Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda słów

Zawaliłem chyba już nie ma czego ratować

Polecane posty

Gość Gosc

Jak takiej osobie wytlumaczyc iz wyruch..m go jak on to mowi z pozadania i z uczuc a nie tylko by sie zaspokoic i gdyby powiedzial: nie jestem gotowy, boje sie, to mi moze zwichrowac psychike, bede szalal zazdrosci o se6s z innym mezczyzna i pilnowal na kazdym kroku Ciebie to bym sobie odpuscila i poczekala jeszcze z rok. A on czuje sie zabawka i godzi z tym ze niby nia jest i chce niby tylko se6su a potem placze i % bo boli go to ze nie ma nic wiecej i czuje sie porzucony wykorzystany i niekochany.

Ech...no nie wiem jak takiej osobie wyjasnic ze moglby byc kims wiecej gdyby sie tak nie bal i uwierzyl w to ze go nie zdradze i nie porzuce a nie probowal ciagle to niszczyc. 

Najprosciej jest uciec z toksycznej relacji. A przeciez byly momenty kiedy usmiechal sie szeroko i patrzyl gleboko w oczy...

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Lea napisał:

bo jest ładny to na być powód , faceci to świnie nie spotkałam się jeszcze z kobietą która puka i zostawia faceta .

Nie? To ciekawe 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Lea napisał:

To nie bądź głupia i się nie poniżaj.Boże jakie wy jesteście czasami żałosne .Jeśli cię facet obraża lekceważy i jest chorobliwie zazdrosny to uciekajcie jak najdalej same sobie komplikujecie życie !

Chyba kocham go 😞

Gość Gosc

Aha no tak zapomnialam kobiety sa zwiete i nie wykorzyatuja nie zdradzaja i nje bawia kolesiamj tylko sa ofiarami. 

Gość gosc
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Lzawymi historyjkami o tym ze nie mial tatka i kobiety go nie kochaly bo byl ich zabawka i moja tez. Opiekowalam sie nim zrobilam mu zryc i biegalam po miescie zeby mu kupic ksiazki bo konradek jest taki biedny misio skrzywdzony przez caly swiat i taki biedny placzacy skomlacy i taki rozzalony i ze go wykorzystalam , on chcial sam ale to ja go wykorzystalam i wciaz mi wypomina ze go wyru..lam i ze juz nie chce go znowu dotknac i blagal mnie o to, wyczekiwal rok zeby znowu mnie dotknac ale z psycjopatami sie nie chodzi do lozka wiec odrzucilam te oferte bo znowu hy skomlal ze go wykorzystalam. A sam zapraszal do domku a jak odmowilam to powiedzial ty ku..o. 😄

jak chcesz tez mozesz go przeleciec on nikomu nie odmowi kto sie zlituje na historie o tatku. A jak plakal ze niemila jestem ojoj

Patologia. Wyjdź z tego tematu

Gość gość

Kobieta jest ofiarą na własne życzenie.Powinna dwa razy się zastanowić za nim coś  zrobi i jakie mogą być dalsze konsekwencje.Porządna kobieta nie zdradza tym bardziej jeśli jest w stałym sakramentalnym związku .Zdradza jeśli jej partner ją zdradza .A jak wiadomo wszyscy jesteście tacy sami.. nie jestem feministka po prostu takie jest moje zdanie .

Gość Gosciowa

Nastolatki wejdźcie z tego forum

Gość Gosc

Po prostu ja milosc okazuje pukaniem. A on chcial kwiaty i czekoladki bo jest z mozgu kobieta. Najvardziej cierpie na mysl ze juz go nigdy nie pukne takiego fajnego niesmialego prawiczka ktory nie do konca wiedzial gdzie trafic. 

Gość GOŚĆ

Wypad gowniaro zmieniasz loginy i ...ko piszesz sama z sobą, taka pusta brzudula.Tempa jesteś  Idź się ucz 

Gość GOŚĆ

Ile masz gowniaro lat 14,15.Wypad stąd 

Gość Gosc

Nie umial 1 pozycji bo nie umial trafic i bal sie ze sie zorientuje ze taki stary i nie mial kobiety. Chcialam go pukac nawet codziennie to mowil ze mi chodzi tylko o to. To nie pukalam go a ob zaczal blagac o to zeby go dotkbac ale wtedy znowu by plakal ze czuje sie wykorzystany i wystraszylam sie ze to jego pierwsze razy powinny byc magiczne. Nie wiedzial nawet jak mnie dotykac tam. Chocby po to zeby go pukac wzielebym slub no i zeby czul sie kochany. Ze nie uciekne. Powiedzial ze pewnie bym go rzucula i zostawila z dzieckiem naszym gdyvy bylo. Raczej nie bo zawsze marzyl mi sie prawiczek do pukania ktory sie stresuje i powiedzial: zaru..bys mnie.

Hehe

Gość kasia

Zastanawia mnie dlaczego mężczyzna który ze mnie sam zrezygnował ciągle mi dowala i nadal policzkuje. Co ja mu zrobiłam żeby w tak podły sposób znęcał się nade  mną ?. Nigdy nie mieliśmy ,zadnych konfliktów . Przyjaźnilismy się a teraz on zabija pozytywne wspomnienia .

Gość Gosc
5 minut temu, Gość kasia napisał:

Zastanawia mnie dlaczego mężczyzna który ze mnie sam zrezygnował ciągle mi dowala i nadal policzkuje. Co ja mu zrobiłam żeby w tak podły sposób znęcał się nade  mną ?. Nigdy nie mieliśmy ,zadnych konfliktów . Przyjaźnilismy się a teraz on zabija pozytywne wspomnienia .

Widzisz niby z niego zrezygnowalam ale on ma sporo racji i mi chodzi o TO w nim. Jestem nawet wstanie wziac slub z nim zeby go codziennie pukac. Ale poza tym nic w nim nie ma. Ale tak mi sie chce go pukac ze wyszlabym nawet za maz zeby czul sie kochany. A tak naprawde chce go po prostu ruch..c. 

Gość Gosc

Moge czasem posluchac jego wypocin tak z 10.min dluzej sie nie da a potem wiecie co. Moge mu naszykowac jedzonko ze 3 razy w roku i czasem kupic cos ladnego no i podawac leki jak bedzie chory byle nic nie mowil tylko wiecie co. W sumie to fajnie sie bzykl jak na prawiczka ktorym twierdzil ze nie jest od dawna hehe

Gość kasia
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Widzisz niby z niego zrezygnowalam ale on ma sporo racji i mi chodzi o TO w nim. Jestem nawet wstanie wziac slub z nim zeby go codziennie pukac. Ale poza tym nic w nim nie ma. Ale tak mi sie chce go pukac ze wyszlabym nawet za maz zeby czul sie kochany. A tak naprawde chce go po prostu ruch..c

Jesteś nienormalna 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość kasia napisał:

Jesteś nienormalna 

Ja jestem jakby mezczyzna a on jakby kobieta wiec pasujemy no i jestesmy siebie warci jak widac. Jego podly charakter napawa mnie obrzydzeniem i te skomlace gadki przyprawiaja o bol glowy jednak nie ma dnia zeby nie pomyslec jak fajnie byloby go pukac calymi dniami i nocami. W nocy nie zdrzemnalby sie bo kleilabym sie a on ciagle czulby ze chce znowu. Malzenstwo dla pukania. Mozecie to nazywac miloscia czy jak tam chcecie ale mam tak tylko pod jego adresem. No ale skoro plakal ze go wylorzystalam to trzymam juz rece przy sobie od tamtej pory. 

Gość dalej
22 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja jestem jakby mezczyzna a on jakby kobieta wiec pasujemy no i jestesmy siebie warci jak widac. Jego podly charakter napawa mnie obrzydzeniem i te skomlace gadki przyprawiaja o bol glowy jednak nie ma dnia zeby nie pomyslec jak fajnie byloby go pukac calymi dniami i nocami. W nocy nie zdrzemnalby sie bo kleilabym sie a on ciagle czulby ze chce znowu. Malzenstwo dla pukania. Mozecie to nazywac miloscia czy jak tam chcecie ale mam tak tylko pod jego adresem. No ale skoro plakal ze go wylorzystalam to trzymam juz rece przy sobie od tamtej pory. 

uważam że jesteś nienormalna 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość dalej napisał:

uważam że jesteś nienormalna 

No psychiczna wywłoka jakich mało

Gość gosc

autor spryciula pewnie to on ciągle pisze o tym pukaniu 😛

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

No psychiczna wywłoka jakich mało

gdzie jest autor ? nie zasmiecajcie tematu epitetami 

Gość ....123
2 godziny temu, Gość szkoda słòw napisał:

Poziom sięgnął dna, teraz musimy się odbijać. 

To skontaktuj się Autorze ze swoją ukochaną, spróbuj chociaż a dopiero później stwierdzisz, że to nie ma sensu. Spotykaliście się dawniej w pracy czy w jakimś konkretnym miejscu?

Gość Gosc

Gdyby powiedzial ze da potrzymac codziennie i ze bie bedzie sie czul wykorzystany moglabym nawet wstawac rano i robic mu kanapki powiedzmy 3 razy na tydzien a gdyvy dawal duzo wiecej znaczy calowac sie godzinami i w ogole to moze nawet moglabym robic codziennie kanapki czego nigdy dla nikogo nie zrobilm poza mama. Teraz juz cheba wiecie czeme nazwal mnie k...

Gość śnieżka
6 minut temu, Gość ....123 napisał:

To skontaktuj się Autorze ze swoją ukochaną, spróbuj chociaż a dopiero później stwierdzisz, że to nie ma sensu. Spotykaliście się dawniej w pracy czy w jakimś konkretnym miejscu?

autor ma depresję przez was hieny bez uczuć i empatii. chodź kochany ja ci pomogę

lecimy dalej 😛

Gość Gosc

Bylby traktowany jak golarka. Ale moglabym mu czasem kupic cos ladnego i dac mu czasem obiad czy kolacje. Jesli chce byc moja golarka tylko w sensie do codziennegp uzywania to super. Biore. Niech dzwoni. 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Gdyby powiedzial ze da potrzymac codziennie i ze bie bedzie sie czul wykorzystany moglabym nawet wstawac rano i robic mu kanapki powiedzmy 3 razy na tydzien a gdyvy dawal duzo wiecej znaczy calowac sie godzinami i w ogole to moze nawet moglabym robic codziennie kanapki czego nigdy dla nikogo nie zrobilm poza mama. Teraz juz cheba wiecie czeme nazwal mnie k...

Kiedy ostatnio sprawdzałaś poziom oleju w głowie .

Gość ....@

Jakaś wariatka tutaj ciagle opisuje swoje erotyczne historie. Napier.dala pełno swoich opowiastek, żeby zakrywać innych komentarze. Nie dyskutujcie z ...ką bo będzie pisać bez końca. 

Gość Gosc

Hehe jestem Artystolesem w wersji zenskiej tylko ze ladniejsza

Gość Gosc
17 minut temu, Gość gosc napisał:

Kiedy ostatnio sprawdzałaś poziom oleju w głowie .

Mezczyzni tak mysla a ja duchem jestem jednym z nich wiec ich zapytaj 😄

Gość GOŚĆ

Ty ...ko Stary nie umie pozycji,...ko jak się  kocha to nie ma wstydu,to robi się razem,pięknie, czule, pomału, a ty jesteś na numerek byle co,ty tu piszesz pod innymi nazwami w 80% gowniaro

Gość gosc
3 minuty temu, Gość GOŚĆ napisał:

Ty ...ko Stary nie umie pozycji,...ko jak się  kocha to nie ma wstydu,to robi się razem,pięknie, czule, pomału, a ty jesteś na numerek byle co,ty tu piszesz pod innymi nazwami w 80% gowniaro

To nie gowniara a stara baba po 60 tce pisala już w innym temacie rura