Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar_CIN

jak człowiek zakochany jest to...

Polecane posty

Gość Mar_CIN

nawet taka Salma Hayek, Jessica Alba mogą coś ode mnie chcieć, a ja bym je zlał. 

ale zeby kilka lat człowiek siedział w głowie, to już jest choroba, góra 2 miesiace i zakochana osoba juz dla mnie nie istnieje. Pisze o nieszczęśliwym zakochaniu. jak wy macie. Ile to już bracie /siostro lat kiedy nikt nie pojawił sie interesujący w twoim otoczeniu ?

Gość gość

A co jeśli ta jedyna siedzi w głowie od kilku lat i myśli o niej są natrętne? To nadal zakochanie?

Gość Morus
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A co jeśli ta jedyna siedzi w głowie od kilku lat i myśli o niej są natrętne? To nadal zakochanie?

To już obsesja , trzeba leczyć 

Gość Mar_CIN

3 minuty temu, Gość gość napisał:

To trzeba wyjsc na rower, specjalnie na siłe umawiać sie ze znajomymi, rozmawiać z nimi i z nowo poznanymi dziewczynami, nawet z kimś kto nam  nie podoba się, isc na basen, wrócić do swoich pasji, po prostu żyć. Ale oczywiscie przyjdzie moment kur... jego mać, że spotykasz osobe o której już prawie zapomnieliśmy, wyskakuje jak filip z konopi przed twoją twarzą i ....i ? iii ?? uj juz nic nie czujesz i idziesz dalej, albo masz zawał bo twoje ciało i dusza nie zapomniały, serce bije tak szybko, że uciekasz wzrokiem gdzie tylko sie da, ale ona i tak Cie zauważyła i wszystko od nowa. 

Gość gość

Jedynym wyjściem by zapomnieć jest one way ticket na Kamczatkę. One zawsze jak ten filip z konopii.

Gość Agnieszka

Rozumiem  Cię jest to okropne uczucie te powracające myśli. Ja np jestem w związku mamy brać ślub. A niestety myśli uciekają w stronę kogoś innego kogoś w kim się zakochałam kiedyś on również Ale nie Może my być razem. Może ktoś nazwać mnie nienormalna Ale zakochałam się w chłopaku który ma schizofrenie.

Gość Gość

Najlepsza jest miłość dojrzała, dla której nie tracisz głowy jak mała dziewczynka. Miłość która rozumie potrzeby drugiego człowieka, nie zazdrosna, nie zawistna, miłość przy której dobrze ci i wciąż chcesz przy niej trwać. To miłość wypracowana przez wiele wiele lat 🙂

Gość Stokrotka

To już 6 lat. Nieszczęśliwa miłość? Być może.. Z pewnością niemożliwa. Nadal jest żywym wspomnieniem ale już sobie z tym radzę:)