Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michas

czy samo zaliczanie lasek w zyciu jest

Polecane posty

Gość michas

wystarajaco fajnym i spelniajacym zajeciem?

Na pewno nie, trzeba szanować osobę z którą się jest i być z tą osobą by jej nie urazić, a nie myśleć tylko o sobie, każdy oczywiście żyje jak chce ale takie coś jest nie w porządku

Gość Onaaa

Przede wszystkim zaliczanie sie kiedyś kończy. Po 50 to juz sie robi z faceta stary trup. Tylko dużo hajsu może go uratować, żeby mu nie usechl. A każdy niech żyje jak chce. 

Gość Gość

Twoje życie twoje prawo, a co z nim zrobisz też twoja sprawa 

Gość lol

przecież faceci nic innego nie potrafią robić..

Gość pati
1 minutę temu, Argen napisał:

Ja nie zaliczam lasek.

Ożenisz się ze mną? Jestem dobrą kobietą

Gość Gość

Spróbuj to będziesz wiedział.

Gość pati
7 minut temu, Argen napisał:

Dziękuję za ofertę, ale nie planuję ślubu. Życzę szczęścia w znalezieniu partnera 🙂

Ja też nie 🙂 tak sobie zażartowałam jedynie. 

Gość G O ś Ć

Zaliczałem przez 10-11 lat, zdarzało się dwie w jednym dniu. Od kilku lat jak kocham to jedną. Szczerze? Trochę mam wyrzuty sumienia za to co robiłem, dodam że nigdy żadnej nic nie obiecałem, żadnej nie wykorzystałem w jakiś materialny sposób..

To zależy od danej osoby. Jedna chce się związać z kimś na stałe, druga ma ochotę używać (jak ma możliwości to to zrobi).

Ja chciałem stałego związku (zgodnie z zasadą Pareto jak 80% ludzi)

Gość gość
5 godzin temu, Gość Onaaa napisał:

Przede wszystkim zaliczanie sie kiedyś kończy. Po 50 to juz sie robi z faceta stary trup. Tylko dużo hajsu może go uratować, żeby mu nie usechl. A każdy niech żyje jak chce. 

Po 50 tce? Ja powiedziałabym, ze po 40-45 roku życia zaczynają widoczniej się starzec. A w wieku 50 to już kazdy wyglada jak dziad. Nie czarujmy się.

Gość Zzz
1 godzinę temu, Gość G O ś Ć napisał:

Zaliczałem przez 10-11 lat, zdarzało się dwie w jednym dniu. Od kilku lat jak kocham to jedną. Szczerze? Trochę mam wyrzuty sumienia za to co robiłem, dodam że nigdy żadnej nic nie obiecałem, żadnej nie wykorzystałem w jakiś materialny sposób..

Twoja obecna zaakceptowala taką przeszlosc? 

A mowiles ktorejs z tych kobiet że ci na niej zalezy?  

Gość G O ś Ć
12 godzin temu, Gość Zzz napisał:

Twoja obecna zaakceptowala taką przeszlosc? 

A mowiles ktorejs z tych kobiet że ci na niej zalezy?  

Nigdy nie pytam kobiety o jej przeszłość, i nie chcę być pytany o moją, liczy się tu i teraz. Na drugą część twojego pytania trudno mi  szczerze odp. Czy mówiłem? Myslę ze będąc znacznie młodszym różne głupoty się mówiło by zaliczyć (wstrętne to słowo). Na pewno  nie obiecałem czegoś, czego wiedziałem ze nie spełnię.Tak jak pisałem nigdy nie wykorzystałem żadnej materialnie, to ja byłem tym który płacił rachunki, fundował wycieczki itd.

Gość Sebek
41 minut temu, Gość G O ś Ć napisał:

Nigdy nie pytam kobiety o jej przeszłość, i nie chcę być pytany o moją, liczy się tu i teraz. Na drugą część twojego pytania trudno mi  szczerze odp. Czy mówiłem? Myslę ze będąc znacznie młodszym różne głupoty się mówiło by zaliczyć (wstrętne to słowo). Na pewno  nie obiecałem czegoś, czego wiedziałem ze nie spełnię.Tak jak pisałem nigdy nie wykorzystałem żadnej materialnie, to ja byłem tym który płacił rachunki, fundował wycieczki itd.

13 godzin temu, Poetka napisał:

Fajnie jest spotkac jedna osobe i spedzic z nia zycie.

Romantyczka się znalazła :D