Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ

Czy waszym zdaniem moje wymagania względem potencjalnej partnerki są z kosmosu?

Polecane posty

Gość Obserwuj siebie
2 minuty temu, Gość obserwator napisał:

No właśnie bardzo istotne 😄 Nie możecie się pogodzić, że faceci starzeją się jak wino, a kobiety jak mleko 😛 W pewnym wieku stajecie się po prostu aseksualne, możecie sobie próbować zakłamywać rzeczywistość, ale prawda jest taka, że każdy zdrowy psychicznie facet woli jędrne 20-latki niż stare raszple i ja się temu gościowi wcale nie dziwię, że bardziej kręcą go młode, bo mnie też 🙂  

to leć i szukaj młodych, zabierz na impreze,kolację i noc do hotelu-Twój ulubiony zestaw a te dojrzałe zostaw dla prawdziwych mężczyzn, bo nie każda też chce korzystać z podstarzałego lovelasa, co myśli o sobie Bóg wie co.

Gość obserwator
Cytat

A tępy intelektualnie  cwel wysiaduje na kafe i pisze, bo żadna młódka nie chce go obrócić.

Nie złość się tak, świnko, bo jeszcze nowe zmarszczki Ci wyskoczą 🙂 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Obserwuj siebie napisał:

Ty już tyle w swoim życiu poobracałeś,że zabrakłoby kół do wymiany w salonie samochodowym.Nie wiem,z czego się naśmiewasz jak z każdej półki wiekowej korzystałeś i starsze i młodsze, byle chętna była i majtki zdejmowała, więc nie oceniaj kogoś patrząc na swoje zachowanie.

On chyba nikogo jeszcze nie obrócił, bo żadna go nie chciała dlatego opisuje kobiety wyzwiskami. frustratowi już nic więcej nie zostało. Pisze o tym obracaniu jak nakręcony bączek. Widać, że to jego największe marzenie do spełnienia....nieosiągalne niestety stąd te jadowite posty w kierunku kobiet, które są poza jego zasięgiem.

Gość obserwator
Cytat

Nie wiem,z czego się naśmiewasz jak z każdej półki wiekowej korzystałeś i starsze i młodsze, byle chętna była i majtki zdejmowała, więc nie oceniaj kogoś patrząc na swoje zachowanie.

Każda laska, z którą miałem stosunek, była ode mnie młodsza, nie korzystałem z każdej półki wiekowej 🙂 

Gość współczuję
1 minutę temu, Gość obserwator napisał:

Każda laska, z którą miałem stosunek, była ode mnie młodsza, nie korzystałem z każdej półki wiekowej 🙂 

i cieszę się,że ja nie będę miała tej okazji,bo jestem starsza i mądrzejsza niż te latawice

Gość obserwator
11 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Powiem Ci tak.. Ja mam jeszcze większe wymagania od Ciebie jakby się nad tym zastanowić. 😄 Mam 1.90. Podobają mi się tylko dziewczyny wysokie i szczupłe pod kątem związkowym. Pod kątem łóżkowym to i przy kości niektóre kobiety są bardzo apetyczne. No ale nie o tym. 

Jeżeli chodzi o cechy charakteru to nie zastanawiałem się nigdy nad tym, ale po kolei.

1) Nadwaga (nie cecha charakteru 😄 - tutaj trochę zależy jaka nadwaga. Figura w stylu latynoskim, jędrna większa pupa i duże piersi też są mega seksowne. W łózku takie są ogień ! Mega mnie kręcą takie kobiety. 

2) Wulgarne zachowanie, ubiór - to bym dał za pierwsze 3 punkty. Totalnie dyskredytuje to kobietę. Choćby była piękna jak modelka Victorii Secret, nigdy nie będę traktował takiej jak materiał na związek.

3) Klubowa imprezowiczka - te się nie nadają zupełnie na związek. Nie ma sensu rozwijać tego tematu. Nie raz widziałem co robią moje koleżanki po pijaku. 

4) Showing off w mediach społecznościowych - ahh tak. Wszystko na pokaz, całe życie wręcz. Nie wspominając już o zdjęciach posiłków. Nie no to dramat jest, umysłowy taki. Te osoby są albo uzależnione od neta, albo niedowartościowane. Albo to i to. Pokaże innym jak mi się dobrze żyje. Najgorsze jest to, że ta choroba to się nazywa próżność i dotyka obie płcie. Jakoś nie wrzucam zdjęć Sushi na fb, które zamawiam do pracy co drugi dzień. 

5) nastawienie na karierę - no mi się niestety ex trafiła, która była i uzależniona od instagrama i cisnęła na karierę. Pani Doktor. 8 straconych lat. Życie układa sobie przy pomocy kalkulatora. Smutne to jest bardzo. Mimo, że biedny nie jestem ale pieniądze to tylko narzędzie. Wielu ludzi o tym zapomina i robi z mamony religię.

6) brak zainteresowań - kolejny punkt, w który wpisywała się moja ex. Nie ma nic gorszego niż brak zainteresowań. Podróże to nie zainteresowanie. Ile razy w roku gdzieś się jeździ ? Problem u kobiet to brak zainteresowań takich, które mają na co dzień, chociażby to były treningi na siłowni. 

7) Lewacki pogląd na świat 😄 To żeś pojechał. No ale to raczej sprawa oczywista i nie wymaga komentarza. 

8 Braki w wiedzy ogólnej nie przeszkadzają mi zupełnie jeżeli kobieta jest wyspecjalizowana w danej dziedzinie. Ba, nawet mogę przed takową zabłysnąć swoją wiedzą. 😄

Ja bym dodał wykształcenie. W naszych czasach mieć wykształcenie wyższe jest bardzo łatwo. Jak kobieta skończyła szkołę średnią i jest taka hihi haha, to zaczynam się zastanawiać czy to ma sens. 😛 

Łoooo, uważaj Stary, bo zaraz się do Ciebie te podstarzałe frustratki rzucą 😄 Jak to mężczyzna może chcieeć od kobiety czegoś więcej niż to, że po prostu jest? 😄 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość obserwator napisał:

przechodzony lovelas z rozdętym ego, używany i sprawdzony, faktycznie to dobre tylko dla młodych lasek, które chcą zdobywać doświadczenie i się uczyć. Dojrzałe kobiety omijają takich lover-boy'ów szerokim łukiem. Teraz już wiadomo skąd Twoje paranoiczne wpisy. Chciałbyś spróbować starszej doświadczonej kobiety, żeby się sprawdzić, ale żadna Cię nie chce, bo jesteś za słaby, więc je obrażasz i  jarasz się młodymi chętnymi, które szybciej zdejmują majtki niż buty i myślisz, że jesteś taki seksualny bombowiec, a zachowujesz się jak samolocik z papieru.

Gość obserwator
Cytat

i cieszę się,że ja nie będę miała tej okazji,bo jestem starsza i mądrzejsza niż te latawice

Weź nie strasz. Kijem bym nawet nie tknął takiej podstarzałej zołzy 😄 

Gość obserwator
Cytat

Chciałbyś spróbować starszej doświadczonej kobiety, żeby się sprawdzić,

Dziękuję, postoję 😄 Jakoś nie kręci mnie cellulit, zmarszczki, kurze łapki i sfatygowany wyraz twarzy 😄 

Gość Dojrzała
3 minuty temu, Gość obserwator napisał:

I super, bo ja na Ciebie bym tylko splunęła..podeszła, wytarła szpilki i odeszła.Kijem może z daleka poszturchała ale z h.u.j.a nie skorzystała

Gość Gość
12 minut temu, Gość obserwator napisał:

Jak nie ty to inny. Kobiety mają w czym przebierać, a faceci grzecznie ustawiają się w szeregu i czekają aż im coś skapnie.

Gość Gość
25 minut temu, Gość obserwator napisał:

No właśnie bardzo istotne 😄 Nie możecie się pogodzić, że faceci starzeją się jak wino, a kobiety jak mleko 😛 W pewnym wieku stajecie się po prostu aseksualne, możecie sobie próbować zakłamywać rzeczywistość, ale prawda jest taka, że każdy zdrowy psychicznie facet woli jędrne 20-latki niż stare raszple i ja się temu gościowi wcale nie dziwię, że bardziej kręcą go młode, bo mnie też 🙂  

Z całej wypowiedzi odniosłes się tylko do pierwszego zdania. Bo tylko je zrozumiałeś. hahaha na chętne 19tki wystarczy, na inne niestety nie dlatego tak się pieklisz. Chciałbyś inne ale one nie chcą więc musisz się zadowalać tymi, które prawdziwi męzczyźni omijają, zostawiając je takim  ratlerkom jak ty, co dużo szczekają, ale mało oferują.

Gość Lorenzo01

O czym właściwie jest ta dyskuja ?

Przeczytajcie sobie jak ...ne są wasze własne wypowiedzi. Do kuchni ! 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość obserwator napisał:

Dziękuję, postoję 😄 Jakoś nie kręci mnie cellulit, zmarszczki, kurze łapki i sfatygowany wyraz twarzy 😄 

Ty nie wiesz co cię kreci i ty warujesz i czekasz co Ci skapnie, a najbardziej się boisz, żeby Cię nie ominęło i nie dostało się lepszemu od ciebie. Dlatego łapiesz młode dziewczyny, bo one jeszcze nie znają takich desperatów jak ty więc są łatwe i chętne. To jest twoja jedyna okazja i tylko w takiej grupie możesz coś złowić, więc wmawiasz sobie, że takie cię kręcą zdesperowny frustracie. No to się wydało dlaczego tyle tu siedzisz.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

O czym właściwie jest ta dyskuja ?

Przeczytajcie sobie jak ...ne są wasze własne wypowiedzi. Do kuchni ! 

Ojej nikt nie zwrócił uwagi na twój przydługi nudny post, więc wysyłasz do kuchni? żeby z samym sobą podyskutować i poprawić sobie nastrój? Kolejny desperat....który to już w tym temacie.

Gość obserwator
Cytat

Ojej nikt nie zwrócił uwagi na twój przydługi nudny post, więc wysyłasz do kuchni? żeby z samym sobą podyskutować i poprawić sobie nastrój? Kolejny desperat....który to już w tym temacie.

A dosłownie chwilę wcześniej napisałem, że te stare pudła zaraz rzucą się na Ciebie z mordą, bracie 😄 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

To tylko autor wątku pod nowym pseudonimem chciałby się włączyć do dyskusji, ale nikt już nie zwraca uwagi na jego 500 razy omówione wymagania.

Obserwator - a ty ile masz lat, bo piszesz jak 15 letni prawiczek z wielkimi marzeniami, a buźki wklejasz jak mój 5 letni syn na tablicy motywacyjnej, po tym jak pobawi się ulubioną zabawką.

Gość Gość
6 minut temu, Gość obserwator napisał:

A dosłownie chwilę wcześniej napisałem, że te stare pudła zaraz rzucą się na Ciebie z mordą, bracie 😄 

Nic w tym dziwnego, od dawna sam sobie odpisujesz

Gość gość
52 minuty temu, Gość obserwator napisał:

Ty w ogóle miałeś jaką kobietę? Chyba niemowę bo każda inna słysząc jak nazywasz kobiety nie pozostałaby ci dłużna. A te starsze penie niejednokrotnie wbiły ci szpilkę w chu/ja by pokazać jakim jesteś chu/jem i gdzie twoje miejsce, dlatego tak się ich boisz.

Gość Gość

Obserwator - twoja matka w ciąży musiała dużo wapna żreć, żeby taki pustak powstał

Gość obserwator
Cytat

To tylko autor wątku pod nowym pseudonimem chciałby się włączyć do dyskusji, ale nikt już nie zwraca uwagi na jego 500 razy omówione wymagania.

Cytat

Nic w tym dziwnego, od dawna sam sobie odpisujesz

Cytat

Ty w ogóle miałeś jaką kobietę? Chyba niemowę

Cytat

twoja  matka w ciąży musiała dużo wapna żreć, żeby taki pustak powstał

jesteś/-cie pięknym dowodem na to, że baba bez bolca dostaje pier..dolca 🙂 

Gość obserwator

zakręć/-cie się, stara ruro/stare rury, gdzieś w okolicach Klubu Emeryta, może jakiś dziadek się na was jeszcze skusi i wybolcuje tak, że rozum wam wróci 🙂 

Gość Olo
16 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

No bo wy byście chciały, żeby faceci nie mieli żadnych wymagań, a sami byli ideałami. Z wami nie ma sensu dyskutować i autor szybko to zrozumiał.

Nikt oprócz Ciebie nie napisał nigdy w tym wątku, że facet nie może mieć żadnych wymagań i  być ideałem.

Autor pisał tu 3 dni i trzy noce więc raczej szybko niczego nie zrozumiał. Co więcej nie tylko nie szybko, ale w ogóle niczego nie zrozumiał. Uciekł, bo został złapany na pisaniu z kilku kont i wyszła na jaw jego prawdziwa twarz.

16 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

To ciekawe, bo jak tylko jakikolwiek mężczyzna podaje swoje wymagania, to zaraz jest linczowany przez kobiety. No i oczywiście to, że nie może nikogo znaleźć, to wina jego wymagań, szukania w nieswojej lidze itd.

Nie jakikolwiek mężczyzna, tylko autor

15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem w jakich kręgach się obracasz. Sprostanie wymaganiom faceta traktuję jak wyzwanie, oczywiście też mam swoje wobec faceta, w drugą stronę to działa tak samo.

Tu Ci kobieta wyraźnie napisała, że jesteś w błędzie.

Więc ty

15 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

Bardziej chodziło mi o to forum. Ale w realu takie sytuacje też się zdarzają.

Najpierw uogólniasz, a potem piszesz, że chodziło Ci o to forum. Dokładnie jak autor najpierw ogólnie pisał, a potem uszczegóławiał i wykluczał to co pisał wcześniej.

Napisałeś trzy posty i zawarłeś w nich same manipulacje i nadinterpretacje, a zarzucasz to innym. Twoja technika jest dokładnie techniką autora, nic dziwnego, że ludzie cię za niego biorą.

Tylko teraz nie płacz, ze na Ciebie naskakuję , jak to masz w zwyczaju.

Gość Olo
16 minut temu, Gość obserwator napisał:

Za to ty jesteś pięknym dowodem na to, że facet bez baby - ty nie masz kobiet, tylko o nich marzysz , może sobie tylko pobluzgać i obrażać kobiety na forum dla kobiet sądząc, że jest zajebisty..a bolec to nie wiesz do czego służy erudyto dla ubogich.

Gość Olo
21 minut temu, Gość obserwator napisał:

zakręć/-cie się, stara ruro/stare rury, gdzieś w okolicach Klubu Emeryta, może jakiś dziadek się na was jeszcze skusi i wybolcuje tak, że rozum wam wróci 🙂 

Ty możesz się zakręcić koło żłobka, ale ostrzegam to jest karalne.

Gość Gość
23 minuty temu, Gość obserwator napisał:

Chłop bez dziury chodzi ponury. 

Gość obserwator
Cytat

forum dla kobiet

Hahahaha, przecież ty się pajacu przedstawiałeś jako mężczyzna. Co w takim razie sam robisz na "forum dla kobiet"? 😄 

Broń sobie dalej tych starych piczy, białorycerzyku, moze ci ktoraś łaskawie popuści szarpki 🙂 

Gość Olo
27 minut temu, Gość obserwator napisał:

Ty na emeryturze, nawet w klubie emeryta szans miał nie będziesz. nawet babcie od dziadków wymagają więcej niż ty będziesz mógł byle babci dać, więc  klub emeryta za 50 lat, będzie dla Ciebie również niedoścignionym marzeniem. Czyli jak dziś wszystko o czym w tym temacie napisałeś.

Gość szkoda gadać
17 minut temu, Gość Olo napisał:

Nikt oprócz Ciebie nie napisał nigdy w tym wątku, że facet nie może mieć żadnych wymagań i  być ideałem.

Autor pisał tu 3 dni i trzy noce więc raczej szybko niczego nie zrozumiał. Co więcej nie tylko nie szybko, ale w ogóle niczego nie zrozumiał. Uciekł, bo został złapany na pisaniu z kilku kont i wyszła na jaw jego prawdziwa twarz.

Nie jakikolwiek mężczyzna, tylko autor

Tu Ci kobieta wyraźnie napisała, że jesteś w błędzie.

Więc ty

Najpierw uogólniasz, a potem piszesz, że chodziło Ci o to forum. Dokładnie jak autor najpierw ogólnie pisał, a potem uszczegóławiał i wykluczał to co pisał wcześniej.

Napisałeś trzy posty i zawarłeś w nich same manipulacje i nadinterpretacje, a zarzucasz to innym. Twoja technika jest dokładnie techniką autora, nic dziwnego, że ludzie cię za niego biorą.

Tylko teraz nie płacz, ze na Ciebie naskakuję , jak to masz w zwyczaju.

Wy to we wszystkich wątkach piszecie, więc nie mów mi, że jestem w błędzie i nikt tak nie pisze. W każdym wątku, gdy facet podaje swoje wymagania, to leci na niego fala hejtu.

Nie było żadnych manipulacji, a nadinterpretacja jedynie z twojej strony.

Autor nie pisał z kilku kont, a uciekł, bo po prostu miał dość kopania się z koniem.

Gość Olo
9 minut temu, Gość obserwator napisał:

Hahahaha, przecież ty się pajacu przedstawiałeś jako mężczyzna. Co w takim razie sam robisz na "forum dla kobiet"? 😄

Myślisz, że tylko takie przegrywy jak Ty mogą przebywać na forum dla kobiet. Racja. Mądrzejszy facet jest dla Ciebie zagrożeniem, więc założyłeś, że na forum dla kobiet na takiego nie trafisz.

9 minut temu, Gość obserwator napisał:

Broń sobie dalej tych starych piczy, białorycerzyku, moze ci ktoraś łaskawie popuści szarpki 🙂 

Żadna mi nie musi "popuszczać ze szparki", natomiast tobie nawet dojrzałe kobiety na tym forum  odmówiły i dlatego tak podskakujesz jak pajacyk na sznureczku. Chciałbyś, ale żadna nie chce dać,  ani młoda, ani dojrzała więc cały dzień  rzeźbisz na forum jak pięciolatek w  marmurze,  kolejny pech w niekończącej się kolekcji twoich nieszczęść.