Gość Jaico Napisano Sierpień 4, 2019 Hahah dokladnie ja bym z nia dnia nie mogla spedzic ktoras kiedys pisala ze widziala ja na pizzy ze znajomymi to non stop wdzieczyla sie do telefonu i tylko rozgladala czy ktos ja rozpoznal. Te sztuczne pozy, miny i kreatywne outfity to jest ku r wa dramat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 4, 2019 Ile ona ma lat? Bardzo młodziutko wyglada. Zastanawiam się czy jest taka młoda, czy to tylko typ dziewczęce urody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 4, 2019 23 minuty temu, Gość Gosc napisał: Ile ona ma lat? Bardzo młodziutko wyglada. Zastanawiam się czy jest taka młoda, czy to tylko typ dziewczęce urody? Wydaje mi sie ze rocznik 93 ale moge sie mylic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 9, 2019 boze co za memla ja pierdziu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kulka Napisano Sierpień 9, 2019 Niby coś a jednak nie do końca.Młeee młeee młeeeeee wszystko jakies takie mdłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tytyrytytytyty Napisano Sierpień 13, 2019 Śliczna z niej dziewczyna taka drobniutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 13, 2019 40 minut temu, Gość Tytyrytytytyty napisał: Śliczna z niej dziewczyna taka drobniutka Na buzię nigdy bym się z nią nie zamieniła (choć jest ode mnie dużo młodsza), a nad figurą można popracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 13, 2019 Mi trochę konia przypomina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alineczka Napisano Sierpień 14, 2019 nos ma fatalny , ale jak sie pomaluje to ładna. Figura dół ma za duzy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hmmmm Napisano Sierpień 14, 2019 Ładna ale głupiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jammmma Napisano Sierpień 14, 2019 A co sądzicie o Tomku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaa Napisano Sierpień 14, 2019 3 minuty temu, Gość Jammmma napisał: A co sądzicie o Tomku? Insta partner buhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 15, 2019 17 godzin temu, Gość Jammmma napisał: A co sądzicie o Tomku? Dla mnie brzydki, trn buraczany ryjek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Joanna Napisano Sierpień 15, 2019 Tomek chyba wstydzi się występować w tych filmach ale ja mu się wcale nie dziwie bo nie każdy lubi się tak publicznie pokazywać i nie każdy ma taki luz przed kamera. Widać spine jak tylko go pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smutne Napisano Wrzesień 3, 2019 Ludzie... Dorośnijcie, albo zapiszcie się na jakąś terapię, bo to co tu wypisujecie świadczy albo o waszym niskim poziomie, albo (w najgorszym przypadku) o zaburzeniach psychicznych. Aż przykro się patrzy na te wasze wypociny o jej życiu. Może warto byłoby wyłączyć internet i zastanowić się nad swoim życiem, nad tym czego się samemu dokonało, co można byłoby zmienić/poprawić i co najważniejsze popracować nad empatią. Pozdrawiam i życzę efektywnych przemyśleń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 3, 2019 dla mnie bez makeupu zawsze bedzie wygladac jak michel moran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 5, 2019 Dnia 3.09.2019 o 17:39, Gość gosc napisał: dla mnie bez makeupu zawsze bedzie wygladac jak michel moran bez kitu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Wrzesień 5, 2019 Dnia 3.09.2019 o 16:39, Gość gosc napisał: dla mnie bez makeupu zawsze bedzie wygladac jak michel moran Rzeczywiscie Moglaby sie podac za jego corke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maja Napisano Wrzesień 6, 2019 A gdyby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 Dnia 3.09.2019 o 15:39, Gość Smutne napisał: Ludzie... Dorośnijcie, albo zapiszcie się na jakąś terapię, bo to co tu wypisujecie świadczy albo o waszym niskim poziomie, albo (w najgorszym przypadku) o zaburzeniach psychicznych. Aż przykro się patrzy na te wasze wypociny o jej życiu. Może warto byłoby wyłączyć internet i zastanowić się nad swoim życiem, nad tym czego się samemu dokonało, co można byłoby zmienić/poprawić i co najważniejsze popracować nad empatią. Pozdrawiam i życzę efektywnych przemyśleń. Jakbym słyszała Natalię Ostatni film "Gadany makijaż" to pół godziny mówienia od rzeczy, po to tylko chyba, żeby wrzucić nowy film. Ona bardzo dużo rozmyśla nad rzeczami, które większość ludzi robi bez zastanowienia, bo nie mają na to po prostu czasu. A ona ma "przemyślenia", że musi dłużej spać rano, żeby lepiej funkcjonować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa Juciuba 160 Napisano Wrzesień 7, 2019 Dnia 3.09.2019 o 15:39, Gość Smutne napisał: Ludzie... Dorośnijcie, albo zapiszcie się na jakąś terapię, bo to co tu wypisujecie świadczy albo o waszym niskim poziomie, albo (w najgorszym przypadku) o zaburzeniach psychicznych. Aż przykro się patrzy na te wasze wypociny o jej życiu. Może warto byłoby wyłączyć internet i zastanowić się nad swoim życiem, nad tym czego się samemu dokonało, co można byłoby zmienić/poprawić i co najważniejsze popracować nad empatią. Pozdrawiam i życzę efektywnych przemyśleń. Natalka... Zjedz smufi z jabuszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 1 godzinę temu, Królowa Juciuba napisał: Natalka... Zjedz smufi z jabuszkiem najlepiej foodini z żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 Ja ją lubilam całkiem, ale teraz nie mogę juz znieść. Nie wiem czemu. Najśmieszniejsza była ta drama jak zerwali zaręczyny i się wyprowadzała xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 31 minut temu, Gość Gosc napisał: Ja ją lubilam całkiem, ale teraz nie mogę juz znieść. Nie wiem czemu. Najśmieszniejsza była ta drama jak zerwali zaręczyny i się wyprowadzała xd dokładnie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 6 godzin temu, Gość Gosc napisał: Ja ją lubilam całkiem, ale teraz nie mogę juz znieść. Nie wiem czemu. Najśmieszniejsza była ta drama jak zerwali zaręczyny i się wyprowadzała xd no, ja od czasu gdy sie z zenkiem pogodzili, to nie oglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smutne Napisano Wrzesień 7, 2019 11 godzin temu, Gość Gość napisał: Jakbym słyszała Natalię Ostatni film "Gadany makijaż" to pół godziny mówienia od rzeczy, po to tylko chyba, żeby wrzucić nowy film. Ona bardzo dużo rozmyśla nad rzeczami, które większość ludzi robi bez zastanowienia, bo nie mają na to po prostu czasu. A ona ma "przemyślenia", że musi dłużej spać rano, żeby lepiej funkcjonować... Czekaj, pomyślmy... No chyba o to głównie chodzi w głupim youtube żeby przekazywać ludziom nic nie watre bzdury... A Wy się podniecacie że możecie jej dowalić.. Natalia to... Natalia tamto. A ona na takich frajerach jak Wy ma tylko dodatkową ilość wyświetleń... Co za tym idzie - lepszy chajs. Także to ona ma z Was większą beke niż Wy z niej... Wy śmieszne złamasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Wrzesień 8, 2019 16 godzin temu, Gość Gosc napisał: Ja ją lubilam całkiem, ale teraz nie mogę juz znieść. Nie wiem czemu. Najśmieszniejsza była ta drama jak zerwali zaręczyny i się wyprowadzała xd Coś mnie ominęło... Kiedy to było? Jak to było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bbbb Napisano Wrzesień 8, 2019 Shdhz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosoc Napisano Wrzesień 8, 2019 4 godziny temu, Gość XYZ napisał: Coś mnie ominęło... Kiedy to było? Jak to było? Nie tak dawno. Jak jeszcze mieszkała w Londynie. Nagle zaczęła się przeprowadzać, zdjęła chyba też obrączkę. Wrzucała w story jakieś natchnione teksty k miłości, poświęceniu, stracie itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 8, 2019 * pierścionek zaręczynowy oczywiście xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach