjëbane, ta obrończyni niby wieczornej i ona sama...) nie kuma nic xD I nie łączy faktów xD

Gość gość

Doszła chyba pod wpływem podniety z zakupów które po dziś dzień przeżywasz. Znam ludzi studiujących medycynę i zapewniam Cię że w ich grafiku nie byłoby miejsca na ...enie na forach po nocach więc zastanów się nad swoją jakością histeryczko. Obawiam się że pacjentów mieć nie będziesz. Zobaczysz.

Ty już doszłaś od niej. Mnie inne rzeczy kręcą. Za to w tym temacie pokazałaś jak łatwo ciebie piesku podpuścić. Dobrze ci za te wszystkie świństwa które wyrządziłaś swoim ofiarom.

To w końcu negujesz moje studia czy już mi złorzeczysz brakiem pacjentów ...ko? 😄 

Taa, Ty wszystkich znasz. Szkoda, że do ciebie się nikt Wieczorna nie przyznaje 🤦‍♀️😄 Kolejny dowód na twój narcyzm. Powoływanie się  wieczne na tego, kogo niby znasz. A prawda jest taka, że siedzisz samotnie dzień w dzień i stąd twoje stalkowanie na forach. Z rozpaczliwej samotności schizofrenicznego łba z zaburzeniami popędu. Niech Ci znajomi odpowiednie środki przepiszą. Ja nie jestem instytucją charytatywną dla pedofili. 

Gość ISUKOxD
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

To ty chcesz lizać wieczornej. Jara cię to? Podniecasz się pisząc o niej? Ja nie znam tej osoby. Nie czytam waszych nickowanych tematów gdzie niby grasuje wieczorna. Ale jedno wiem na pewno, niczym się nie różnisz od tego co zarzucasz. Twoja zaciętość i język jakiego używasz pokazuje że jesteś taki sam jak ona.

Idź jej liż. Mówię ci. Chociaż jakiegoś dziecka nie skrzywdzi na poczet tego, bo ją rozładujesz xD Może i mniej stalkować będzie?xDD

Gość ISUKOxD
10 minut temu, Agatkasratka napisał:

Powiedzcie mi za co ta wieczorna tak wyzywa ta nimfe  przecież to taka miła dziewczyna 

To chora na zazdrość sucz z zaburzeniami. Myślę ze nie tylko z zazdrosci stalkuje ale tez z samotnosci. Bo nie tylko Nimfe przeciez. Broken to samo. A na to trzeba miec czas.

Gość ISUKOxD
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ty już doszłaś od niej. Mnie inne rzeczy kręcą. Za to w tym temacie pokazałaś jak łatwo ciebie piesku podpuścić. Dobrze ci za te wszystkie świństwa które wyrządziłaś swoim ofiarom.

To w końcu negujesz moje studia czy już mi złorzeczysz brakiem pacjentów ...ko? 😄 

Taa, Ty wszystkich znasz. Szkoda, że do ciebie się nikt Wieczorna nie przyznaje 🤦‍♀️😄 Kolejny dowód na twój narcyzm. Powoływanie się  wieczne na tego, kogo niby znasz. A prawda jest taka, że siedzisz samotnie dzień w dzień i stąd twoje stalkowanie na forach. Z rozpaczliwej samotności schizofrenicznego łba z zaburzeniami popędu. Niech Ci znajomi odpowiednie środki przepiszą. Ja nie jestem instytucją charytatywną dla pedofili. 

👍👍👍

Gość Nara

Każdy normalny człowiek czytający twoje tematy widzi że jesteś poyebana atencjuszka z tym że nikt tego nie przyzna bo wyszloby na to że przyznaje mi rację a do tego nikt sie nie przyzna 🤣Tak  to działa  ale ludz się dalej i puchnij jak parówka z mikrofali że zyeby liza ci dupsko. Nara fräjerko. Cokolwiek byś o mnie nie napisała niczego to nie zmieni.

Gość Gosc

ISUKOxD ------------》Dragon znów masz manię? Nie podniecaj się tak. I pisz pod tym swoim nickiem.

Gość Gość
Przed chwilą, Agatkasratka napisał:

Może mnie też babonie tak hwjtujesz bo też mam na siebie wyzwiska w twoim stylu 😕

To jest właśnie target obrońców twoich. Broken, kiełbasa, agatka, karaczany.Może zafunduj koleżankom darmowe wizyty gdy już dojdziesz 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Nara napisał:

Każdy normalny człowiek czytający twoje tematy widzi że jesteś poyebana atencjuszka z tym że nikt tego nie przyzna bo wyszloby na to że przyznaje mi rację a do tego nikt sie nie przyzna 🤣Tak  to działa  ale ludz się dalej i puchnij jak parówka z mikrofali że zyeby liza ci dupsko. Nara fräjerko. Cokolwiek byś o mnie nie napisała niczego to nie zmieni.

Tobie też jakaś psycholka liże dupsko. Czy to może jednak sama ty we własnej osobie? Bo coś szybko o niej zapomniałaś  w tym bilansie, twierdząc, że NIKT ciebie nie broni😅? No tak, bo sama sobie to się nie liczy...

Ciekawe czemu ludzie mieliby nie chcieć ci przyznać racji. Bo co? Świat taki zły? No tak. Najłatwiej tak właśnie wytłumaczyć sobie swoje nieudacznictwo i indolencję. Typowe dla schizofrenika. Wszyscy winni i wszędzie spisek. Tylko nie u ciebie. 

Aleś się dzisiaj ośmieszyła.😅  Masakra. 🤦‍♀️ Pisałaś nara już kilka godzin temu i w ogóle piszesz "nara" jakiś tysięczny raz, niekonsekwentna histeryczko, Wieczorna, a i tak przychodzisz, więc nie ośmieszaj się jeszcze bardziej. Pogrążasz się. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość ISUKOxD napisał:

Idź jej liż. Mówię ci. Chociaż jakiegoś dziecka nie skrzywdzi na poczet tego, bo ją rozładujesz xD Może i mniej stalkować będzie?xDD

Idz juz sam lizać. Marzysz o tym. Wieczorna cię jara. Chociaz tutaj sobie popiszesz pod płaszczykiem nienawisci. Język jakiego uzywasz pokazuje co ci na mysli i w głowie.  Nie pisałam nigdy z jakąś wieczorną, nie znam człowieka i nie zamierzam poznawać ani tym bardziej lizać.  

Gość Gość
2 minuty temu, Agatkasratka napisał:

Co

🤣🤣

Gość gość

To jest właśnie target obrońców twoich. Broken, kiełbasa, agatka, karaczany.Może zafunduj koleżankom darmowe wizyty gdy już dojdziesz 

Ja nie dochodzę, ale widzę, że ty masz dzięki mnie dobre kilka orgazmów już dzisiaj i pewnie stąd ta projekcja własnej napęczniałej łechtaczki na moją skromną osobę. Pewnie z tego podniecenia napisałaś w tym temacie kilkanaście takich zapalczywych komentarzy  Wieczorno☺️ Dało się przewidzieć twoje reakcje. Jesteś moim psem. Może ciebie całkiem okiełznam i dasz już spokój ludziom których tak podle niszczyłaś. To łatwe. Jest stały zestaw cech który ciebie doprowadza do wścieku tej niewyżytej macicy. Obfitość, samodoskonalenie, uroda, wykształcenie. To ciebie od zawszedoprowadza do szału. U Broken też się rzucałaś jak była o studiach czy samorozwoju mowa. Tego że Tygrys nie musi zapierdzielać o świcie do roboty jak ty najbardziej zazdrościsz wyrobnico.

Gość ISUKOxD
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

🤣🤣

I co go wyśmiewasz Wieczorna? Daunie xD  nie jesteś warta mu koło tyłka stanąć. Facet nie ma nikogo na sumieniu w przeciwieństwie do ciebie.

Gość gość
1 minutę temu, Agatkasratka napisał:

Wieczorna kupa

Nie podnieć jej jeszcze xD Ona tutaj pisała chore treści koprofilskie więc nigdy nie wiadomo xD

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja nie dochodzę, ale widzę, że ty masz dzięki mnie dobre kilka orgazmów już dzisiaj i pewnie stąd ta projekcja własnej napęczniałej łechtaczki na moją skromną osobę. Pewnie z tego podniecenia napisałaś w tym temacie kilkanaście takich zapalczywych komentarzy  Wieczorno☺️ Dało się przewidzieć twoje reakcje. Jesteś moim psem. Może ciebie całkiem okiełznam i dasz już spokój ludziom których tak podle niszczyłaś. To łatwe. Jest stały zestaw cech który ciebie doprowadza do wścieku tej niewyżytej macicy. Obfitość, samodoskonalenie, uroda, wykształcenie. To ciebie od zawszedoprowadza do szału. U Broken też się rzucałaś jak była o studiach czy samorozwoju mowa. Tego że Tygrys nie musi zapierdzielać o świcie do roboty jak ty najbardziej zazdrościsz wyrobnico.

Ludzie czy wy się czytacie co wy wypisujecie? Nienormalni jesteście. Stado hien. 

Gość OstatecznyNokaut1

Wieczorna jak staniesz na dwóch łapkach to ci rzucę i to nawet kilka, bo właśnie jem i mam za dużo. Bardzo dobre ht tps://img ur.com /a/y6d84GA Też byś zjadła coś normalnego zamiast wędzonej świniny...Dobra rada...W tle notatki ze studiów, które też tak hejtujesz, ale  na mocy których przynajmniej odpowiednio załatwię tobie odpowiednią profesjonalną opiekę prędzej czy później. 😉

Gość ISUKOxD
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ludzie czy wy się czytacie co wy wypisujecie? Nienormalni jesteście. Stado hien. 

Ale te w których wieczorna wyzywa, pisze wiecznie o dochodzeniu czy nie wspominając o jej pedofilskich tekstach czy stalkingu to są dobre nie xD Mentalność kalego xD 

Gość Nie rozumię
Przed chwilą, Gość ISUKOxD napisał:

Ale te w których wieczorna wyzywa, pisze wiecznie o dochodzeniu czy nie wspominając o jej pedofilskich tekstach czy stalkingu to są dobre nie xD Mentalność kalego xD 

To ten od kału?