Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go sobie wybić z głowy

cierpię przez kolegę z pracy

Polecane posty

tak mi źle... mam wrażenie, że jak wpada do biura (i nie jesteśmy sami) to patrzy na mnie z taką jakby zbolałą, skwaśniałą lekko miną... a jak jesteśmy sam na sam, zagaduje, uśmiecha się, flirtuje... jest troskliwy, pomocny... wygląda na zainteresowanego... mówił, że mnie lubi...  zaś przy innych ludziach z pracy to zupełnie inny człowiek, tak jakby stara się nie patrzeć w moją stronę... to tak okrutnie boli... 

Gość Prowo jak chooj

Damska wersja jelopa. 

Gość gosc

Ukrywa uczucia robie tak samo

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

myślisz? ech... a jak odpisuje na smsy tylko takie z jakimś pytaniem do niego skierowanym, a na takie, na które nie musi odpowiadać ( w sensie jakieś stwierdzające coś) nie odpisuje, to nadal jest to jakiś rodzaj zainteresowania? czy olewa sobie?

6 minut temu, Gość gosc napisał:

no i po co tak ukrywać? czy nie sądzisz, że ją to może boleć? nie można się zachowywać wszędzie podobnie? nieważne czy sam na sam czy przy innych?

Gość gosc
6 minut temu, Gość jak go sobie wybić z głowy napisał:

myślisz? ech... a jak odpisuje na smsy tylko takie z jakimś pytaniem do niego skierowanym, a na takie, na które nie musi odpowiadać ( w sensie jakieś stwierdzające coś) nie odpisuje, to nadal jest to jakiś rodzaj zainteresowania? czy olewa sobie?

tego już nie wiem. Jakby ona do mnie napisala smsa to staralbym sie ciągnąć rozmowę i ja zaciekawic

Gość gosc
5 minut temu, Gość jak go sobie wybić z głowy napisał:

no i po co tak ukrywać? czy nie sądzisz, że ją to może boleć? nie można się zachowywać wszędzie podobnie? nieważne czy sam na sam czy przy innych?

nie można, jakby bylo można to by bylo inaczej. Ona robi to samo

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

tego już nie wiem. Jakby ona do mnie napisala smsa to staralbym sie ciągnąć rozmowę i ja zaciekawic

ja do niego często pierwsza pisałam, i owszem ciągnął rozmowę, raz to było nawet przez cały dzień, a ostatnio nie odpisuje na niektóre i jest mi z tym źle... w ogóle mniej się trochę widzimy, a jak widzimy to jesteśmy jakby dalsi od siebie niż byliśmy... tak mi z tym źle... obawiam się, że on widzi, co się dzieje, może też coś do mnie czuje, ale wie, że to jest niemożliwe do spełnienia (oboje zajęci) i ochładza kontakt? już sama nie wiem... im bardziej próbuję go sobie wybić z głowy, tym bardziej wraca do niej jak bumerang... i korci mnie, żeby napisać coś do niego... i się wstrzymuję, bo nie chcę wyjść na totalną napaloną... 

6 minut temu, Gość gosc napisał:

no cóż, być może z mojej strony też tak to wygląda... przecież nie będę na niego patrzeć non stop przy szefostwie... 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jak go sobie wybić z głowy napisał:

ja do niego często pierwsza pisałam, i owszem ciągnął rozmowę, raz to było nawet przez cały dzień, a ostatnio nie odpisuje na niektóre i jest mi z tym źle... w ogóle mniej się trochę widzimy, a jak widzimy to jesteśmy jakby dalsi od siebie niż byliśmy... tak mi z tym źle... obawiam się, że on widzi, co się dzieje, może też coś do mnie czuje, ale wie, że to jest niemożliwe do spełnienia (oboje zajęci) i ochładza kontakt? już sama nie wiem... im bardziej próbuję go sobie wybić z głowy, tym bardziej wraca do niej jak bumerang... i korci mnie, żeby napisać coś do niego... i się wstrzymuję, bo nie chcę wyjść na totalną napaloną... 

Masz chłopa i drugiego chcesz za fiuta ciagnac? Skończ bajki oglądać.

7 minut temu, Gość gosc napisał:

napisz coś więcej, co czujesz, gdy ją widzisz? jesteście wolni/zajęci? jak się przy niej zachowujesz? jak ona przy tobie? jestem ciekawa jak to wygląda ze strony faceta...

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Masz chłopa i drugiego chcesz za fiuta ciagnac? Skończ bajki oglądać.

chciałabym. ciężko tak po prostu skończyć. to uzależnia

Gość yyh

oboje zajęci? To dlaczego nie zostawisz swojego faceta jeżeli kochasz się w innym? 

Gość szczery gosc

Sorry, jak mial okazje pociagnac rozmowe i tego nie robil, a teraz jak wogole nie odpisuje, to nie jest toba zainteresowany. Gdyby byl, to mialbu swietna okazje to rozwiniecia znajomosci. 

Przed chwilą, Gość yyh napisał:

oboje zajęci? To dlaczego nie zostawisz swojego faceta jeżeli kochasz się w innym? 

bo on chyba nie zostawi żony 

Gość onn

u mnie ja jestem wolny a ona (chyba) zajęta. I też nie wiem kim ja miałbym być w tym wszystkim, głupio tak podbijać do zajętej, to mnie hamuje.

Gość onn

bo on chyba nie zostawi żony 

po co jesteś ze swoim facetem, nie było lepszego? Zniknęły uczucia? Nie chce oceniać tylko zrozumieć, sytuację masz nieciekawą i tyle

18 minut temu, Gość onn napisał:

u mnie ja jestem wolny a ona (chyba) zajęta. I też nie wiem kim ja miałbym być w tym wszystkim, głupio tak podbijać do zajętej, to mnie hamuje.

rozumiem Cię i domyślam się, że on myśli podobnie... 

Gość onn
Przed chwilą, Gość jak go sobie wybić z głowy napisał:

rozumiem Cię i domyślam się, że on myśli podobnie... 

no to odpowiedz na moje pytanie

19 minut temu, Gość onn napisał:

po co jesteś ze swoim facetem, nie było lepszego? Zniknęły uczucia? Nie chce oceniać tylko zrozumieć, sytuację masz nieciekawą i tyle

ech... młoda byłam, pospieszyłam się może trochę z tym ślubem... trochę to był taki klin klinem na złamane serce... a teraz się zdarzył ideał faceta, no miód po prostu... i on mną oczarowany też, to widać... i domyślam się, że się hamuje, żeby nikt nie został skrzywdzony, ale to i tak boli... 

1 minutę temu, Gość jak go sobie wybić z głowy napisał:

ech... młoda byłam, pospieszyłam się może trochę z tym ślubem... trochę to był taki klin klinem na złamane serce... a teraz się zdarzył ideał faceta, no miód po prostu... i on mną oczarowany też, to widać... i domyślam się, że się hamuje, żeby nikt nie został skrzywdzony, ale to i tak boli... 

a może mi się wydaje, może kocha żonę, podobam mu się, ale się hamuje, bo kocha ją... to tak boli...

ktoś miał podobnie?

Gość mmmm

znam to skads...patrzy w moją stronę..czuję te nić porozumienia..tę chemię...ale tow szystko...;( on nie zrobi tego kroku bo zbyt rozważny chyba jest

2 minuty temu, Gość mmmm napisał:

znam to skads...patrzy w moją stronę..czuję te nić porozumienia..tę chemię...ale tow szystko...;( on nie zrobi tego kroku bo zbyt rozważny chyba jest

kur d e   to tak jak ten mój...

Gość mmmm

kur d e   to tak jak ten mój...

i tez chcę zapomnieć , nie myśleć,robie wszytsko by o nim nie myslec..ale ..pzregrywam..:(

Gość gosc

Mam bardzo podobną sytuację w pracy. Przecudowny facet, po prostu wzór mężczyzny, ale jest chyba za dobrym człowiekiem na romanse.

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Mam bardzo podobną sytuację w pracy. Przecudowny facet, po prostu wzór mężczyzny, ale jest chyba za dobrym człowiekiem na romanse.

ech no dokładnie. ja też nie z tych romansujących, ale on jest ideałem... odbiło mi na jego punkcie, tęsknię... i booli okrutnie

Gość Kukułka

Odpowiedzcie mi szczerze, jaki jest wasz wymarzony scenariusz w tej sytuacji? 

7 minut temu, Gość Kukułka napisał:

Odpowiedzcie mi szczerze, jaki jest wasz wymarzony scenariusz w tej sytuacji? 

Chcę, żeby zaprosił mnie w jakieś fajne miejsce. Niby obiecał, ale jest jeden warunek... No nieważne. I tak mam przed sobą w myślach zdjęcie jego żony, w dodatku o niej wspomina raz za razem. I dlatego to wszystko boli tak bardzo.

Gość Night

Odwal się od niego. Jesteś zwykłym szmaciskiem. Pomyślałaś o jego żonie? Fajnie by było gdyby twój mężuś cię zdradzał? Kochaj go sobie na odległość i przestań robić maślane oczy. Na miejscu jego żony to bym ci w ryj strzeliła na ulicy. Jakby chciał cię przelecieć to już by dawno to zrobił ale najwidoczniej za bardzo kocha żonę żeby się w to bawić. Flirty łechtają jego ego ale nic więcej. Weź się w garść głupia babo.