Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy możesz śmiało powiedzieć, że twój mąż jest dobrym mężem ?

Polecane posty

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A twoje atrakcyjne życie polega na tym, że spędzasz je sama/sam, bo przecież dobra zabawa z inną osobą świadczy o tym, że się jest dla siebie bluszczem. 

Nie sama a w towarzystie pasjonatów, których mąż nie podziela jak i przyjaciółek w miejsca, które dziecka nie wezmę. Taaaakie nieszczęście, że mi nie towarzyszą krok w krok. Jesteście nudnym małżeństwem i musicie jakoś się z tym pogodzić, po prostu.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie sama a w towarzystie pasjonatów, których mąż nie podziela jak i przyjaciółek w miejsca, które dziecka nie wezmę. Taaaakie nieszczęście, że mi nie towarzyszą krok w krok. Jesteście nudnym małżeństwem i musicie jakoś się z tym pogodzić, po prostu.

A coś was łączy poza dzieckiem? Jesteście niedopadowani i musicie się z tym pogodzić po prostu.  

Gość Gość

A co Ci dzieci przeszkadzają? Trzeba było nie decydować się na dzieci.  Czyli przed małżeństwem spędziliście razem czas, a potem po x latach już nie? Dlaczego?

Gość Gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

Przed ślubem też tak czas spędziliście osobno? To dlaczego się pobraliście jak nie lubicie razem spędzać walnego czasu?