Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaello

Czy mimo wszystko i dać jej szansę ze względu na różnice społeczne między nami

Polecane posty

Gość Fajny facet
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A to juz taka pracująca w lumpeksie z automatu nie jest fajna? Nie można się z nią pokazać? A z taka pracująca na kasie w markecie to juz można? Jest lepsza? Hehe dobre, jakby cos takiego facet wygłosilby mi na randce to z miejsca by dostał kopa w d...e. 

wiesz, wielu ludzi jednak zle odbiera lumpeksy,  ja sam nigdy tam nie kupowalem

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Fajny facet napisał:

wiesz, wielu ludzi jednak zle odbiera lumpeksy,  ja sam nigdy tam nie kupowalem

Chyba nie wiedza ci tracą... W lumoeksach można znaleźć dużo dajnyb ciuchow o ciekawych fasonach, często niebabalnych, dobrych jakościowo i zdarzają się tez markowe rzeczy niekiedy nawet nietknięte (z cena). Trzeba umieć szukać, można znalezc prawdziwe perelki za mała kasę ale wiadomo tez ze sporo szmat. Ludzie uprzedzeni do lumpeksot to wg mnie zwykle snoby jakim jest autor. Niech da tej dziewczynie spokój, niech szuka karierowiczki na wysokim stanowisku tylko niech potem nie narzeka ze ,,wyżej sra niż d...e ma" jest wyniosła, mało kobieca i ma wymagania z kosmosu... 

Gość Gosc

Często niebanalnych* 

Gość Gosc

Fajnych ciuchow*

Gość mialem

kiedyś kobiete bez studiów - lipa, nie dogadacie się, chyba ze jest ładna i to ci star

Gość rafaello
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Chyba nie wiedza ci tracą... W lumoeksach można znaleźć dużo dajnyb ciuchow o ciekawych fasonach, często niebabalnych, dobrych jakościowo i zdarzają się tez markowe rzeczy niekiedy nawet nietknięte (z cena). Trzeba umieć szukać, można znalezc prawdziwe perelki za mała kasę ale wiadomo tez ze sporo szmat. Ludzie uprzedzeni do lumpeksot to wg mnie zwykle snoby jakim jest autor. Niech da tej dziewczynie spokój, niech szuka karierowiczki na wysokim stanowisku tylko niech potem nie narzeka ze ,,wyżej sra niż d...e ma" jest wyniosła, mało kobieca i ma wymagania z kosmosu... 

Oceniasz mnie a nawet nie wiesz z kim masz do czynienia, nie masz zielonego pojecia jaki fajny jestem, po pierwsze nie jestem zadnym snobem, nie mam nic do ludzi ubierajacych sie w ciucholandzie, jedyne czego sie boje to reakcja znajomych rodzicow i ogolnie otoczenia.

Gość Gość

Urodzi dziecko i rzuci tę robotę i nie bedziesz musiał już mówić gdzie pracuje,chyba że mierzysz wyżej niż w kure domową to szukaj dalej. 

Gość zle
52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Urodzi dziecko i rzuci tę robotę i nie bedziesz musiał już mówić gdzie pracuje,chyba że mierzysz wyżej niż w kure domową to szukaj dalej. 

takie sa czesto lepsze niz te z kariera

Gość Testop

Matko!Człowieku naucz się  pisać poprawnie!Już  widzę jak ty się  wysławiasz!Gamoń jesteś i tyle.Ps.Nie skończyłam studiów.Zdziwiony??

Gość opole
29 minut temu, Gość Testop napisał:

Matko!Człowieku naucz się  pisać poprawnie!Już  widzę jak ty się  wysławiasz!Gamoń jesteś i tyle.Ps.Nie skończyłam studiów.Zdziwiony??

gdzie pracujesz?

Gość Gość Renatka
7 godzin temu, Gość rafaello napisał:

Oceniasz mnie a nawet nie wiesz z kim masz do czynienia, nie masz zielonego pojecia jaki fajny jestem, po pierwsze nie jestem zadnym snobem, nie mam nic do ludzi ubierajacych sie w ciucholandzie, jedyne czego sie boje to reakcja znajomych rodzicow i ogolnie otoczenia.

Mezalians, już nawet na dworach królewskich nie szokuje ,więc czego się boisz ?

Gość Gibb
12 godzin temu, Gość Gość Renatka napisał:

Bo jest sztywny na kółek w doopie

Gość Gibb
12 godzin temu, Gość Gość Renatka napisał:

Gość Gość Renatka
1 godzinę temu, Gość Gibb napisał:

Kołek to jedno ,a nie wykluczone , że ostatnie zdanie będzie należało do jego starszych ....

Przypomniała mi się taka historia u moich znajomych.Dziewczyna ,poznała przez internet chłopaka ,który był synem lekarzy .Ona z bardzo dobrego domu ,jedynaczka studiowała na UAM  , znała biegle dwa j.obce ,świadectwa zawsze z czerwonym paskiem.Gdy przedstawił wybrankę rodzicom okazało się, że nie spodobała się Państwu Doktorostwu.Musiał z nią zerwać ,bo zagrozili , że go wydziedziczą ...                                                                                             Ja sama wpakowałam się podobnie.... Ciągle , dawano mi do zrozumienia ,że jestem Ta gorsza .... Wykończyli mnie psychicznie ,oddech złapałam dopiero ,gdy zmarli teście.

Gość SOT

słabo skoro sie starzy wtracaja

Gość Jazz

Próbując

Gość Gosc
Dnia 2.08.2019 o 13:14, Gość SOT napisał:

słabo skoro sie starzy wtracaja

No wlasnie a autor ja ta pi...a bez jaj, trzesie się co powiedzą rodzice i znajomi zamiast samemu dokonywać wyborów i polegać na wlasnych osadach, w końcu to jego związek a nie ich. 

Gość Gosc

Ja rozumiem takie rozterki jeżeli zarabiałaby sprzedając swoje ciało... Ale, że pracujecie w ciucholandzie? Co z tego? Żadna praca nie hańbi.

Gość Miss
23 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ja rozumiem takie rozterki jeżeli zarabiałaby sprzedając swoje ciało... Ale, że pracujecie w ciucholandzie? Co z tego? Żadna praca nie hańbi.

Haha

Gość Adaa

Yhm ale burak został dziewczynę ja tez raz pracowała w ciucholandzie i nikt sie nie czepial