Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ

Czy waszym zdaniem moje wymagania względem potencjalnej partnerki są z kosmosu?

Polecane posty

Gość obserwator
Cytat

Myślisz, że tylko takie przegrywy jak Ty mogą przebywać na forum dla kobiet. Racja. 

Właśnie sam się nazwałeś przegrywem 😄 Ależ ty jesteś zyebany 😄 

Gość Olo
7 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Wy to we wszystkich wątkach piszecie, więc nie mów mi, że jestem w błędzie i nikt tak nie pisze. W każdym wątku, gdy facet podaje swoje wymagania, to leci na niego fala hejtu.

Nie było żadnych manipulacji, a nadinterpretacja jedynie z twojej strony.

Autor nie pisał z kilku kont, a uciekł, bo po prostu miał dość kopania się z koniem.

O szkoda gadać jak się szybko pojawiłeś, nie spodziewałem się w końcu obserwator zamilkł - podwójna tożsamość i pisanie z kilku kont. I nie mów do mnie jak do kobiety per "wy tak piszecie" bo jestem facetem i nie piszę jak ty w wielu wątkach na tym forum - znowu generalizujesz.  Manipulujesz tak samo jak autor i nie będę się powtarzał Nawet w tej wypowiedzi teraz piszesz że "wy tak piszecie w każdym wątku", a cały czas rozmowa dotyczy tylko tego tematu, a nie wielu wątków.

Gość Olo
4 minuty temu, Gość obserwator napisał:

Właśnie sam się nazwałeś przegrywem 😄 Ależ ty jesteś zyebany 😄 

O juz wróciłeś, a szkoda gadać dziwnie zamilkł. Przegrywem nazwałem ciebie tępy matole, ale jak widać czytać ze zrozumieniem też nie umiesz.

Gość obserwator

przejrzyj sobie dyskusję, zafajdany spermiarzu i babski podnóżku, a zauważysz, że kilka razy ja i 'szkoda gadać' dodaliśmy wpisy w tym samym czasie, co dowodzi, że jesteśmy dwiema różnymi osobami 🙂 takie zadanie dla ciebie, o ile nie przerasta to twojego potencjału intelektualnego

Gość Gość

Brawo Olo, niezbicie udowodniłes, że AUTOR/SZKODA GADAĆ i OBSERWATOR to jedna i ta sama osoba, która pisze sama ze sobą Dzięki!

teraz autorze w trzech osobach możesz bez skrepowania dyskutować sam ze sobą ! Tyle jest warte Twoje pisanie!

Gość Olo
3 minuty temu, Gość obserwator napisał:

przejrzyj sobie dyskusję, zafajdany spermiarzu i babski podnóżku, a zauważysz, że kilka razy ja i 'szkoda gadać' dodaliśmy wpisy w tym samym czasie, co dowodzi, że jesteśmy dwiema różnymi osobami 🙂 takie zadanie dla ciebie, o ile nie przerasta to twojego potencjału intelektualnego

tak, tak juz to mówiłes, tylko nikt oprócz ciebie i twoich klonów tego nie widzi. Nie gorączkuj się tak bo ci żyłka pójdzie i temat padnie razem z tobą.

Gość Gość

To czy to jedna czy wiele nie ma sensu. Człowiek tylko traci czas swój i innych przez swoją patologiczną działalność, które służy taniej prowokacji i zniechęcaniu wyważonych ludzi do pisania na kafe. W przeszłości już były podobne i gorsze przypadki. Temat jest do zaorania. 

Gość obserwator
Cytat

Brawo Olo, niezbicie udowodniłes, że AUTOR/SZKODA GADAĆ i OBSERWATOR to jedna i ta sama osoba, która pisze sama ze sobą Dzięki!

teraz autorze w trzech osobach możesz bez skrepowania dyskutować sam ze sobą ! Tyle jest warte Twoje pisanie!

Agata, stara peezdo, nie denerwuj się tak. Złość piękności szkodzi, a ty już nie masz z czego odejmować 😄 

Gość obserwator

twój ulubiony argument polega na tym, że nieudolnie starasz się wmówić komuś, że go "znokautowałaś", nie podając tak naprawdę żadnych faktów

Gość gość
6 minut temu, Gość obserwator napisał:

ty już swój potencjał pokazałeś i zostałeś pozamiatany koncertowo, jeszcze kolejne trzy konta załóż, może w końcu  przekonasz samego siebie i uwierzysz w to jesteś de/bi/lem

Gość gość
3 minuty temu, Gość obserwator napisał:

Agata, stara peezdo, nie denerwuj się tak. Złość piękności szkodzi, a ty już nie masz z czego odejmować 😄 

Znowu Ci się wydaje, ze rozmawiasz z jakąś Agatą? To twoja niedościgniona miłość czy jak? Ja się nie denerwuję, za to ty bardzo.

Gość obserwator

nic mi się nie wydaje, każdy normalny człowiek widzi, że te teksty o znokautowaniu, o ratlerku i o dojrzałych kobietach powtarza jedna i ta sama stara raszpla, której ktoś wszedł na odcisk, bo napisał, że woli młodsze 😄 

Gość obserwator

piszę "Agata, nie denerwuj się tak", a ty odpisujesz mi "ja się nie denerwuję", sama potwierdzasz, ze jesteś tą nawiedzoną Agatą 😄 

Gość szkoda gadać
23 minuty temu, Gość Olo napisał:

O szkoda gadać jak się szybko pojawiłeś, nie spodziewałem się w końcu obserwator zamilkł - podwójna tożsamość i pisanie z kilku kont. I nie mów do mnie jak do kobiety per "wy tak piszecie" bo jestem facetem i nie piszę jak ty w wielu wątkach na tym forum - znowu generalizujesz.  Manipulujesz tak samo jak autor i nie będę się powtarzał Nawet w tej wypowiedzi teraz piszesz że "wy tak piszecie w każdym wątku", a cały czas rozmowa dotyczy tylko tego tematu, a nie wielu wątków.

Piszę tylko z tego jednego konta. Za to ty pewnie z wielu Olo vel Agata, skoro tak usilnie dopatrujesz się multikont.

Nie manipuluję. Od początku pisałem, że chodzi mi o wpisy na tym forum, nie tylko w tym wątku.

Gość Gość

tak obserwatorze/autorze/szkoda gadać wszyscy jesteśmy twoimi wymyślonymi Agatami, a ty jeden jesteś zajebistym kolesiem bez kobiety, który drąży temat bo nie umie się pogodzić z porażką.

Amen! Temat do zamknięcia!

Gość Gość
11 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Piszę tylko z tego jednego konta. Za to ty pewnie z wielu Olo vel Agata, skoro tak usilnie dopatrujesz się multikont.

Nie manipuluję. Od początku pisałem, że chodzi mi o wpisy na tym forum, nie tylko w tym wątku.

Piszesz z jednego konta i odzywasz się 3 minuty po tym jak ktoś odkopał Twój post z nocy i na niego odpisał. Jasneee. Od wczorajszego wieczora nie widzę, tu posta podpisanego przez "Agata", ale jak wszyscy już wiemy autorze w trzech osobach, ty ją wszędzie widzisz. Mocno musiała Cię ta Agata kopnąć w jaja skoro takiego bajzlu tu narobiłeś i tyle się wysilasz. A przecież baby to tylko stare prukwy, świnki  i rapszle, których nie szanujesz. A dla jednej Agaty taką rozpierduchę robisz. Kto by pomyślał. Widać dawno nie miałes kobiety, nawet mitycznej Agaty. Wyposzczony jesteś to sobie na forum rekompensujesz.

Gość Agata
Cytat

Piszesz z jednego konta i odzywasz się 3 minuty po tym jak ktoś odkopał Twój post z nocy i na niego odpisał. Jasneee. Od wczorajszego wieczora nie widzę, tu posta podpisanego przez "Agata", ale jak wszyscy już wiemy autorze w trzech osobach, ty ją wszędzie widzisz. Mocno musiała Cię ta Agata kopnąć w jaja skoro takiego bajzlu tu narobiłeś i tyle się wysilasz. A przecież baby to tylko stare prukwy, świnki  i rapszle, których nie szanujesz. A dla jednej Agaty taką rozpierduchę robisz. Kto by pomyślał. Widać dawno nie miałes kobiety, nawet mitycznej Agaty. Wyposzczony jesteś to sobie na forum rekompensujesz.

Nic nie pisałam, ale cały czas śledzę dyskusję.

Gość Agata
Cytat

tak obserwatorze/autorze/szkoda gadać wszyscy jesteśmy twoimi wymyślonymi Agatami, a ty jeden jesteś zajebistym kolesiem bez kobiety, który drąży temat bo nie umie się pogodzić z porażką.

Nie jestem żadną wymyśloną Agatą. Udzialałam się w tym temacie od samego początku.

Gość Gość
20 minut temu, Gość obserwator napisał:

nic mi się nie wydaje, każdy normalny człowiek widzi, że te teksty o znokautowaniu, o ratlerku i o dojrzałych kobietach powtarza jedna i ta sama stara raszpla, której ktoś wszedł na odcisk, bo napisał, że woli młodsze 😄 

Powtarzasz się chłopczyku jak gimbus po pijaku. Piszesz w kółko to samo, bo kreowałeś się na przystojnego wykształconego młodzika, a okazałeś się być miałkim, sztywnym pierdołą bez perspektyw. prawda zabolała i od 4 dni nie umiesz jej znieść.

Gość Agata
Cytat

Nie jestem żadną wymyśloną Agatą. Udzialałam się w tym temacie od samego początku.

Znowu ktoś się pode mnie podszywa.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Agata napisał:

Znowu ktoś się pode mnie podszywa.

Tak obserwatorze przegrywie. Postanowiłes nocne akcje w dzień uskuteczniać. Nie poczekasz do nocy, bo juz po 4 ledwo ciągniesz. Sam siebie pogrążasz i demaskujesz

Gość Agata
Cytat

Tak obserwatorze przegrywie. Postanowiłes nocne akcje w dzień uskuteczniać. Nie poczekasz do nocy, bo juz po 4 ledwo ciągniesz. Sam siebie pogrążasz i demaskujesz

To do mnie?

Gość Gość

Prawicowa nomenklatura nie umie z godnością dyskutować z postępowymi osobami więc rozwaliła temat, żeby "wygrać", jak to w życiu.

Gość szkoda gadać
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Akurat ja kobiety szanuję, więc pomyłka. Zobaczyłem odpowiedź, bo akurat zajrzałem i tyle. Autorem nie jestem, za to ty po raz kolejny udowadniasz, że piszesz pod różnymi nickami, by "wygrać" dyskusję.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Akurat ja kobiety szanuję, więc pomyłka. Zobaczyłem odpowiedź, bo akurat zajrzałem i tyle. Autorem nie jestem, za to ty po raz kolejny udowadniasz, że piszesz pod różnymi nickami, by "wygrać" dyskusję.

Weź się koleś nie kompromituj, bo zostałeś zaorany już dwie strony wcześniej.

Gość Agata

Właśnie, ja was znokautowałam!

Gość Gość

Pewnie, że ich znokautowałaś.

Gość Agata

Powiem Ci, że ja nokautuję każdego, z kim rozmawiam 😄 

Gość Gość

Kurde, to strach z Tobą rozmawiać, bo zaraz jeszcze mnie znokautujesz 😄 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Agata napisał:

Powiem Ci, że ja nokautuję każdego, z kim rozmawiam 😄 

Agata nie wstawiała tępych buziek Obserwatorze i dyskutowała tylko z XYZ a nie z każdym byle chłystkiem,  więc

21 minut temu, Gość Gość napisał:

Weź się koleś nie kompromituj, bo zostałeś zaorany już dwie strony wcześniej.