Gość Sarx Napisano Sierpień 4, 2019 I co tam? Temat skasowany, pozwy napisane? Hajs z wyświetleń się zgadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Huh Napisano Sierpień 4, 2019 miała swoje 5 minut hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 21, 2019 W sumie też najpierw pomyślałam że nie powinna robić takiego filmiku, ale z drugiej strony przecież właśnie nie podała nowego adresu, więc co to zmienia? I ma rezygnować z pokazywania tego co ją bardzo cieszy bo gdzieś tam jest jakiś wariat? Nie przesadzajmy. Fajnie że stara się żyć normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 21, 2019 A ja ją tam lubię i to się nie zmieni. Spoko dziewczyna, bardzo normalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gjknn678 Napisano Sierpień 22, 2019 15 godzin temu, Gość Gość napisał: Obejrzałem właśnie vlog z przeprowadzki. Nie komentuje nowego mieszkania - rzecz gustu, funduszy. To,że się jara również jestem w stanie zrozumieć. Jednak po tym filmie o stalkerze uważam, że Oleska jest po prostu mega głupia. No szkoda jeszcze, że adresu nie podała na to nowe mieszkanie... Widać to szczególnie w IS gdzie macha kręcią łapką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 22, 2019 Ona czuje zostanie sama (czego jej nie zycze!) Już w głowie pewnie ma myśli, ze stała sie teraz niezalezna, jest samodzielna już długi czas i będzie miala duze, zbyt duze jak na nia oczywiscie, oczekiwania wobec faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 22, 2019 18 godzin temu, Gość Gość napisał: Obejrzałem właśnie vlog z przeprowadzki. Nie komentuje nowego mieszkania - rzecz gustu, funduszy. To,że się jara również jestem w stanie zrozumieć. Jednak po tym filmie o stalkerze uważam, że Oleska jest po prostu mega głupia. No szkoda jeszcze, że adresu nie podała na to nowe mieszkanie... No tak, bo od srodka mozna zgadnac gdzie mieszka... Wez sie yebnij w czajnik. Mi sie mieszkanie bardzo podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 22, 2019 1 godzinę temu, Gość gosc napisał: No tak, bo od srodka mozna zgadnac gdzie mieszka... Wez sie yebnij w czajnik. Mi sie mieszkanie bardzo podoba. Może to jakiś sprzedawca mieszkań i zna wszystkie mieszkania w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 22, 2019 38 minut temu, Gość gosc napisał: Może to jakiś sprzedawca mieszkań i zna wszystkie mieszkania w Polsce Zapewne, na kafe to wiekszosc to tacy znawcy wszystkiego, gdzie nie byli i co nie wiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2019 56 minut temu, Gość gosc napisał: Może to jakiś sprzedawca mieszkań i zna wszystkie mieszkania w Polsce Po wystroju ktoś może poznać ogłoszenie ;) Przecież ludzie też szukają mieszkań, przeglądają ogłoszenia ktoś może obejrzeć vloga i pomyśleć "hmm, to nie to mieszkanie co oglądaliśmy w zeszłym tygodniu?" i po tajemnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 22, 2019 Cieszy sie, jest z siebie zadowolona, bo ma wlasny kat i nie musi wynajmowac. Pracuje, ciezko pracuje, rozwija sie i dobrze. Jeszcze nie jest na etapie byle byl, ona to nie boogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 22, 2019 7 godzin temu, Gość gosc napisał: Mi sie mieszkanie bardzo podoba. Mnie ani trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Mnie ani trochę. A zamierzasz się do Oleśki wprowadzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 22, 2019 Ono ma sie Olesce podobac, ona w nim mieszka i ona ma sie w nim dobrze czuc. Pokazuje nam, bo sie cieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 22, 2019 7 godzin temu, Gość oleska masakara napisał: też się zdziwiłam, że po takiej akcji, tak łatwo przyszło jej pokazanie wszystkiego oj głupia, głupia ta Oleska jest jednak Pokazanie wszystkiego, czyli czego? (ścian, podłóg, pudeł z ubraniami...) Określ co takiego pokazała, po czym ktoś może domyślić się gdzie ona mieszka. Serio mnie to interesuje. Może ja jestem jakaś nieogarnięta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 22, 2019 8 godzin temu, Gość gość napisał: Po wystroju ktoś może poznać ogłoszenie Przecież ludzie też szukają mieszkań, przeglądają ogłoszenia ktoś może obejrzeć vloga i pomyśleć "hmm, to nie to mieszkanie co oglądaliśmy w zeszłym tygodniu?" i po tajemnicy. Ty już się nie bój. Ona dopilnowała że ogłoszenie wygasło. Już po ptakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2019 17 minut temu, Gość gosc napisał: Pokazanie wszystkiego, czyli czego? (ścian, podłóg, pudeł z ubraniami...) Określ co takiego pokazała, po czym ktoś może domyślić się gdzie ona mieszka. Serio mnie to interesuje. Może ja jestem jakaś nieogarnięta? Chociażby po kolorze ścian i po obrazkach. Wiesz jak wyglądają ogłoszenie o sprzedaży mieszkania? Jest tam opis i ZDJĘCIA mieszkania. A takie ogłoszenia przeglądają setki osób. Wystarczy więc, że jedna skojarzy je z tym co widziała na vlogu i napisze o tym w Internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 23, 2019 6 godzin temu, Gość gość napisał: Chociażby po kolorze ścian i po obrazkach. Wiesz jak wyglądają ogłoszenie o sprzedaży mieszkania? Jest tam opis i ZDJĘCIA mieszkania. A takie ogłoszenia przeglądają setki osób. Wystarczy więc, że jedna skojarzy je z tym co widziała na vlogu i napisze o tym w Internecie. Ale czy ona wcześniej mówiła że szuka mieszkania, bo zamierza sie wyprowadzic? Jeśli tak, to rozumiem twój post. JeślI nic o tym nie mowila, to chyba logiczne ze nikt nie wertowal ogloszen non stop! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2019 3 godziny temu, Gość Gosc napisał: Ale czy ona wcześniej mówiła że szuka mieszkania, bo zamierza sie wyprowadzic? Jeśli tak, to rozumiem twój post. JeślI nic o tym nie mowila, to chyba logiczne ze nikt nie wertowal ogloszen non stop! Jak ktoś szuka mieszkania to chyba wertuje mieszlania regulanie, prawda? Myślisz, że tylko Oleska szuka mieszkania w stolicy, a reszta przegląda oferty tylko po to żeby odkryć które kupiła? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Sierpień 23, 2019 No myśląc w ten sposob można nabawić sie jakichś lękow. Ona chce żyć normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Zolka Napisano Sierpień 24, 2019 Dziewczyny, takie mieszkanie w Warszawie, to jest naprawdę coś. Ceny są kosmiczne i kredyt jednej osobie zdobyć nie łatwo. Ale jak widać można. Brawa dla Olgi, że nie jest mimozą wiszącą na rodzinie, ale samodzielną, fajną babką. Życzę jej normalnego faceta, z którym będzie szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 124456 Napisano Sierpień 24, 2019 Oleska mówiła, że mieszkanie jest w okolicy poprzedniego. Można rozpoznać blok np po układzie i wyglądzie okien. Jak ktoś chce, to ją znajdzie. Z drugiej strony pewnie chce zacząć żyć bez strachu, jeżeli tamta historia nie była zmyślona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EMmm Napisano Wrzesień 2, 2019 I co powiecie na zaręczyny? Jakoś mi się to wszystko nie klei. Jeszcze w grudniu i styczniu miała stalkera.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Wrzesień 2, 2019 Kibicuję jej, fajna, nomalna dziewczyna, przynajmniej nie udaje kogoś kim nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 2, 2019 Miło patrzeć na to, że jest szczęśliwa. Jedynie sprawa ze stalkerem dziwna, jak ktoś wyżej pisał. W grudniu uciekła od stalkera, w sierpniu zaręczyny. Żeby się znowu w jakieś bagno nie wplątała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xyz Napisano Wrzesień 2, 2019 mało znacie ludzi co się po pół roku zaręczyło? życia nie znacie... ale no tak, Wy wszystkie takie rozsądne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybak i wścibska Napisano Wrzesień 2, 2019 Szybka jest i zdesperowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 2, 2019 Pewnie znowu jakiś amator darmowego mieszkanka i regularnego kieszonkowego. Leniuszek nawet nie pomagał jej w przeprowadzce tylko rodzice musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 2, 2019 25 minut temu, Gość xyz napisał: mało znacie ludzi co się po pół roku zaręczyło? życia nie znacie... ale no tak, Wy wszystkie takie rozsądne Ja nie znam ani jednej takiej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lol Napisano Wrzesień 2, 2019 29 minut temu, Gość szybak i wścibska napisał: Szybka jest i zdesperowana Chyba tak, albo historia stalkera byla wyolbrzymiona badz zmyslona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach