Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honorowy

Straciłem nadzieję

Polecane posty

Jakie podchody według Ciebie robi autorze? 

Kobieta nigdy nie robi nic bez powodu. Jezeli z jej strony zauważyłeś jakieś działania, to znaczy, że próbowała dać Ci sygnał. Nie wykorzystałeś okazji, odpuściła. O co masz do niej teraz pretensje? 

Gość K4k
10 minut temu, Gość Honorowy napisał:

Sam bym siebie stłukł gdybym wiedział, że z mojego powodu płacze i zrobił wszystko żeby poprawić humor, niestety daleko od tego.

Ja też nie mam tej świadomości i po to przede wszystkim założyłem temat żeby dowiedzieć się czy takie rzeczy są możliwe, zależy Ci na kimś a jednak nie robisz nic żeby sytuację wyprostować. 

Myślę, że to możliwe. Może nie ma pewności co do twojego nastawienia do niej. 

Nie interesuja mnie w chwili obecnej znajomości nowe, nie mam na to czasu i inne priorytety,

Hym...a gdybyś miał czas to byś z niej zrezygnował i szukał innej? 

ona pojawiła się znikąd i wprowadzila zamieszanie do mojego życia. Nie chce pół na pół, uczuć prawie na pewno, chce kobiete oddana i kochająca na 100% żaden połsrodek

To normalne, że nie chcesz pół środków. Pewnie ona też by się na coś takiego nie godziła... 

Gość Rkr

Jeśli patrzyła na Ciebie to nie miej wątpliwości że ta kobieta jest w tobie zakochana,może poczuła się że jej nie chcesz ,tak mogła odebrać to że nic nie zrobiłeś a ona wysyłają ci sygnały, patrzyła na Ciebie,uciekła i płacze po kątach,bo jej nie chcesx

Gość Rkr

Pojawiła się znikąd i wprowadziła zamęt, nie ona wprowadziła miłość i chęć życia do Twojego serca,myślę że ona nie jest  z nikad tylko tylko była gdzieś obok ,ty ją sciagnoles  swoją osobą dla Ciebie przychodziła, kochasz ją to jej pokaż,co tchórz jesteś, kobieta mi ci miłości wyznawać, puknij się w głowę 

Gość Rkr

Ona się załamać może i uciec bo ty jej nie chciałeś, tak to wygląda, nie zachowuj się jak 18latek wstyd,facet jesteś ,mężczyzna ma zdobywać kobietę ma nie ty czekasz aż ona Cię na kawę ma zaprosić, czy co

Gość Kuku

Chyba że to młode dziewczatko jest to może że zrobi pierwszy krok,kobieta nie, bedzie czekać i czekać i będzie smutna coraz bardziej no uśmiechnij się do niej szkoda jej łez 

Gość Pani która wie
1 godzinę temu, Gość Honorowy napisał:

Sam bym siebie stłukł gdybym wiedział, że z mojego powodu płacze i zrobił wszystko żeby poprawić humor, niestety daleko od tego.

Ja też nie mam tej świadomości i po to przede wszystkim założyłem temat żeby dowiedzieć się czy takie rzeczy są możliwe, zależy Ci na kimś a jednak nie robisz nic żeby sytuację wyprostować. 

Nie interesuja mnie w chwili obecnej znajomości nowe, nie mam na to czasu i inne priorytety, ona pojawiła się znikąd i wprowadzila zamieszanie do mojego życia. Nie chce pół na pół, uczuć prawie na pewno, chce kobiete oddana i kochająca na 100% żaden połsrodek

Nic?wiesz ile kosztuje kobietę żeby być czasem tam gdzie Ty zwłaszcza jak nie ma prawa jazdy?Nie doceniasz tego i udajesz ze jej nie widzisz a potem jeczysz.To nie rolą kobiety jestem  biegać za Tobą tylko na odwrót.Anonimowe tematy na dennym forum?No też mi wyczyn.Mistrzostwo świata normalnie.Skąd wiesz co czuje?skąd wiesz że nie jest oddana?.Ona wprowadziła zamęt a Ty nie?To działa w obie strony .Czemu jesteś takim egoistą?Tylko Ty cierpisz?Tylko ona zawala? TYLKO JEJ WINA?tak to Ty nic nie osiągniesz.Zacznij liczyć się z uczuciami innych.Pokaż się coś Cię uczucia innych interesują w ogóle.Co zrobiłeś żeby była pewna?Pewnie anonimy pisałeś na anonimowym forum.No faktycznie.Dużo .

Gość Pani która wie

Też mi honor..honor to wyznanie w oczy a nie denne forum.

Gość Kuku

Kobieta będzie patrzeć, ale nie przyjdzie i nie zaprosi Cię na kawę, jeżeli ta kobieta ma klasę to będzie z daleka się przyglądać, czekasz na list, może ty wyslij

Gość marlennka
12 minut temu, Gość Kuku napisał:

Kobieta będzie patrzeć, ale nie przyjdzie i nie zaprosi Cię na kawę, jeżeli ta kobieta ma klasę to będzie z daleka się przyglądać, czekasz na list, może ty wyslij

Tak właśnie i do tego w okularach

Gość Ben
9 godzin temu, Gość Rkr napisał:

Ona się załamać może i uciec bo ty jej nie chciałeś, tak to wygląda, nie zachowuj się jak 18latek wstyd,facet jesteś ,mężczyzna ma zdobywać kobietę ma nie ty czekasz aż ona Cię na kawę ma zaprosić, czy co

10/10

Gość Kuku

Ona się wycofa do kąta, będzie już z daleka ,bo jak inaczej ja bym się też wstydzila jakby facet mi się przyglądał patrzył a potem TRAKTOWAŁ MNIE JAK POWIETRZE. BO TRAKTUJESZ JĄ  JAK POWIETRZE, i czekasz aż ona zrobi pierwszy krok,tylko zastanów się bo ona może już zrobiła ten pierwszy krok,a ty czekasz na więcej ,bo wiecznie pewności nie masz ,nie napiszę sobie na czole kocham Cię, to już wiesz i że się wycofała do tyłu też.Ciekawe kiedy wreszcie coś zrobisz

Gość dotarło do głąba

ho a ja stracilem tez nadzieje że bedzie mnie lubić koleżanka jedna, co ja narobiłem

my chlopy do dupy jestesmy, no nie wszyscy, ale ja tak 😞

Gość gość
5 minut temu, Gość dotarło do głąba napisał:

ho a ja stracilem tez nadzieje że bedzie mnie lubić koleżanka jedna, co ja narobiłem

napisz jej liścik

Gość Kuku

Napisz 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość dotarło do głąba napisał:

Jak masz dobry klei to wszystko sklei i bedzie jak nowe 🙂

Gość Oooo

Dzieciaki to poważny temat

Gość gość
15 godzin temu, Gość Kobiecy świat napisał:

Kobieta nie podejdzie pierwsza. Będzie udawać honorową, bo kobiecie nie wypada, ale jeśli patrzy na Ciebie to chce żebyś ty zrobił pierwszy krok,kobieta tego nie zrobi,będzie udawać dumna,smutna,ale wróci do domu i będzie płakać do poduszki,po nocach,a w dzień nieraz popłyną jej łzy gdy o tobie pomyśli,nie wahaj się ,szkoda mi jej

przecież to chore

Gość gość
14 godzin temu, Gość Rkr napisał:

mężczyzna ma zdobywać kobietę ma nie ty czekasz aż ona Cię na kawę ma zaprosić, czy co

A co w tym złego, że to ona go zaprosi na kawę? Umrze od tego? Dlaczego w tym kraju jest tyle królewien z drewna z przerośniętym ego?

Gość xyz
13 godzin temu, Gość Pani która wie napisał:

Nic?wiesz ile kosztuje kobietę żeby być czasem tam gdzie Ty zwłaszcza jak nie ma prawa jazdy?Nie doceniasz tego i udajesz ze jej nie widzisz a potem jeczysz.To nie rolą kobiety jestem  biegać za Tobą tylko na odwrót.Anonimowe tematy na dennym forum?No też mi wyczyn.Mistrzostwo świata normalnie.Skąd wiesz co czuje?skąd wiesz że nie jest oddana?.Ona wprowadziła zamęt a Ty nie?To działa w obie strony .Czemu jesteś takim egoistą?Tylko Ty cierpisz?Tylko ona zawala? TYLKO JEJ WINA?tak to Ty nic nie osiągniesz.Zacznij liczyć się z uczuciami innych.Pokaż się coś Cię uczucia innych interesują w ogóle.Co zrobiłeś żeby była pewna?Pewnie anonimy pisałeś na anonimowym forum.No faktycznie.Dużo .

Skąd wiesz lala, że to właśnie ona nie zawaliła? Czemu próbujesz wciskać tutaj jakieś kity?

nie łudź się, że jakaś panienka, która cię już raz olała, nagle do ciebie się odezwie i zechce skakać ci po k0tasie ;) dla niej JUZ jestes przegranym fr@jerem

Gość dotarło do głąba
40 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak masz dobry klei to wszystko sklei i bedzie jak nowe 🙂

Raczej kiepski ten klej, cóż poradzić. Chciałem dobrze.

ps. A tamci niech sie ze mnie śmieją, oni pewnie w życiu nikogo nie przeprosili.

Gość Pani która wie
36 minut temu, Gość xyz napisał:

Skąd wiesz lala, że to właśnie ona nie zawaliła? Czemu próbujesz wciskać tutaj jakieś kity?

Bo wiem.I czemu kity?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Pani która wie napisał:

Bo wiem.I czemu kity?

kity, bo na niczym nieoparte twoje własne bajdurzenie

Gość 2LL

Bo kobieta jesli ma klasę to przycjaga wzrokiem.Chce się na nią patrzeć. Ma to coś w sobie. Klasa z tym sie trzeba urodzić. A was kręcą wytatuowane mini spodniczki z piwem w ręku żeby się popisać ale czym. To taka różnica. To takie dno. 

Gość Dobra dusza

„Honorowy” czy „Szkoda Słów”teraz tu się przeniosłeś zamiast zadzwonić w końcu do kobiety?

Gość Honorowy
45 minut temu, Gość 2LL napisał:

Bo kobieta jesli ma klasę to przycjaga wzrokiem.Chce się na nią patrzeć. Ma to coś w sobie. Klasa z tym sie trzeba urodzić. A was kręcą wytatuowane mini spodniczki z piwem w ręku żeby się popisać ale czym. To taka różnica. To takie dno. 

I to jest właśnie taka kobieta

Gość Dobra dusza

Ja też straciłam jakąkolwiek nadzieję. Zadałam tylko jedno pytanie - jeśli mnie lubisz i nie jestem ci obojętna podaj mi rękę... nie potrafił zrobić nawet tego.... powiedział: „nie lubię cię i nie kocham, kiedyś cię lubiłem, teraz nie....”  zostawiłam go, nie walczę bo moja walka trwała dłużej niż 5 lat a nawet więcej niż 15 lat...

Nie wiem honorowy, co zrobiłeś, co powiedziałeś swojej kobiecie, że tak bardzo boisz się z nią skontaktować. To powyżej to kawałek mojej historii, codziennie czekam na telefon od niego, zrobił mi tyle przykrości ale... gdyby zadzwonił i zaprosił na kawę, chciałby porozmawiać to przyjęłabym od niego zaproszenie, ja na to czekam.... 😞. Człowiek ma tak długo nadzieję jak długo żyje.

Gość marlennka
2 minuty temu, Gość Dobra dusza napisał:

Ja też straciłam jakąkolwiek nadzieję. Zadałam tylko jedno pytanie - jeśli mnie lubisz i nie jestem ci obojętna podaj mi rękę... nie potrafił zrobić nawet tego.... powiedział: „nie lubię cię i nie kocham, kiedyś cię lubiłem, teraz nie....”  zostawiłam go, nie walczę bo moja walka trwała dłużej niż 5 lat a nawet więcej niż 15 lat...

Nie wiem honorowy, co zrobiłeś, co powiedziałeś swojej kobiecie, że tak bardzo boisz się z nią skontaktować. To powyżej to kawałek mojej historii, codziennie czekam na telefon od niego, zrobił mi tyle przykrości ale... gdyby zadzwonił i zaprosił na kawę, chciałby porozmawiać to przyjęłabym od niego zaproszenie, ja na to czekam.... 😞. Człowiek ma tak długo nadzieję jak długo żyje.

Kobieto jaka ty jesteś naiwna... 

Gość Dobra dusza
3 minuty temu, Gość marlennka napisał:

Kobieto jaka ty jesteś naiwna... 

Jestem...