Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona

Jak to jest dostać w twarz od faceta? Jakie to uczucie?

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość klitusbajdus napisał:

jak na razie to ty się tutaj zapaliłaś do powyższego wypracowania po tekście o twojej zboczonej starej 😏 przynajmniej już wiadomo dlaczego produkujesz rybny śluz w odpowiedzi na bodziec pod tytułem röchanie ojca z dzieckiem ✋🏻 chyba nie tylko Klitusiowa ciebie spaczyła Rozworo 😈 słowo znam od ciebie locho 😃 pochodzi z ery która wisi jeszcze na chanie  😂 ale to trzeba umieć tam wejść 😈 znowu myślisz że piszesz z ofiarą? jednak ona ciebie boli najbardziej 😎 tajger i leżak to przy tym nic Rybaszko 😅

Jakim przegrywem życiowym trzeba być żeby zakładać jakieś sekcje na stronie dla zyebow o innym przegrywie życiowym? Haha. Jara Cię ten naturalizm w twoim opisach. Widać. I skończ kłamać Pinokio.

Gość klitusbajdus
3 minuty temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Dzięki wielkie zboczeńcowi od klepania tyłka za zepsucie ciekawej dyskusji. Brawo. A wy po co półgłówkowi odpisujecie? 

nie zboczeńcowi tylko zboczonej pseudo babie Wieczornej płci niby żeńskiej  (pedöfilka z wąsem pod zdeformowanym nosem w sumie  nie liczy się  jako kobieta 🤮)

bo to ona pisała tekst o klepaniu tylka szukając obsesyjnie kazirodczo-pedöfilskich klimatów 🤮 które podniecają Rybachę jak nic innego ✋🏻 może tylko historyjki jej starej działają na nią silniej 🤮

Gość klitusbajdus
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakim przegrywem życiowym trzeba być żeby zakładać jakieś sekcje na stronie dla zyebow o innym przegrywie życiowym? Haha. Jara Cię ten naturalizm w twoim opisach. Widać. I skończ kłamać Pinokio.

nie oszukuj się że mogłabyś kogokolwiek jarac Wieczi 😂  kosz wbity prosto w tępe ryło nawet od osobnika pokroju Kermita tobie nie wystarczył? 😃

Pinokia to se możesz zobaczyć  jak spojrzysz w lustro paszczurze 😂 jedyne podniety jakie miałaś to w dzieciństwie jak cię nadużywali a teraz nawet menel ci nie wsadzi w to mięso 😂 

Gość Zaciekawiona
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty zaczęłaś rozwalać temat więc z laski swojej teraz pierwsza go opuść i skończcie wszyscy ten zboczony shitstorm.

Gość Gość
19 minut temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Bardzo Ci współczuję. Musiałaś przeżyć koszmar. Dobrze że z tego wyszłaś. Dzielna z ciebie babka. Będę trzymać za ciebie kciuki żebyś zamknęła ten rozdział za sobą. Mnie właśnie chodzi o ten drugi rodzaj sytuacji o którym piszesz. Ewentualnie liść wymierzony w kłótni. Też mnie zastanawia co taki typ mężczyzny robi gdy mu się odda?

Było, minęło. Już dawno lezy w archiwum pamięci, przykurzone :) Za liscia w kłótni, oddałabym bez wahania.

Tez mnie zaciekawiło co taki typ mężczyzny robi? Odda jeszcze raz mocniej, czy się opamięta. Moze tu panowie coś podpowiedzą.

Gość Zaciekawiona
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Było, minęło. Już dawno lezy w archiwum pamięci, przykurzone 🙂 Za liscia w kłótni, oddałabym bez wahania.

Tez mnie zaciekawiło co taki typ mężczyzny robi? Odda jeszcze raz mocniej, czy się opamięta. Moze tu panowie coś podpowiedzą.

I prawidłowo. Cieszę się na serio że to już za tobą bo fajna kobitka z ciebie jak tak się pisze z tobą  :))) 

Właśnie to samo mnie zastanawia. Szkoda że ta zboczona baba trochę rozwaliła dyskusję ale może ktoś jeszcze się wypowie? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zaciekawiona napisał:

I prawidłowo. Cieszę się na serio że to już za tobą bo fajna kobitka z ciebie jak tak się pisze z tobą  :))) 

Właśnie to samo mnie zastanawia. Szkoda że ta zboczona baba trochę rozwaliła dyskusję ale może ktoś jeszcze się wypowie? 

To ty masz fantazje o waleniu po mordzie przez dzidzie dziadzia. Nie ja. I kto tu jest zboczony? Chęć bycia poniżana nie bierze się znikąd . 

Gość gość
39 minut temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Ale nie miałaś takiego instynktu oddania mu tego policzka? Oczywiscie z biologicznego punktu widzenia zachowalas się słusznie, mierząc zamiary na siły i nie narażając się w tej sytuacji na starcie z silniejszym osobnikiem, ale czy jednak nie chciałaś oddać? 

No właśnie napisałam, że "chęć oddania", czyli tak, miałam chęc oddać, ale rozsądek wygrał. 

Gość gość
18 minut temu, Gość klitusbajdus napisał:

nie zboczeńcowi tylko zboczonej pseudo babie Wieczornej płci niby żeńskiej  (pedöfilka z wąsem pod zdeformowanym nosem w sumie  nie liczy się  jako kobieta 🤮)

bo to ona pisała tekst o klepaniu tylka szukając obsesyjnie kazirodczo-pedöfilskich klimatów 🤮 które podniecają Rybachę jak nic innego ✋🏻 może tylko historyjki jej starej działają na nią silniej 🤮

Ty jesteś podobnym spier/doleńcem, odpisując jej zawsze i psując każdy temat. Skończ juz tym bełkotem zas.ry.wac każdy temat, bo nie da się juz ciebie czytać, kolejny oszołomie. 

Gość klitusbajdus
9 minut temu, Gość Gość napisał:

To ty masz fantazje o waleniu po mordzie przez dzidzie dziadzia. Nie ja. I kto tu jest zboczony? Chęć bycia poniżana nie bierze się znikąd . 

Podobnie jak pedöfilia. Szkoda że nie widzisz że twoja pedôfilia to trochę inny kaliber problemów niż fantazje które ma trzydzieści procent kobiet Wieczorna 😂 Ciebie to nie rusza bo ciebie serio stary napièrdâlał to jak to teraz z seksem kojarzyć 😂 I nie pisz mi że nie bitą sukö bo wszyscy wiemy jak było nieudaczniku ✋🏻

Gość klitusbajdus

Najlepsze jak wieczorną rozwściecza wytykanie jej zboczenia któremu na bieżąco daje upust 😂 stara panna zdziwaczała z manią stalkerską i pedôfilską, śmieć 

Gość klitusbajdus
9 minut temu, Gość gość napisał:

Ty jesteś podobnym spier/doleńcem, odpisując jej zawsze i psując każdy temat. Skończ juz tym bełkotem zas.ry.wac każdy temat, bo nie da się juz ciebie czytać, kolejny oszołomie. 

Nie. Lepiej zeby wszyscy którzy pamiętają jej chore fantazje z Kowbo musieli rzygac przy obiedzie gdy zaburzone babsko robi do tego aluzje w każdym temacie w który się wejdzie 🤮 To klepanie to był jeden z głównych elementów kazirodczo pedofilskich fantazji tego zaburzenca.

Wieczorna chyba by chciała być tak jak kobyła klepana albo jeszcze gorzej male dzieci tak klepać. Z jakichś przyczyn ciagle do tego wraca z łapa w majtkach 🤮

Gość klitusbajdus
9 minut temu, Gość gość napisał:

Nie. Lepiej zeby wszyscy którzy pamiętają jej chore fantazje z Kowbo musieli rzygac przy obiedzie gdy zaburzone babsko robi do tego aluzje w każdym temacie w który się wejdzie 🤮 To klepanie to był jeden z głównych elementów kazirodczo pedöfilskich fantazji tego zaburzenca.

Wieczorna chyba by chciała być tak jak kobyła klepana albo jeszcze gorzej male dzieci tak klepać. Z jakichś przyczyn ciagle do tego wraca z łapa w majtkach 🤮

Gość Gość
1 minutę temu, Gość klitusbajdus napisał:

Nie. Lepiej zeby wszyscy którzy pamiętają jej chore fantazje z Kowbo musieli rzygac przy obiedzie gdy zaburzone babsko robi do tego aluzje w każdym temacie w który się wejdzie 🤮 To klepanie to był jeden z głównych elementów kazirodczo pedöfilskich fantazji tego zaburzenca.

Nie do końca masz rację. Nieświadomie rozdmu...esz temat. Wszyscy już się nieraz przekonaliśmy,  że babsztyl ma zaburzenia pedo/filskie ale co to zmienia? Zgłaszajcie gdzie możecie zamiast wchodzić w polemikę z jakąś menelicą i rozwalać tematy. No ku/rwa...

Gość Gość

Tyle macie z tych kłótni że znowu rozwaliliście fajny temat z potencjałem a autorka uciekła spłoszona poziomem waszego spaczenia.  Brawo Wieczorna. Psychol z ciebie. W tym mają rację.