Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

sobota wieczór rozrywkowa pora roku a tu taka fajna dziewczyna

Polecane posty

Gość gergerge

kuuu .rwa noo chce mi sie rznac panienke z tego tematu

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Idę po ciastka  😄 

A potem zrobić kupę.

Gość Gość
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

w sumie z meżczyzną w domu też mogłabym posiedzieć

Tylko posiedzieć?

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tylko posiedzieć?

można się napić herbatki z lodem, poczytać razem książkę, mam puzzle, chińczyka...

Przed chwilą, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, brokentiger87 napisał: w sumie z meżczyzną w domu też mogłabym posiedzieć X ile Tygrys wypił tej "wody" 😄😘

nic prawie 

idzie druga porcja. taka wyższa szklanka

Gość Gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

można się napić herbatki z lodem, poczytać razem książkę, mam puzzle, chińczyka...

...a nie lepiej film obejrzeć razem zamiast książki. Książki jeszcze z nikim nie czytałem, a jak to się robi wspólnie? 

Gość Gość

3 minuty temu, brokentiger87 napisał: można się napić herbatki z lodem, poczytać razem książkę, mam puzzle, chińczyka... X herbata z jajkiem na miękko i chalka z 82% masłem 😱😚 chińczyka dawno nie grałem 😙

Bo nie masz przyjaciół.

Gość Gość

2 minuty temu, Gość Gość napisał: ...a nie lepiej film obejrzeć razem zamiast książki. Książki jeszcze z nikim nie czytałem, a jak to się robi wspólnie?  X Tygrys czyta a Ty glaskasz futerko 😌 no ja film oglądam sobie teraz 😄

Ty nie jesteś Broken i twoje zdanie mnie nie interesuje.

Gość Gość

Przed chwilą, Gość Gość napisał: Bo nie masz przyjaciół. X ostatnio grałem na swietlicy w głębokiej podstawówce a potem jeszcze kilkanaście lat miałem znajomych 😛

A teraz jesteś nikim.

Gość Gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Gość napisał: A teraz jesteś nikim. X według mnie wtedy bylem nikim a teraz mam duże oszczędności 😓

Ani miłości ani prawdziwych przyjaciół za to nie kupisz. 

nie piszcie tak przykro Leżaczkowi, bo was ogonem pozamiatam

no można tak czytać jak Leżak mówi, że sobie czytasz, niby zatopinoy w lekturę, tygrysica też  czyta, a tu nagle drap drap za uszko

Gość Gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

nie piszcie tak przykro Leżaczkowi, bo was ogonem pozamiatam

no można tak czytać jak Leżak mówi, że sobie czytasz, niby zatopinoy w lekturę, tygrysica też  czyta, a tu nagle drap drap za uszko

Nie umie się zachować. Wcina się opowiadając na pytania zadane Tobie i tylko Tobie. Czy takie drapanie nie przeszkadza w lekturze? Bo tak łatwo zgubić linijkę którą ostatnio się czytało. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie umie się zachować. Wcina się opowiadając na pytania zadane Tobie i tylko Tobie. Czy takie drapanie nie przeszkadza w lekturze? Bo tak łatwo zgubić linijkę którą ostatnio się czytało. 

taki jest już Lezaczek, trzeba się z tym pogodzić 

no cóż, jak są rozproszenia to wystarczy trzymać pazurka przy danej linijce, wtedy sobie potem spokojnie do nie wrócić 😌

Gość Gość
12 minut temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Ani miłości ani prawdziwych przyjaciół za to nie kupisz.  X wtedy też nie miałem tego chyba że od psa a przyjaciół nie chce bo tylko zwracają pupe na żywo 😔 

Jesteś nieuczynny. Nie ma nic wspanialszego od grupy przyjaciół na których zawsze można polegać. A nawet najukochańszy pies to tylko zwierzę z którym dialog jest mocno ograniczony. Samotność jest okropna bo robi z ludzką psychiką okropne rzeczy.

Gość mechanik

broken to nie żadna fajna dziewczyna tylko psycholka, ma ustetki techniczne

Gość Gość
14 minut temu, Leżaczek napisał:

7 minut temu, Gość Gość napisał: Jesteś nieuczynny. Nie ma nic wspanialszego od grupy przyjaciół na których zawsze można polegać. A nawet najukochańszy pies to tylko zwierzę z którym dialog jest mocno ograniczony. Samotność jest okropna bo robi z ludzką psychiką okropne rzeczy. X póki co mam mamę, a patol od grania lub picia mi nie potrzebny. 

Aleś przywalił tym patrolem tak jakby przyzwoitych ludzi nie było. Przyjaźń to coś więcej niż chlanie i granie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Aleś przywalił tym patrolem tak jakby przyzwoitych ludzi nie było. Przyjaźń to coś więcej niż chlanie i granie.  X może u kobiet, u mnie zawsze tak to wyglądało z kolegami, pomogli mi może w silce zakupach szpitalu odwiedzili a tak to się film oglądało grało albo pilo. A niekiedy okradli. 

Taa u kobiet. 🙂U mnie nie było tak źle. Bywało że coś ktoś pożyczył na pół roku za długo, ale zawsze zwracali.

Gość gość
1 godzinę temu, brokentiger87 napisał:

Lezaczek jest wygrany

Tygrys obawiam się że rozmawiasz cały czas z tą psycholką Wieczorną.

Gość gość

Brok wróciła 😍