Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ

Czy waszym zdaniem moje wymagania względem potencjalnej partnerki są z kosmosu?

Polecane posty

Gość Agata
Cytat

No widzisz nieprawdziwa Agato wszystko ci się pie/rdo/li a Prawdziwa Agata siedzi tu jako Gość i jedzie po Tobie jak po burej su/ce

Zbłaźniłeś się do reszty. Od początku podpisywałam swoje posty własnym imieniem, żeby było wyraźnie widać, które wypowiedzi są moje. Przestań wreszcie wymyślać. Pogódź się, że razem ze swoim kolegą autorem zostałeś znokautowany i po prostu nie wiecie, co więcej można napisać.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Agata napisał:

To Ty mi będziesz wyznaczał/wyznaczała, jakich ja słów mogę używać? Jedna z osób popierających mnie (czyli prawie wszyscy tutaj) napisała, że autor przy mnie jest jak ratlerek przy bernardynie. Spodobało mi się to porównanie, więc się do niego odniosłam. Co Ci do tego, jakim słownictwem się posługuję, chamski podszywaczu???

Osoba/osoby popierały prawdziwą Agatę a nie ciebie cymbalico

Gość Agata
Cytat

Idi/otko, libertarianizm śmieje się tak samo z konserwatystów, jak i z lewaków. Widać, że nie masz o tym pojęcia. I jest o wiele bardziej "postępowy" od durnego lewactwa, które w tym durnym socjaliźmie wspiera bezroboli, pasożytów i darmozjadów-imigrantów. 

Każdy ciemnogrodzianin pisze o lewactwie i wyśmiewa progresywne poglądy. W sumie nic dziwnego u osób wierzących w gusła i twierdzących, że kobiety nie powinny wychodzić z kuchni.

Gość Agata
Cytat

Osoba/osoby popierały prawdziwą Agatę a nie ciebie cymbalico

Jeszcze Ci się to nie znudziło, trollu? Przynudzasz już z tymi samymi tekstami, jakby płyta Ci się zacięła. Pokazujesz w tym momencie, że jesteś dokładnie taki sam jak autor. On też cały czas to samo i to samo.

Gość Olo
Cytat

Osoba/osoby popierały prawdziwą Agatę a nie ciebie cymbalico

Po co dajesz pożywkę tym trollom od autora?

Gość Gość
6 minut temu, Gość Agata napisał:

Zbłaźniłeś się do reszty. Od początku podpisywałam swoje posty własnym imieniem, żeby było wyraźnie widać, które wypowiedzi są moje. Przestań wreszcie wymyślać. Pogódź się, że razem ze swoim kolegą autorem zostałeś znokautowany i po prostu nie wiecie, co więcej można napisać.

Je/bie Ci się do reszty. nie rozumieszx tepa cwelico, że ja wiem kim jest Agata i nie jesteś nią ty. Tak  trudno to pojąć???? Podszywasz się pod nią  tak nieudolnie, że każdy to widzi.

Gość szkoda gadać
41 minut temu, Gość Gość napisał:

Zaorał i to z hukiem i nie jeden między innymi np. Olo, ale wcześniej paru anonimowych gości.

No właśnie nie. Autora być może, choć uważam, że to on miał rację, ale mnie nie.

Gość Agata
Cytat

No właśnie nie. Autora być może, choć uważam, że to on miał rację, ale mnie nie.

Przestań powtarzać w kółko to samo. Pisałam już, że i ty i autor zostaliście znokautowani i wstyd wam się przyznać, ze pokonała was kobieta.

Gość Agata
Cytat

Je/bie Ci się do reszty. nie rozumieszx tepa cwelico, że ja wiem kim jest Agata i nie jesteś nią ty. Tak  trudno to pojąć???? Podszywasz się pod nią  tak nieudolnie, że każdy to widzi.

Coraz ciekawsze masz urojenia trollu hahahaha Skąd niby wiesz, kim jestem?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Agata napisał:

Jeszcze Ci się to nie znudziło, trollu? Przynudzasz już z tymi samymi tekstami, jakby płyta Ci się zacięła. Pokazujesz w tym momencie, że jesteś dokładnie taki sam jak autor. On też cały czas to samo i to samo.

Pokazuję Tylko i wyłącznie tobie, że nie jesteś Agatą, która tu wcześniej pisała, tylko głupią pi/zdą, która chce ją ośmieszyć. Jak ??? Np przyrównując libertarianizm do ciemnogrodu. Prawdziwa Agata umie to rozróżnić, A ty nie, tępa pi.po

Gość Gość
6 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie ważne co uważasz, ważne co tu się odbyło

Gość Agata
Cytat

Pokazuję Tylko i wyłącznie tobie, że nie jesteś Agatą, która tu wcześniej pisała, tylko głupią pi/zdą, która chce ją ośmieszyć. Jak ??? Np przyrównując libertarianizm do ciemnogrodu. Prawdziwa Agata umie to rozróżnić, A ty nie, tępa pi.po

Od razu wiadomo z kim mam do czynienia. Ciebie też żadna nie chce czy po prostu mamusia nie nauczyła, jak się zachowywać? Nie przyrównuję liberarianizmu do ciemnogrodu. Ciemnogrodem jesteś Ty, skoro nie rozumiesz moich wypowiedzi.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Agata napisał:

Coraz ciekawsze masz urojenia trollu hahahaha Skąd niby wiesz, kim jestem?

Jedyną osoba z urojeniami jesteś ty tępa pi/zdo , a do prawdziwej Agaty Ci tak daleko jak z tatr nad morze więc wy/pie/dal/aj pusta ruro straszyć pod remizę gdzie twoje miejsce.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Agata napisał:

Od razu wiadomo z kim mam do czynienia. Ciebie też żadna nie chce czy po prostu mamusia nie nauczyła, jak się zachowywać? Nie przyrównuję liberarianizmu do ciemnogrodu. Ciemnogrodem jesteś Ty, skoro nie rozumiesz moich wypowiedzi.

Doskonale rozumiem twoje wypowiedzi ciemnogrodzie.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Agata napisał:

Ja jestem kobietą tepa pi/zdo z ciemnogrodu, ile razy mam ci to napisać, żebyś pojęła - niedouczona zaściankowa ciemnogrodzianko.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Agata napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja jestem kobietą tepa pi/zdo z ciemnogrodu, ile razy mam ci to napisać, żebyś pojęła - niedouczona zaściankowa ciemnogrodzianko.

No widzisz fałszywa Agato wszystko ci się po/je/ba/ło, Prawdziwa Agata nie została nawet zarysana przez 3 dni dyskusji a ty zostałaś rozjechana w godzinę. I po co podskakujesz i podszywasz się pod cudze wypowiedzi???? Ciekawe co jeszcze od/pier/do/lisz w swej zaciętości.

Gość Agata
Cytat

Jedyną osoba z urojeniami jesteś ty tępa pi/zdo , a do prawdziwej Agaty Ci tak daleko jak z tatr nad morze więc wy/pie/dal/aj pusta ruro straszyć pod remizę gdzie twoje miejsce.

Dlaczego nie odpowiedziałeś troll na pytanie, skąd mnie niby znasz????

Cytat

No widzisz fałszywa Agato wszystko ci się po/je/ba/ło, Prawdziwa Agata nie została nawet zarysana przez 3 dni dyskusji a ty zostałaś rozjechana w godzinę. I po co podskakujesz i podszywasz się pod cudze wypowiedzi???? Ciekawe co jeszcze od/pier/do/lisz w swej zaciętości.

Widzę, że znowu autorzyna w natarciu.... To on cały czas powtarza te same argumenty i uważa się za mądrzejszych od pozostałych chociaż prawie wszyscy przyznali mi rację, że go znokautowałam. Zobacz co napisała np. Poetka. Wszyscy poza autorem i jego koleżkami widzą, jak jest. 

Jeżeli ktoś tu jest ciemnogrodem, to wyłącznie autor vel obserwator vel szkoda gadać.

Gość obserwator

co te baby, to ja nawet nie 😄 jedna pisze drugiej, że ją zna, tamta o niczym nie wie; jedno wielkie wariatkowo ta cała kafeteria 😄 

Gość Agata
Cytat

co te baby, to ja nawet nie 😄 jedna pisze drugiej, że ją zna, tamta o niczym nie wie; jedno wielkie wariatkowo ta cała kafeteria  😄 

Wrócił kolejny przyjaciel autora vel sam autor. Czemu już nie jako szkoda gadać, co???

Gość obserwator

lecz się ...ko 😄 ile razy mam ci powtarzać, że nie mam nic wspólnego ze szkoda gadać? zamieściliśmy parę razy w tym samym czasie. jedna osoba nie byłaby w stanie tego zrobić, tępa łycho. zrozumiesz to w końcu?

Gość Agata
Cytat

lecz się ...ko  ile razy mam ci powtarzać, że nie mam nic wspólnego ze szkoda gadać? zamieściliśmy parę razy w tym samym czasie. jedna osoba nie byłaby w stanie tego zrobić, tępa łycho. zrozumiesz to w końcu?

Kto tu się powinien leczyć? Przynudzasz już tak, że nikomu się tego czytać nie chce. Wymyśl w końcu jakąś nową śpiewkę.

Gość obserwator
Cytat

Kto tu się powinien leczyć?

no ty 😄 😄 😄 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Agata napisał:

Dlaczego nie odpowiedziałeś troll na pytanie, skąd mnie niby znasz????

Widzę, że znowu autorzyna w natarciu.... To on cały czas powtarza te same argumenty i uważa się za mądrzejszych od pozostałych chociaż prawie wszyscy przyznali mi rację, że go znokautowałam. Zobacz co napisała np. Poetka. Wszyscy poza autorem i jego koleżkami widzą, jak jest. 

Jeżeli ktoś tu jest ciemnogrodem, to wyłącznie autor vel obserwator vel szkoda gadać.

Poetka nie pisała do Ciebie tylko do prawdziwej Agaty, ile razy jeszcze mam ci to napisać? Ty tez ciągle to samo piszesz np "znokautowała", nie znasz innych słów??? Prawdziwa Agata znała, a ty jesteś tylko miernotą, która się pod nią podszywa.

Nie znam ciebie, ale znam Prawdziwą Agatę, więc wiem, że ty nią nie jesteś. Już Ci to napisałam, a do ciebie ciągle nie dotarło.

Prawdziwej Agacie możesz co najwyżej pozdrowienia na forum przesłać, bo nikt kto tu siedzi od początku przeczytał jej odpowiedzi i porównał z Twoimi nieudolnymi podrygami się nie nabierze, że pisała je ta sama osoba. Ale ty masz za bardzo zakuty łeb by to dostrzec megalomanko z Koziej Wólki Fałszywa Agato/Obserwatorze/Szkoda gadać/XYZ/Asiu_91 i każde inne z twoich wcieleń, którym tutaj byłaś.

Gość Gość
6 minut temu, Gość obserwator napisał:

lecz się ...ko 😄 ile razy mam ci powtarzać, że nie mam nic wspólnego ze szkoda gadać? zamieściliśmy parę razy w tym samym czasie. jedna osoba nie byłaby w stanie tego zrobić, tępa łycho. zrozumiesz to w końcu?

Powtarzasz to w kółko, ale to nie prawda, więc już skończ.

Gość Agata
Cytat

Poetka nie pisała do Ciebie tylko do prawdziwej Agaty, ile razy jeszcze mam ci to napisać? Ty tez ciągle to samo piszesz np "znokautowała", nie znasz innych słów??? Prawdziwa Agata znała, a ty jesteś tylko miernotą, która się pod nią podszywa.

Nie znam ciebie, ale znam Prawdziwą Agatę, więc wiem, że ty nią nie jesteś. Już Ci to napisałam, a do ciebie ciągle nie dotarło.

I kto tu jest megalomanem, trollu? To może opowiedz coś ciekawego o mnie, chętnie się dowiem. Może wiesz na mój temat coś, czego ani ja, ani mój mąż nie wiemy. Z przyjemnością się dowiemy. 

Gość gość

Ja też znam prawdziwą Agatę. Pracowałam z nią przez pewien czas, potem ona poszla na macierzyński, bo zaciążyła z jakimś młodszym typem i kontakt nam się urwał.

Gość Agata
Cytat

Ja też znam prawdziwą Agatę. Pracowałam z nią przez pewien czas, potem ona poszla na macierzyński, bo zaciążyła z jakimś młodszym typem i kontakt nam się urwał.

Naprawdę aż tak nie mozecie się trolle pogodzić z porażką w tej dyskusji, że wymyślacie coraz to nowe fanaberie??? Teraz każdy będzie mi tu pisał, że mnie zna. No i co jeszcze?

Gość Agata

Ale wymyślajcie sobie dalej i bawcie się dobrze. Ratlerki szczekają, karawana jedzie dalej...

Gość szkoda gadać
5 minut temu, Gość Agata napisał:

Naprawdę aż tak nie mozecie się trolle pogodzić z porażką w tej dyskusji, że wymyślacie coraz to nowe fanaberie??? Teraz każdy będzie mi tu pisał, że mnie zna. No i co jeszcze?

To ty nie możesz pogodzić się z porażką i cały czas próbujesz nam nieudolnie wmówić, że jesteśmy jedną osobą.

Ja pod swoim nickiem piszę wszędzie i nie miałbym żadnego celu w używaniu innego.

Gość Agata
Cytat

To ty nie możesz pogodzić się z porażką i cały czas próbujesz nam nieudolnie wmówić, że jesteśmy jedną osobą.

Ja pod swoim nickiem piszę wszędzie i nie miałbym żadnego celu w używaniu innego.

Ja też wszystkie swoje wpisy od początku tej dyskusji podpisuję własnym imieniem, to teraz któreś z kolejnych wcieleń Ciebie vel obserwatora vel XYZ wymyśla brednie, że ja to nie ja i że on prawdziwą Agatę zna. Sam przyznaj - czy to jest poważne?