Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naiwna

Przespałam się ze znanym "youtuberem" i mnie olał

Polecane posty

Gość Naiwna
1 godzinę temu, Gość grażyna napisał:

mów o kogo chodzi albo wy.p.i.e.r.dalaj z tym tematem

to czarek  z ab/stra/.../jów od Mafaszyn

Gość gość
2 minuty temu, Gość hahaheh napisał:

musisz sprawe naglosnic...moze wtedy faktycznie zglosza sie inne poszkodowane, kto wie

Jakie poszkodowane? Takie wyrochane?? To 100% kobiet może sie zgłosić w tym kraju. Tylko po co??

Gość jezuuuu
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jakie poszkodowane? Takie wyrochane?? To 100% kobiet może sie zgłosić w tym kraju. Tylko po co??

to nie był gwałt!!! poszkodowane?? dała dupi za przysłowiową miskę zupy a teraz poszkodowana?? hahaha autorko dobrze ci tak i pisze to ja kobieta

Gość mium

czy to czarek?czy to Czarek?

Gość xyxy

Ty jej  nie skrzywdzisz, to on ją krzywdzi. Ty ją od niego uwolnisz. Rady dla wszystkich : omijajcie z daleka tych wszystkich youtuberów, oni wykorzystują swoją popularność do wyrywania dziewczyn wyłącznie na seks, podobnie jak inne znane osoby. Tak naprawdę nie powinnaś z nim zaczynać pisać wiedząc, że ma narzeczoną. A tej jego narzeczonej to współczuję, bo nie będzie z nim szczęśliwa. Ani Ty też byś nie była.

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Następnym razem nie bądź taka łatwa

mowa nienawiści :(

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Następnym razem nie bądź taka łatwa, seks na pierwszym spotkania to nic dobrego. Większość mężczyzn nie będzie tobą pózniej zainteresowanych.

Dokładnie a jeszcze on sprzedał jej typowe bajeczki typu ,,nie uklada mi się w związku" bo Przecież gdyby powiedzil ze im się upada to bys nóg nie rozłożyła! Musiał Ci tez pobajerowac jaka jesteś cudowna, pewnie niejedną juz tak zbajerowal i zaliczył. Zdradziecki gnoj. Prawda jest taka ze mądra kobieta nie chciałaby mieć nic do czynienia z zajętym facetem! Co by nie gadal o swoim związku, kazalaby go najpierw zakończyć i dopiero się do niej zgłosić juz jako singiel, taki warunek by postawiła. Widać Ty mądra nie jestes tylko naiwna jak dziecko...

Gość hac

Daj mu unsuba, to go zaboli.

Gość gość
9 minut temu, IlonaLalka napisał:

Masz nauczkę na przyszłość. Szanuj się i nierozkładaj nóg przed pierwszym lepszym. Pamiętaj, Twoje ciało, nie zachowuj się tak poprostu ucz się na Twoich własnych błędach życiowych i życzę Tobie aby tak było. 😉 nie przejmuj się sprośnymi koAmentarzami innych. Walcz dalej z Twoja psychika i szczerze wierze, ze dasz radę się podnieść po tym co się stało. 😉 nic się nieodzywaj. Zostaw te shi* za sobą i żyj Twoim życiem;)  

A może kiedyś osiągniesz szczyty i zostaniesz prostytutką. Tak jak IlonaLalka   ;(

Gość Gosc
37 minut temu, Gość Naiwna napisał:

Powiem Wam, że jak patrzę na ich wspólne zdjęcie, wczoraj dodane to bardziej jest mi szkoda tej narzeczonej. To straszne co on robi. Naprawdę myślałam  że im się bardzo nie układa, źle to okreslał, myślałam, że chce być szczęśliwy jak ja, pisał idealnie, nawet rozmawialiśmy przez tel, wysyłaliśmy sobie filmiki. A on po prostu chciał tylko jednego. Cham

Jakby tak im się zle układalo to by ja zostawił! A nie tylko się zalił. Dalas się wyrwać na typowa scieme zajętych facetow którzy chcą zaroochac na boku. Masz 15 lat, żeś taka naiwna? 

Gość gość
24 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Dziewczyna młoda. Nie wiedziała pewnie i dała się wykorzystać. Ucz się na błędach Kochana i nie zrób mi już czasem tak więcej. Nie oceniam Ciebie. Poprostu daje dobra radę;) trzymaj się cieplutko 😉

A coś ty sie tak przejęła tą młodą dziewuszką?Dało dopy, miała z tego kupe fanu (no niech powie, że nie!!) - a że nie zarobiła na tym ani stówki? No cóż - jak ją troche podszkoklisz to zacznie zarabiać. Wygląda na to że predyspozycje chyba ma...

Gość xyxy

Wy nie obwiniajcie tak dziewczyny, bo to facet jest gnój i ją wykorzystał.

Gość lolo

Jak wykorzystał, oboje mieli radość z seksu, no ale laska nie ma zapłaty to wykorzystana...

Gość Gosc
53 minuty temu, Gość xyxy napisał:

Wy nie obwiniajcie tak dziewczyny, bo to facet jest gnój i ją wykorzystał.

Owszem ale ona powinna mieć troche oleju w głowie i nie zadawać się z zajętym facetem! Naiwne sa wykorzystywane...

Gość hahaheh

i co zamierzaszz robic autorko?

Gość Naiwna
2 godziny temu, Gość hahaheh napisał:

i co zamierzaszz robic autorko?

Nieco lekceważąc głupie docinki tu na forum jak i podszywanie się, odpowiem tym normalnym osobą, że skontaktuję się z jego narzeczoną, myślę, prześlę czy pokażę screeny tego co do mnie pisał, jaki to niby umierający jest ich związek. Nie wyobrażacie sobie ile po naszym spotkaniu dodał i dodaje z nią wpisów, myślę, że dobrze musi jej oczy tym zamydlać. To podłe Ci robi wobec niej ale i mnie. Nie wiem jak ona się poczuje, bojęsię tego, to jej przekreśli te wszystkie lata. Macie pomysł jak zacząć treść takiej wiadomości?

Gość Gosc
Dnia 31.07.2019 o 17:54, Gość Monia87 napisał:

Mysle ze wykorzystuje fakt tego że jest jakoś tam znany. Dobrze by było dotrzeć do innych takich dziewczyn i dac znać jego narzeczonej. Nie powinno tak być a ja na jej miejscu wolalabym wiedzieć.

👍👍👍

Gość Gosc
Dnia 31.07.2019 o 19:04, Gość Naiwna napisał:

Powiem Wam, że jak patrzę na ich wspólne zdjęcie, wczoraj dodane to bardziej jest mi szkoda tej narzeczonej. To straszne co on robi. Naprawdę myślałam  że im się bardzo nie układa, źle to okreslał, myślałam, że chce być szczęśliwy jak ja, pisał idealnie, nawet rozmawialiśmy przez tel, wysyłaliśmy sobie filmiki. A on po prostu chciał tylko jednego. Cham

Spokojnie. Wszystko się wyda, wcześniej czy później. Jesli później to gorzej dla niej. Ale to wypłynie, za m-c, rok, 10 lat... Ale się wyda.

Gość Gosc
51 minut temu, Gość Naiwna napisał:

Nieco lekceważąc głupie docinki tu na forum jak i podszywanie się, odpowiem tym normalnym osobą, że skontaktuję się z jego narzeczoną, myślę, prześlę czy pokażę screeny tego co do mnie pisał, jaki to niby umierający jest ich związek. Nie wyobrażacie sobie ile po naszym spotkaniu dodał i dodaje z nią wpisów, myślę, że dobrze musi jej oczy tym zamydlać. To podłe Ci robi wobec niej ale i mnie. Nie wiem jak ona się poczuje, bojęsię tego, to jej przekreśli te wszystkie lata. Macie pomysł jak zacząć treść takiej wiadomości?

Jesli juz zdecydujesz się do niej napisać to koniecznie wyslij jej wszystkie dowody, screeny i najlepiej tez takie w których pisał ze chciałby seksu z Toba. Ja bym zaczęła w ten sposób: Hej, musisz wiedzieć cos o swoim narzeczonym...sumienie mi nie pozwoliło zeby tego Tobie nie napisać, masz prawo wiedzieć z jakim klamliwym zdradzieckim gnojkiem jesteś- ja na pewno bym chciała takie rzeczy wiedzieć przed ślubem i nie żyć w kłamstwie. I tutaj wymieniasz co on Ci obiecywał, jak Cie mamił, piszesz o przebiegu waszych spotkań itp. Noi przede wszystkim wysylasz te screeny. Dodaj, ze pewnie nie jesteś pierwszą i nie ostatnia z która zabawiał się na boku I żeby mieć więcej dowodów, zanim zeobi mu awanture niech lepiej najpierw sprawdzi mu telefon, poczyta widomosci bo może się ciekawych rzeczy dowiedzieć... 

Gość Naiwna
13 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Jesli juz zdecydujesz się do niej napisać to koniecznie wyslij jej wszystkie dowody, screeny i najlepiej tez takie w których pisał ze chciałby seksu z Toba. Ja bym zaczęła w ten sposób: Hej, musisz wiedzieć cos o swoim narzeczonym...sumienie mi nie pozwoliło zeby tego Tobie nie napisać, masz prawo wiedzieć z jakim klamliwym zdradzieckim gnojkiem jesteś- ja na pewno bym chciała takie rzeczy wiedzieć przed ślubem i nie żyć w kłamstwie. I tutaj wymieniasz co on Ci obiecywał, jak Cie mamił, piszesz o przebiegu waszych spotkań itp. Noi przede wszystkim wysylasz te screeny. Dodaj, ze pewnie nie jesteś pierwszą i nie ostatnia z która zabawiał się na boku I żeby mieć więcej dowodów, zanim zeobi mu awanture niech lepiej najpierw sprawdzi mu telefon, poczyta widomosci bo może się ciekawych rzeczy dowiedzieć... 

Dziękuję, na pewno tak zrobię,  muszę znaleźć chwilę by to wszystko przejrzeć i porobić screeny. Sporo tego wszystkiego... Kiedyś dam tu odpowiedź co i jak ale na dziś nie umiem się określić dokładnie kiedy to zrobię, powinnam jak najprędzej. No i dziś wjechał kolejny wpisik z narzeczoną. Masakra, nie znasz człowieka aż go poznasz i nadal go nie znasz, to rujnuje psychikę, dla niej to będzie gorsze niż dla mnie.