Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że w IKEA kupują homosie z LGBT??

Polecane posty

Gość gość

aż nie dobrze mi się zrobiło :classic_wacko: wprawdzie nie mam nic do normalnych homoseksualistów, jednak te homosie z LGBT podobno nawet nie mają oporów dmuchać się w pupy, raz nawet trafiłem na film w sieci jak jeden taki homoś pobudzał rękami koński pen/is, a potem bylo ujecie smarowania twarzy, fuuuj 🤢 Jak sobie pomyśle , że tymi rekami taki homoś dotykał szklanek albo wyrko, w którym śpię to mnie słabo się robi, blee 

Gość Homoś z nie LGBT

A kto to normalny homoseksualista, bo nie wiem, czy się kwalifikuję.

Gość Wiking w ...ence

To prawda, peudały i le$by

Gość level_2485_psw.01
Dnia 3.07.2019 o 15:49, Gość Homoś z nie LGBT napisał:

A kto to normalny homoseksualista, bo nie wiem, czy się kwalifikuję.

są też tacy co pytają czym się różni bułka pszenna od grahamki, przecież obie są bułki 🙂 

Gość Stop heterozboczeniom
Dnia 3.07.2019 o 14:16, Gość gość napisał:

aż nie dobrze mi się zrobiło :classic_wacko: wprawdzie nie mam nic do normalnych homoseksualistów, jednak te homosie z LGBT podobno nawet nie mają oporów dmuchać się w pupy, raz nawet trafiłem na film w sieci jak jeden taki homoś pobudzał rękami koński pen/is, a potem bylo ujecie smarowania twarzy, fuuuj 🤢 Jak sobie pomyśle , że tymi rekami taki homoś dotykał szklanek albo wyrko, w którym śpię to mnie słabo się robi, blee 

Ja widziałam jak laska penetruje pupsona swemu chlopu wielkim dildosem. Nie wyglądal na obrzydzonego. Wręcz przeciwnie. I pomyśleć że dotykam tych samych klamek co ta zboczona hetero para. 🥴🤮

Gość gość
3 minuty temu, Gość Stop heterozboczeniom napisał:

Ja widziałam jak laska penetruje pupsona swemu chlopu wielkim dildosem. Nie wyglądal na obrzydzonego. Wręcz przeciwnie. I pomyśleć że dotykam tych samych klamek co ta zboczona hetero para. 🥴🤮

no i popatrz jak to całe LGBT przenika do normalnych ludzi, aż strach myśleć ile jeszcze takich par udaje normalną zdrową społeczną tkanke :classic_wacko:

Gość huk

przedstawiciele spolecznosci LGTB, czyli lesbijki, geje, transy i bi, kupuja nie tylko w IKEI, ale rowniez we wszystkich innych sklepach.

i co teraz? 🤣

Gość gość
2 godziny temu, Gość huk napisał:

przedstawiciele spolecznosci LGTB, czyli lesbijki, geje, transy i bi, kupuja nie tylko w IKEI, ale rowniez we wszystkich innych sklepach.

i co teraz? 🤣

myślę, że jak tak dalej ten trącący fetorem niesmaku szlam frywolności będzie się wylewał na ulice wolnego obyczajowo i kulturowo kapitalistycznego zachodniego świata to drogą marketingowej analogii powstaną sklepy wolne od LGBT na wzór tych wolnych od GMO 😂

Gość Macho

Peudały same dążą do konfrontacji, a jak do niej kiedyś dojdzie to skończą jak indianie czy aborygeni