Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ

Czy waszym zdaniem moje wymagania względem potencjalnej partnerki są z kosmosu?

Polecane posty

Gość Olo
9 minut temu, Gość paweu napisał:

myslisz, ze nie widac tego, ze siedzisz tu bez przerwy i sama siebie popierasz? dopoki nie zaczna sie tu wypowiadac osoby z kontami z dluzsza hisoria niz jeden dzien, to czytanie wysrywow jakiejs durnej rury mija she z celem

widac po co Ty tu przyszedłeś - podbić temat przed wieczorem, ale zostałeś znokautowany już pierwszą odpowiedzią, gula poszła i skończyła ci się wena zostały chamskie odzywki i stare chwyty. Zaraz napiszesz, że w temacie od początku wypowiada się jedna i ta sama osoba, która jest założycielem watku i rozmawia sama ze sobą. Widzę koledzy autora już zaczęli nocny szturm.

Gość paweu

anonimowe konto bez historii?? o czym ty pie..rdolsz znowu?? 

Gość Olo
3 minuty temu, Gość paweu napisał:

ty olo tez jakis pie.rdolni.ety jestes? znaalazlem wpis tego ziomka, napisal tak: "Nie nazwałem zboczeńcami homoseksualistów. Za zboczeńców uważam wulgarnych obrazoburców, którzy obnoszą się ze swoją seksualnością na ulicach w ramach tzw. marszów równości. Trzeba wyraźnie rozgraniczyć środowisko "zwykłych" homoseksualistów od aktywistów ruchu LGBT, który ma charakter ideologiczny, a powoli nabiera również tego politycznego", a ty ludziom wmawiasz co innego. gdzie tu pisze, ze kazdy homo to zbok?

To nie jest pierwszy wpis tego gościa to jest tłumaczenie się z zarzutu, a zarzut brzmi tak jak wyżej napisałem.

Gość paweu

o ch.uuuj, srogie piguły :D anonimowe piguly, a wedlug ciebie sami ludzie autora sie tu zlecieli, pozdro 600

Gość Gość
2 minuty temu, Gość paweu napisał:

anonimowe konto bez historii?? o czym ty pie..rdolsz znowu?? 

A jakie jest twoje konto, zarejstrowane i z historią??? Wykwitłeś tu przed chwilą i liczysz, że zabłyśniesz, a tak naprawdę masz taką samą pozycję w tej rozmowie jak każdy podpisujący się wyrażeniem "gość".  Więc po co naskakujesz na równych sobie?

Gość paweu

* anoniowe wpisy mialo byc

Gość paweu

juz mi sie slowa pier.dola od tych glupot xd

Gość paweu

ja licze, ze zablysne? kur..wa, na kateterii? xd

Gość Gość
4 minuty temu, Gość paweu napisał:

o ch.uuuj, srogie piguły :D anonimowe piguly, a wedlug ciebie sami ludzie autora sie tu zlecieli, pozdro 600

A ty kim jestes anonimowym paweu, który przyszedł i mysli, że jest lepszy bo ma ksywkę w nazwie.  i jeszcze te teksty "pozdro 600" jakby był na fajce z kolegami. Ile ty masz lat chłoptasiu, bo piszesz jak nieletni babol.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość paweu napisał:

ja licze, ze zablysne? kur..wa, na kateterii? xd

żeby podbić temat i narobić bajzlu jak wczoraj, bo noc nadchodzi.

Gość Gość
29 minut temu, Gość paweu napisał:

Gosc: i te wasze pozal sie boze teksty..... znasz mnie, ze wiesz, ze kobiety uratuja swoje zdrowie psychiczne przez brak kontaktow ze mna? juz mnie znokautowalas w swoim mniemaniu? :D

Nie muszę Ci ę nokautować, sam siebie świetnie nokautujesz.

Gość Gość
17 minut temu, Gość paweu napisał:

OOOO już idziesz???bNo to za wiele nie popisałeś.....teraz wrócisz jako autor, obserwator, a może Asia albo osoba, która uważa, że dziewczyny mają laski w majtkach?. A może objawisz się w jeszcze innym wcieleniu? Czekam z niecierpliwością :) Będę śledzić w miarę możliwości. Paaaaa

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość paweu napisał:

jakimi wy jestescie j/ebanymi hipokrytkami to sie w pale nie miesci. dostalyscie wscieku macic bo chlopak smie smiec miec wymagania, a teraz wypisujecie, ze nawet 19-stolatki swiezo pewnie po maturze sa z wyzszej ligi niz ogarniety chlop po studiach. wam sie tak pop/ie/rdolilo we lbach, ze ja juz pare laat temu odpuscilem sobie zwiazki w trosce o swoje zdrowie psychiczne

Tak 19-latki po maturze są poza zasięgiem autora, ponieważ z reguły chcą iść na studia i cos osiągnąć w życiu, choćby minimalną niezależność. Autor nie lubi niezależności. Dla Niego kobieta może owszem zarabiac, ale nie za wiele, żeby nie dostał kompleksów, pracować, ale niezbyt ambitnie żeby kariera nie przysłoniła jej głównego obowiązku czyli prowadzenia domu i rodzenia dzieci idealnych - zgodnie z kalendarzem sciśle opracowanym przez Autora. W zamian autor oferuje piękne słówka i romantyczne uniesienia w atrakcyjnych miejscach (celem jak myślę spłodzenia kolejnych dzieci). To mogą być obietnice atrakcyjne dla zahukanej dziewczynki, ale nie dla ambitnej młodej osoby z planami na życie, a takie z reguły są 19-latki po maturze.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak 19-latki po maturze są poza zasięgiem autora, ponieważ z reguły chcą iść na studia i cos osiągnąć w życiu, choćby minimalną niezależność. Autor nie lubi niezależności. Dla Niego kobieta może owszem zarabiac, ale nie za wiele, żeby nie dostał kompleksów, pracować, ale niezbyt ambitnie żeby kariera nie przysłoniła jej głównego obowiązku czyli prowadzenia domu i rodzenia dzieci idealnych - zgodnie z kalendarzem sciśle opracowanym przez Autora. W zamian autor oferuje piękne słówka i romantyczne uniesienia w atrakcyjnych miejscach (celem jak myślę spłodzenia kolejnych dzieci). To mogą być obietnice atrakcyjne dla zahukanej dziewczynki, ale nie dla ambitnej młodej osoby z planami na życie, a takie z reguły są 19-latki po maturze.

W punkt. Zasięg  Autora to co najwyżej młode dobrze ułożone panienki z przykościelnej grupy oazowej. Rozmodlone, oddane rodzinie tradycjonalistki, posłuszne mężowi i spełniające jego wizje. Często słabo wykształcone, bo wychodzące z założenia, że do prowadzenia domu wielu szkół nie trzeba. Autor niestety stawia  przy wszystkich tych cechach także na wykształcenie i pasje, ale to się rozmija więc założył wątek na forum i się żalił jak rozkapryszony nieznający życia dzieciak.

Gość Agata

Autor szuka uległej kobiety, którą będzie mógł sterować, zgodnie z własnymi wyobrażeniami. Ubrał to w całe morze zbędnych słów, ale sedno jest właśnie takie. Niestety trudno mu to przyznać, nawet przed samym sobą.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

W punkt. Zasięg  Autora to co najwyżej młode dobrze ułożone panienki z przykościelnej grupy oazowej. Rozmodlone, oddane rodzinie tradycjonalistki, posłuszne mężowi i spełniające jego wizje. Często słabo wykształcone, bo wychodzące z założenia, że do prowadzenia domu wielu szkół nie trzeba. Autor niestety stawia  przy wszystkich tych cechach także na wykształcenie i pasje, ale to się rozmija więc założył wątek na forum i się żalił jak rozkapryszony nieznający życia dzieciak.

Rubacha w formie haha.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Rubacha w formie haha.

Autor w natarciu haha

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Autor w natarciu haha

Coś nie w punkt tym razem 🤣 postaraj się bardziej córko rubacha 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Coś nie w punkt tym razem 🤣 postaraj się bardziej córko rubacha 

Nie muszę trollu 🤣

Gość Gość
43 minuty temu, Gość Gość napisał:

27 minut temu, Gość Gość napisał:

Rubacha w formie haha.

Możesz się nawet ze/sr/ać pod każdym komentarzem, ale nie zmienisz faktu, że właśnie takie są przekonania autora.

Gość Gość

Autorze, skoro Twoje wymagania są takie minimalne, motywacje takie logiczne i naukowo potwierdzone, jesteś facetem, który nie ma problemu z nawiązaniem kontaktu z kobietą, dlaczego jesteś SAM i szukasz opinii na forum dla kobiet zachowując się jak ostatnia ci/pa? Tylko nie pisz, że jesteś sam z wyboru, bo widać, że du/pa  cię świerzbi, ale żadna Cię nie chce, więc dorobiłeś sobie kolosalną ideologię, którą z uporem maniaka powtarzasz, ale która absolutnie nie przybliża Cię do żadnej kobiety, nie tylko tej w kręgu twoich zainteresowań, ale LITERALNIE ŻADNEJ.

Gość Gość

On tu nie przyszedł po opinie tylko po zapewnienia, że jego wymagania są zwyczajne, a on jest zajebistym kolesiem - tylko brać, tyle, że baby to takie wre/do/ty, które nie doceniają takich złotych chłopców jak on. Niestety jak się okazało, że nikt go tu niańczył nie będzie to spieprzył  z wątku w siną dal. I dobrze, bo już się tych jego wypocin czytać nie dało.

Gość szkoda gadać
16 minut temu, Gość Gość napisał:

On tu nie przyszedł po opinie tylko po zapewnienia, że jego wymagania są zwyczajne, a on jest zajebistym kolesiem - tylko brać, tyle, że baby to takie wre/do/ty, które nie doceniają takich złotych chłopców jak on. Niestety jak się okazało, że nikt go tu niańczył nie będzie to spieprzył  z wątku w siną dal. I dobrze, bo już się tych jego wypocin czytać nie dało.

No bo wy byście chciały, żeby faceci nie mieli żadnych wymagań, a sami byli ideałami. Z wami nie ma sensu dyskutować i autor szybko to zrozumiał.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

No bo wy byście chciały, żeby faceci nie mieli żadnych wymagań, a sami byli ideałami. Z wami nie ma sensu dyskutować i autor szybko to zrozumiał.

Mylisz się, ja np. wolę faceta, który ma wymagania, jest jakiś, charakterny, a nie takie ciepłe kluchy bez oczekiwań.

Gość szkoda gadać

Mylisz się, ja np. wolę faceta, który ma wymagania, jest jakiś, charakterny, a nie takie ciepłe kluchy bez oczekiwań.

To ciekawe, bo jak tylko jakikolwiek mężczyzna podaje swoje wymagania, to zaraz jest linczowany przez kobiety. No i oczywiście to, że nie może nikogo znaleźć, to wina jego wymagań, szukania w nieswojej lidze itd.

Gość Gość

Nie wiem w jakich kręgach się obracasz. Sprostanie wymaganiom faceta traktuję jak wyzwanie, oczywiście też mam swoje wobec faceta, w drugą stronę to działa tak samo.

Gość szkoda gadać

Nie wiem w jakich kręgach się obracasz. Sprostanie wymaganiom faceta traktuję jak wyzwanie, oczywiście też mam swoje wobec faceta, w drugą stronę to działa tak samo.

Bardziej chodziło mi o to forum. Ale w realu takie sytuacje też się zdarzają.

Gość To ja twoja przyszła i pos

Ja gdybyś nie zarzucił tak wymagających obwarowan w zakresie kultury, sztuki ars conversum  i fitnessu ja bym była kandydatom wręcz modelowom. Oprócz paru różnic które mam a Ty je nie wymieniłeś przez wrodzoną erudycje i nabyta umiejętność ortografii organoleptycznej. Więc aczkolwiek mowie Tak x dwa gdybyś chciał ponowic pytanie to ja się zgadzam,ale nie podpisze gdyż jestem w trakcie zakanczania kursu stawiania kropki nad przecinkiem. Acha, a czy Ty wiesz czym się różni anal od oralaB.? Może do zębów to raczej pieszczoty soniczna? Wieś Pan z siodłem howgh

Gość Gość

Autor interesuje się psychologią, a nie potrafi przewidzieć, że zakładając temat z tezą na forum, będą wypowiadać się zwolennicy tezy (popierający autora) i przeciwnicy - mający inne zdanie niż autor. Człowiek z podstawowym wykształceniem to rozumie, a wykształcony facet po studiach - nie. Jak widać Autor ma problem z zaakceptowaniem odmiennego zdania, po co więc pcha się w takie rozmowy? Koleś jesteś wykształcony, ale wbrew temu co uważasz, logicznego myślenia nie przejawiasz za grosz. Dymisz jak stary komin i zaśmiecasz wątek swoimi wypowiedziami a w każdej  pokazujesz jaki jesteś ograniczony mentalnie i pozbawiony racjonalnego myślenia.

Gość Gość

Autor niczym się nie interesuje. Podał taki zestaw cech, żeby podbić swoją wartość, ale w trakcie dialogu wyszło jasno, że nie posiada żadnej z nich. To samo z cechami partnerki, jak mu zaczęli pisać, że one się wzajemnie wykluczają, to coraz bardziej się plątał tworząc swoje naukowe rozkminy i zarzucając brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Gościu nie ma pojęcia, która część łopaty służy do kopania a robi z siebie intelektualistę.