Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

I toco wcale nie prawda, że faceci lubią ładne laski, bo jak widze takie brzydkie maszkary ulane, tłuste, i każda ma chłopaka to zastanawiam się jakim cudem ona kogoś ma? Przecież to jest nielogiczne. Faceci sami sobie przeczycie w waszych wydumanych wyma

Polecane posty

Gość ziggy
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie skarbie nic mi się nie pomyliło. To ty zawsze obrażasz kobiety mając je za żeby umysłowe a teraz udajesz że gustujesz w grubych pasztetach jak samarytanin. 

wole paszteta niż taką miss świata jak ty wredna su-ko

Gość Jdje

Z resztą piękne polki to izabella scorupco albo ania Przybylska, ciekawe które z was mają chociaż urode zbliżona do nich , żadna, przeciętne polskie mordy klucace się jak przekupy która ładniejsza, a żadna bo polki może są zgrabne ale twarze i charaktery babochlopa 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Jdje napisał:

Z resztą piękne polki to izabella scorupco albo ania Przybylska, ciekawe które z was mają chociaż urode zbliżona do nich , żadna, przeciętne polskie mordy klucace się jak przekupy która ładniejsza, a żadna bo polki może są zgrabne ale twarze i charaktery babochlopa 

Haha no na pewno masz szansę na drugą scorupco 🤣🤣 weź chłopie ogarnij się. Ty se możesz wolec nawet księżna Monako. 

Gość ona ona ona 30

Gdyby tak było to już od dawna bym miała chłopa, a tymczasem jestem odrzucana przez mój wygląd, a twarz mam ładną, tylko figurę dziwną, rzadko spotykaną (jak u niektórych ludów afrykańskich).

Gość Jsjsjs
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Haha no na pewno masz szansę na drugą scorupco 🤣🤣 weź chłopie ogarnij się. Ty se możesz wolec nawet księżna Monako. 

Ja takich nie wolę ale śmieszy mnie jak przwcietniaki przezywają inne kobiety od pszatetow , te co tak nazywają inne pasztetami same nimi są na tle np Rosjanek 

Gość Aaa

Ale jestescie głupi. Liczy sie całokształt a przede wszystkim środowisko i kultura z której kobieta pochodzi. Kobieta może być piękna i mieć stado tepych koleżanek, zero zainteresowań, kiepskie relacje z rodziną. Faceci wybierają krąg kultury do którego chcą należeć.

Gość ona ona ona 30

Ja mam dziwną figurę i osobowość, Nie mam szans na faceta. A już na pewno nie takiego, który by mi się podobał. Nawet facet równie dziwny jak ja nie był w stanie się we mnie zakochać.

42 minuty temu, Gość Jdje napisał:

Dla mnie one są zwyczajne. Wieniawę już wolę.

Gość ona ona ona 30
1 minutę temu, marcin_wawa napisał:

Dla mnie one są zwyczajne. Wieniawę już wolę.

Widzę, że jest jakiś szał na tę Wieniawę. 

Gość Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A jak sie potem okazuje że na babe do związku bierzecie najbrzydsza, taka prawda

To jest dowód na to, że dla prawdziwego mężczyzny liczy się wnętrze, a nie wygląd zewnętrzny. Moja kiedyś też była ładna, ale z wiekiem trochę jej się przybyło. No i cóż tego, mam ją za to rzucić? Kocham ją taką, jaka jest.

Gość Keke

W Polsce nie ma pięknych kobiet, średnie to maks więc o czym my mówimy 

Gość Dragon
7 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A jak sie potem okazuje że na babe do związku bierzecie najbrzydsza, taka prawda

Na babę do związku bierzemy najbogatszą .Albo taką, co dużo zarobi i my na tym skorzystamy . 

Gość Prawda
11 godzin temu, marcin_wawa napisał:

Bo są zdesperowani. Nie mogą znaleźć ładnej, to biorą pasztecik.

Skoro sami sa pasztecikami, do tego nieudolnymi życiowo to jaka kobiete chcieliby znaleźć? Przystojni,. Zaradni mezczyzni nie narzekaja na brak możliwości związania sie z piękną i mądra kobieta. 

Gość Gość gość
3 minuty temu, Gość Prawda napisał:

Skoro sami sa pasztecikami, do tego nieudolnymi życiowo to jaka kobiete chcieliby znaleźć? Przystojni,. Zaradni mezczyzni nie narzekaja na brak możliwości związania sie z piękną i mądra kobieta. 

Człowieka należy po czynach oceniać, a nie po wyglądzie.

Piękna, nie zawsze mądra. Bardzo często zdarza się, że te "paszteciki" są o 100x bardziej wartościowsze od tych tzw. "pięknych". To samo można powiedzieć o tych "przystojnych" co ma lewe ręce do roboty, a te "pasztety" to czasem o wiele więcej potrafią zrobić.

Gość Gość

Moja kumpela taka ładna jak lalka lubiła zaliczać facetów i doszła do smutnego wniosku że są dwa typy kobiet. Z jednymi faceci chcą się tylko zabawić a z drugimi się żenią. Jak już okrzepła i zapragnęła małżeństwa chętnych na nią nie było 

Gość gość

A moja znajoma, brzydka ale bogata, puszczała sie na dyskotekach i miała nawet aborcję, a za mąż wyszła za dziadka starszego od siebie o 35 lat, bo strasznie chciała być mężatką. 

Gość Inny pkt widzenia

My nie lubimy księżniczek, dziewczyn które zadzierają nosa i uważają się za najważniejszy cud świata.

Dziewczyny grube, brzydkie są wspaniałymi partnerami do życia.

Gość Ole ole siaba daba da
15 godzin temu, Gość Jdje napisał:

Takie piękności też mają swoje kanony i wymagania, a tacy analfabeci jak Ty nie mają u nich żadnych szans, więc zejdź na ziemię, przeproś ładnie wszystkie Panie, które obraziłeś i szukaj takiej samej głupawej i brzydkawej jak Ty, bo na inną nie masz szans.

Gość Gjknn678
15 godzin temu, Gość drapi napisał:

ani samotny ani piwniczak, coś ci się rapszlu popíerdoliło, rzuć ćpanie lub zmień dilera

Nie kłóćcie sie 😞 

Gość tricu
17 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ja widze niektóre kobiety z paskudnymi charakterami a o dziwo mają faceta, więc się pytam jakim cudem?

bo mają tępaków facetów, też chcesz takiego?

Gość weekend
17 godzin temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Gdyby tak było to już od dawna bym miała chłopa, a tymczasem jestem odrzucana przez mój wygląd, a twarz mam ładną, tylko figurę dziwną, rzadko spotykaną (jak u niektórych ludów afrykańskich).

może kolorowego z afryki bierz, do londynu na weekend i maczugowiec będzie twój.... a tak serio, to durnoty wygadujesz, jak jesteś fajna to wygląd nie jest taki istotny

Gość Gość
2 minuty temu, Gość tricu napisał:

bo mają tępaków facetów, też chcesz takiego?

Ty także jesteś tepakiem i burakiem. Nie wiem skąd u Ciebie przekonanie że jesteś dobra partia dla nawet grubej i brzydkiej. Nie ośmieszać się.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość weekend napisał:

może kolorowego z afryki bierz, do londynu na weekend i maczugowiec będzie twój.... a tak serio, to durnoty wygadujesz, jak jesteś fajna to wygląd nie jest taki istotny

I przestań zmieniać nicki bo każdy i tak wie że to Ty autysto. 

Gość samu raj
16 godzin temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Ja mam dziwną figurę i osobowość, Nie mam szans na faceta. A już na pewno nie takiego, który by mi się podobał. Nawet facet równie dziwny jak ja nie był w stanie się we mnie zakochać.

co to za dziwna osobowość i figura, bo aż jestem ciekawy.... a jaki to niby który ci by się podobał? lista wymogów ma mniej niż kilometr długości?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość samu raj napisał:

co to za dziwna osobowość i figura, bo aż jestem ciekawy.... a jaki to niby który ci by się podobał? lista wymogów ma mniej niż kilometr długości?

Przestań jeczec że żadna Cię nie chce. To nie przez wymagania na kilometr a prze to że nie grzeszysz ani rozumem ani na pewno wyglądem. 

Gość jakiś tam facet
16 godzin temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Widzę, że jest jakiś szał na tę Wieniawę. 

Wieniawa to zwyczajna panna z wioski, tyle że jak ryj wymaluje to troche lepiej wygląda ale bez tego nic ciekawego, nie kumam szału na nią, media tworzą iluzje

Gość jakiś tam facet
10 godzin temu, Gość Dragon napisał:

Na babę do związku bierzemy najbogatszą .Albo taką, co dużo zarobi i my na tym skorzystamy . 

tak powinno być 

to niektóre dziewczyny (może i wiekszosc) dziewczyn myśli, ze faceci sa wzrokowcami i może dlatego nie mają nikogo, facet tak na prawdę potrzebuje kobiety, z która da się żyć, która do czegoś sie przyda, będzie troszczyć się i jest wartościowa, oryginalna, moim zdaniem jak mężczyzna pozna taka kobietę nawet nie będzie się zastanawiać, więc w skrócie: i tak charakter o wszystkim przesądza i w późniejszym etapie to sie widzi, a wygląd robi tylko jakieś pierwsze wrażenie,co nie znaczy zeby o siebie nie dbać 🙂 nie wiem kto stworzył ten post i jaki w nim sens, ale istnieje coś takiego też jak brzydota psychologiczna XD

Gość agrego
5 godzin temu, Gość Gość gość napisał:

Człowieka należy po czynach oceniać, a nie po wyglądzie.

Piękna, nie zawsze mądra. Bardzo często zdarza się, że te "paszteciki" są o 100x bardziej wartościowsze od tych tzw. "pięknych". To samo można powiedzieć o tych "przystojnych" co ma lewe ręce do roboty, a te "pasztety" to czasem o wiele więcej potrafią zrobić.

prawda absolutna, te "zrobione" na ładne to z reguły pustaczki które nic poza tworzeniem iluzji urody nie mają, tempe lalki