Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm

Czy byłabyś w stanie dać szansę i spotykać się z facetem, który w przeszłości był...

Polecane posty

Gość hmm

skazany wyrokiem za czyny pedofilskie, ale już wyszedł z więzienia, odbył karę i jak twierdzi zmienił się na lepsze? Oczywiście zakładamy, że jest przystojny, pewny siebie, zabawny i męski. 🙂

Gość gosc

Spierrdalaj pedofilu

Gość Gość

Nie.

Gość Gość

Nie!!!! 

Gość Natala

25 lat temu pewien 17 letni zboczeniec zgwałcił i zamordował 16 latkę. To zdarzyło latem się w wiosce podczas sobotniej dyskoteki. Ten świr dostał 12 lat więzienia. Gdy wyszedł na wolność wszystkie dziewczyny przed nim uciekały. Do tej pory jest samotny. 

Gość Major Suchodolski
2 minuty temu, Gość Natala napisał:

25 lat temu pewien 17 letni zboczeniec zgwałcił i zamordował 16 latkę. To zdarzyło latem się w wiosce podczas sobotniej dyskoteki. Ten świr dostał 12 lat więzienia. Gdy wyszedł na wolność wszystkie dziewczyny przed nim uciekały. Do tej pory jest samotny. 

I słusznie. Niestety podejrzewam, że gdyby miał arabską urodę, to by mu wybaczyły tą potworną zbrodnię.

Gość Sylwia

A ten wyrok był prawomocny czy ktoś Cię wrobił??

Gość Kj Fg
14 minut temu, Gość hmm napisał:

skazany wyrokiem za czyny pedofilskie, ale już wyszedł z więzienia, odbył karę i jak twierdzi zmienił się na lepsze? Oczywiście zakładamy, że jest przystojny, pewny siebie, zabawny i męski. 🙂

Ciekawe czy pochwalilby się wogole że coś takiego miało miejsce.....

Dla mnie tacy ludzie powinni mieć na czole wytatuowane PEDOFIL żeby byli znaczni do końca życia

Gość Sylwia
Przed chwilą, Gość Kj Fg napisał:

Ciekawe czy pochwalilby się wogole że coś takiego miało miejsce.....

Dla mnie tacy ludzie powinni mieć na czole wytatuowane PEDOFIL żeby byli znaczni do końca życia

Łatwo kogos oczernic i zniszczyć co?

Gość ...
7 minut temu, Gość Sylwia napisał:

A ten wyrok był prawomocny czy ktoś Cię wrobił??

Kobiety nie mają zdolności myślenia abstrakcyjnego? 😄

Tak ciężko się domyślić, że zadaję pytanie czysto teoretyczne?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Kobiety nie mają zdolności myślenia abstrakcyjnego? 😄

Tak ciężko się domyślić, że zadaję pytanie czysto teoretyczne?

To jest tylko prowo, a ty się nie domyśliłeś. 

Gość ...
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To jest tylko prowo, a ty się nie domyśliłeś. 

Nie musiałem bo sam ten temat założyłem 😄

Gość Sylwia

Wierzę w niewinność dobrych ludzi.Tak byłabym .Nie znoszę jak ktoś kogoś wrabia.

Gość Gosc

Nie, dlatego ze osoba zdolna do okrucienstwa z powodu chcicy lub egoistycznych pragnien ma brudna krew i nie zmienia sie nigdy, nie w przeciagu 1 zycia

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ... napisał:

Nie musiałem bo sam ten temat założyłem 😄

Marnujesz tylko czas na głupoty. 

Gość Gość

Masz ludzi za ameby skoro zakładasz że pedofilia to coś co dziś masz a jutro jesteś wyleczony...skończcie już bo to niesmaczne. 

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Masz ludzi za ameby skoro zakładasz że pedofilia to coś co dziś masz a jutro jesteś wyleczony...skończcie już bo to niesmaczne. 

Jest różnica między pedofilem a człowiekiem niesłusznie posądzonym tylko dlatego ze ktoś miał kaprys kogoś zniszczyć.

43 minuty temu, Gość hmm napisał:

Czy byłabyś w stanie dać szansę i spotykać się z facetem, który w przeszłości był skazany wyrokiem za czyny pedofilskie, ale już wyszedł z więzienia, odbył karę i jak twierdzi zmienił się na lepsze?

Skoro deklaruje odmianę 'na lepsze', to znaczy, że wprost przyznaje się do bycia pedofilem i zaburzenia seksualnego, które to niestety nie podlega odmianie wedle 'widzi-mi-się' i na 'pstryk'. Co więcej, w ogóle nie podlega odmianie. Więzienie jest tylko czasową izolacją, także jeśli skazany nie odbył terapii w celu nabycia umiejętności panowania nad emocjami i popędem seksualnym - bo o to tutaj stricte chodzi - nie pracuje nad sobą, istnieje ogromne ryzyko, że po raz kolejny popełni przestępstwo. Dodając, uważam, że aktualne kierunkowanie społeczeństwa na nienawiść do osób mających skłonności pedofilskie jest destruktywne dla wszystkich zainteresowanych.  Ponieważ pedofil nie przyzna się, że nim jest i nie rozpocznie zawczasu leczenia skutkiem wstydu oraz obaw przed marginalizacją i odtrąceniem. Potrzebujemy zrozumienia, współczucia i zachęty do leczenia. Pedofilia należy do zaburzeń seksualnych w takim samym stopniu, co wszystkie inne skłonności poza heteroseksualną (rozpatrując kwestię z biologicznego punktu widzenia).

Gość Gość
8 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Jest różnica między pedofilem a człowiekiem niesłusznie posądzonym tylko dlatego ze ktoś miał kaprys kogoś zniszczyć.

To wypusc wszystkich z pierdla, bo każdy może być wrobiony, albo poproś o nocleg z Panami. 

Gość indominous rex

Nie. Brzydzę się pedofilią, gwałtem, przemocą wobec słabszych. Byłabym prędzej w stanie być z kimś, kto zabił, pod warunkiem, że miał ku temu jakiś powód, lub zabił przypadkiem, czy w afekcie, niż z kimś, kto wykorzystał seksualnie dziecko. 

Gość Sylwia
13 minut temu, Gość Gość napisał:

To wypusc wszystkich z pierdla, bo każdy może być wrobiony, albo poproś o nocleg z Panami. 

O co ci chodz?niemam na myśli wszystkich tylko jednego.W życiu bym nie powiedziała na tego człowieka ze jest p edofilem .Wręcz przeciwnie się zachowywał.Jak dziewczynki szły do toalety to ani on się nie zbliżał ani chłopakom nie pozwalał broń Boże jej podglądać..A jak przechodziła obok niego małolata celowo w ręczniku to z odraza odwracał głowę w drugą stronę.Dobry opiekuńczy z talentem i podejściem do dzieci.Dzieci go  uwielbialy wprost.Mogę poświadczyć.Mało jest takich dobrych opiekunów grupy.Ten który go bezpodstawnie zniszczył to miał w tym interes.Nawet domyślam się kto to zrobił.Ten kto w robił niewinnego człowieka.Z piekła nie wyjdzie!

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

O co ci chodz?niemam na myśli wszystkich tylko jednego.W życiu bym nie powiedziała na tego człowieka ze jest p edofilem .Wręcz przeciwnie się zachowywał.Jak dziewczynki szły do toalety to ani on się nie zbliżał ani chłopakom nie pozwalał broń Boże jej podglądać..A jak przechodziła obok niego małolata celowo w ręczniku to z odraza odwracał głowę w drugą stronę.Dobry opiekuńczy z talentem i podejściem do dzieci.Dzieci go  uwielbialy wprost.Mogę poświadczyć.Mało jest takich dobrych opiekunów grupy.Ten który go bezpodstawnie zniszczył to miał w tym interes.Nawet domyślam się kto to zrobił.Ten kto w robił niewinnego człowieka.Z piekła nie wyjdzie!

Dobrze, ale ja i tak bym go unikała bo skąd mam wiedzieć, że wrobiony - to apropo pytania w temacie. 

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobrze, ale ja i tak bym go unikała bo skąd mam wiedzieć, że wrobiony - to apropo pytania w temacie. 

Bo go znam bardzo dobrze i wiem że nie zrobiłby tego nigdy.