Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet na forum dla kobiet

Polecane posty

Gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

Res nie potrafisz policzyć swoich własnych pieniędzy? Cofnij się do tyłu wątku, tam masz wyliczone skąd. Wyliczę ci jeszcze raz. Odesłałeś nas na strony internetowe, bo podobno zarobki marynarzy to żadna tajemnica. Ok. Pensja kapitana i oficera ok 10 tys EURO na miesiąc. Ale zależy jaki statek, bo może być 8 tys, a może być w porywach i 12tys. Pływasz 3 miesiące w roku, więc zarabiasz 30 tys euro. To 30 tys euro zamieniasz na złotówki i wychodzi ci za te 3 miesiące 120 tys zł. Ale musisz za to przeżyć cały rok, więc 120 tys zł rozbijając na 12 miesięcy w roku daje ci 10tys złotych na miesiąc. Jak jeszcze opłacisz se zus, bo musisz to zrobić sam, to masz mniej. Ale wiemy, że ty zus masz w 4 literach. W tej chwili jak chcesz mieć więcej kasy, to pływasz więcej, ale ileś lat do tyłu takiego zarobku nie miałeś, bo doświadczenie mniejsze, to na ten dzisiejszy standard, który masz teraz musiałeś pływać pół roku.

Ja potrafię policzyć, ale ty nie. Bo może policzysz, że jeśli pływam tydzień w roku, to zarobię tyle co zasiłek dla bezrobotnych 😛😛😛. A prawda jest taka, że pływam ile potrzebuje.  Jeśli mi wystarczy tyle co zarobię przez 3 miesiące, to pływam tyle. Jeśli potrzebuje więcej, to wiecej.

Oczywiście dla ciebie 10 tys dla dwojga osób, które nie .mają żadnych kredytów, mają mieszkania, samochód to za mało. Ty tyle wydajesz na waciki😛. Takie bzdury, to opowiadaj swojemu mężowi, prawnikowi. 

A zarobek taki jak teraz, a nawet wyższy, to mam od ponad 20lat. Właśnie biorąc pod uwagę standard życia, czyli siłę nabywcza pensji.

Tyle, że to wszystko to nie twój zasr.... interes, piszę to tylko po to, by wykazać twoja głupotę, co właśnie zrobiłem.

Gość gość
3 godziny temu, Rescator555 napisał:

Ja potrafię bez problemu.

To nikt ci nie każe się odrywać.

Zadałam normalne pytanie, a Ty i tak musisz dopisać głupią uwagę

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Zadałam normalne pytanie, a Ty i tak musisz dopisać głupią uwagę

Napisałem normalna uwagę. A ty i tak musisz uznać ją za głupią.

Gość Gość
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

Ja potrafię policzyć, ale ty nie. Bo może policzysz, że jeśli pływam tydzień w roku, to zarobię tyle co zasiłek dla bezrobotnych 😛😛😛. A prawda jest taka, że pływam ile potrzebuje.  Jeśli mi wystarczy tyle co zarobię przez 3 miesiące, to pływam tyle. Jeśli potrzebuje więcej.

Oczywiście dla ciebie 10 tys dla dwojga osób, które nie mają żadnych kredytów, mają mieszkania, samochód to za mało. Ty tyle wydajesz na waciki😛. Takie bzdury, to opowiadaj swojemu mężowi, prawnikowi. 

A zarobek taki jak teraz, a nawet wyższy, to mam od ponad 20lat. Właśnie biorąc pod uwagę standard życia, czyli siłę nabywcza pensji.

Czyli dane z sieci do których odesłałeś są nieprawdziwe? Ojoj. Załamałam się 😱😭😭😭😭

Wychodzi na to, że jesteś najlepiej opłacanym marynarzem na naszym wybrzeżu. Gratuluję. 

Gość gość

Rescator555 Czyli jednym słowem jesteś nieudacznikiem 😞 

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czyli dane z sieci do których odesłałeś są nieprawdziwe? Ojoj. Załamałam się 😱😭😭😭😭

Wychodzi na to, że jesteś najlepiej opłacanym marynarzem na naszym wybrzeżu. Gratuluję. 

Wychodzi na to, że jesteś nieukiem, który nie umie czytać ze zrozumieniem ani liczyć.😛😛😛

Gość gość

Jak się ma swoje mieszkanie, jest się bliżej wieku emerytalnego, niż dalej, to jest ok, owszem

Gość gość
5 minut temu, Rescator555 napisał:

Napisałem normalna uwagę. A ty i tak musisz uznać ją za głupią.

Co to znaczy "i tak"? Piszesz tu z kilkoma osobami, gość nie jest zaklepany... Nikt mi nie musi kazać, bo sie nie odrywam, pisałam o Tobie, bo byłam ciekawa, straszne, nie?

Gość gość

Jednak 10 tys hmm szalu nie ma . Wiec nadal nie rozumiem o jakim luksusowym życiu ty piszesz? 

Gość Gość
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

Wychodzi na to, że jesteś nieukiem, który nie umie czytać ze zrozumieniem ani liczyć.😛😛😛

Policzone według danych z internetu, do których sam odesłałeś. Przeczytane ze zrozumieniem i dobrze policzone. A to, że twoje internetowe dane nie zgadzają się z twoim stanem faktycznym, to już nie moja wina 😁

Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jak się ma swoje mieszkanie, jest się bliżej wieku emerytalnego, niż dalej, to jest ok, owszem

I dorosłe, samodzielne dzieci. No ale dla reksiurka to nie starczy na waciki.

Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Policzone według danych z internetu, do których sam odesłałeś. Przeczytane ze zrozumieniem i dobrze policzone. A to, że twoje internetowe dane nie zgadzają się z twoim stanem faktycznym, to już nie moja wina 😁

Policzone w kretyński sposób, bo dlaczego niby dla 3 miesięcy, a nie na przykład dla tygodnia pracy w roku 😛. Policz dla tygodnia to wyjdzie, że od zarobków kapitana, większy jest zasiłek dla bezrobotnych. Wtedy dopiero udowodnisz, jaki to g.... zawód.

Gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

Jednak 10 tys hmm szalu nie ma . Wiec nadal nie rozumiem o jakim luksusowym życiu ty piszesz? 

A gdzie pisałem o luksusowym życiu? Pisałem co najwyżej o wygodnym. Chociaż wielu uznało by leżenie bykiem przez 9 miesięcy w roku, mając do dyspozycji 10 tys zł właśnie za luksusowe życie.  No ale ty tego w życiu nie przyznasz.👆.

Gość gość
5 minut temu, Rescator555 napisał:

Policzone w kretyński sposób, bo dlaczego niby dla 3 miesięcy, a nie na przykład dla tygodnia pracy w roku 😛. Policz dla tygodnia to wyjdzie, że od zarobków kapitana, większy jest zasiłek dla bezrobotnych. Wtedy dopiero udowodnisz, jaki to g.... zawód.

Zgaduję, że 3 miesiące wzięła stąd, że sam pisałeś, że 3 miesiące pracy dają spokojnie pół roku balowania w domu?

Gość
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Co to znaczy "i tak"? Piszesz tu z kilkoma osobami, gość nie jest zaklepany... Nikt mi nie musi kazać, bo sie nie odrywam, pisałam o Tobie, bo byłam ciekawa, straszne, nie?

No to się podpisz. 

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Zgaduję, że 3 miesiące wzięła stąd, że sam pisałeś, że 3 miesiące pracy dają spokojnie pół roku balowania w domu?

No bo dają. Jeśli któryś tak chce. 

Gość Gość
6 minut temu, Rescator555 napisał:

A gdzie pisałem o luksusowym życiu? Pisałem co najwyżej o wygodnym. Chociaż wielu uznało by leżenie bykiem przez 9 miesięcy w roku, mając do dyspozycji 10 tys zł właśnie za luksusowe życie.  No ale ty tego w życiu nie przyznasz.👆.

Wielu by się też zanudziło, to już lepiej znaleźć wolontariat na 3 godziny dziennie. 

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wielu by się też zanudziło, to już lepiej znaleźć wolontariat na 3 godziny dziennie. 

Podobno tylko nudni ludzie się nudzą 😁.

Gość Gość
15 minut temu, Rescator555 napisał:

Twoja logika powala. W kret/yński sposób, to ty kombinujesz odwrócić  kota ogonem. W Polsce nie ma tygodniówek, żeby to policzyć na tygodnie. Jak można zaprzeczać samemu sobie, kiedy się pisało, że kilka miesięcy pływania daje utrzymanie na cały rok? 

Gość gość
4 minuty temu, Rescator555 napisał:

Podobno tylko nudni ludzie się nudzą 😁.

Każdy powód jest dobry, po prostu, jak ma się dużo czasu, to można zrobić coś dobrego i mieć jeszcze 10 godzin dla siebie.

Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Twoja logika powala. W kret/yński sposób, to ty kombinujesz odwrócić  kota ogonem. W Polsce nie ma tygodniówek, żeby to policzyć na tygodnie. Jak można zaprzeczać samemu sobie, kiedy się pisało, że kilka miesięcy pływania daje utrzymanie na cały rok? 

Twój brak logiki powala. Bierzesz z d... trzy miesiące pracy w roku i stwierdzasz, że daje to zarobek 10 tys w roku, a więc twoim zdaniem marnie. Więc weź z tej samej d... tylko tydzień, będzie jeszcze marniej😣😣😣.

Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

On pisal, ze lezy i pije piwo. Pod koniec dnia jest juz nachlany jak knur. Nie nudzi się.

👆👆👆

Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Każdy powód jest dobry, po prostu, jak ma się dużo czasu, to można zrobić coś dobrego i mieć jeszcze 10 godzin dla siebie.

Jak kto woli.

Gość gosc
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

👆👆👆

Tak pisaels Res. nie zaprzeczysz :-D

Ten palec to możesz sobie wsadzić w otworek.

Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ups…. Ale wtopa.

To się Resdupator podłożyl

O statku to sobie stary pijaczyna może co najwyżej pomarzyć.

Wal się dupodajko 👆👆👆.

Gość
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Tak pisaels Res. nie zaprzeczysz 😄

Ten palec to możesz sobie wsadzić w otworek.

👆👆👆

Gość gosc
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

👆👆👆

O juz wyjąłęś? To wsadź sobie z powrotem.

Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

O juz wyjąłęś? To wsadź sobie z powrotem.

👆👆👆

Gość Gość
6 minut temu, Rescator555 napisał:

Twój brak logiki powala. Bierzesz z d... trzy miesiące pracy w roku i stwierdzasz, że daje to zarobek 10 tys w roku, a więc twoim zdaniem marnie. Więc weź z tej samej d... tylko tydzień, będzie jeszcze marniej😣😣😣.

Nie przypisuj mi czyiś postów! Napisałam ci, że teraz ja ci policzę, to chyba logiczne, że jestem kimś innym. Nigdzie nie napisałam, że to marny zarobek. Mnóstwo postów, mnóstwo wątków, mnóstwo gości i jakoś tylko Res nie umie się w gościach połapać. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie przypisuj mi czyiś postów! Napisałam ci, że teraz ja ci policzę, to chyba logiczne, że jestem kimś innym. Nigdzie nie napisałam, że to marny zarobek. Mnóstwo postów, mnóstwo wątków, mnóstwo gości i jakoś tylko Res nie umie się w gościach połapać. 

Dla tego czopka każdy jest Resiurkiem.