Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Traktorek

Nie odpisujecie na portalach

Polecane posty

Gość Traktorek

A potem płacz że same... Dajcie chociaż szansę do cholery

Gość Incas

Dzisiaj niewiele jest sytuacji, gdzie wszystko jest jasne. Dziewczyna wybiera towar i robi z nim co chce. Mężczyźni mogą zaznaczyć czego chcą, i mogą rozmawiać... a czego wolą unikać. Jednak w Polsce to się raczej nie sprawdza. Nie działa to, bo "klientki" nie wiedzą czego chcą. 

Gość Prawda

Brzydkim  na portalach szansy sie nie daje. Takie osoby mogą jedynie zafascynowac osobowoscia w codziennym życiu. Proste. 

Gość Traktorek

Trzeba wyglądać jak Sebastian Fabijański

Gość Gość

Nie ma się co przejmować, nie odpisują z różnych powodów.

Mam prawie 40lat a oglądają się za mną 20, wczoraj dwie dziewczyny w sklepie poznałem, więc jak mi jakaś krowa nie odpisze to świadczy tylko o niej.

Osobiście odpisuję wszystkim, jak nie chcę mieć kontaktu z daną osobą to daje jej to wyraźnie do zrozumienia i więcej nie pisze.

Cham i prostak nie odpisze, tyle w temacie.

Gość Kobieta
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie ma się co przejmować, nie odpisują z różnych powodów.

Mam prawie 40lat a oglądają się za mną 20, wczoraj dwie dziewczyny w sklepie poznałem, więc jak mi jakaś krowa nie odpisze to świadczy tylko o niej.

Osobiście odpisuję wszystkim, jak nie chcę mieć kontaktu z daną osobą to daje jej to wyraźnie do zrozumienia i więcej nie pisze.

Cham i prostak nie odpisze, tyle w temacie.

Tak sobie tłumacz. Nie rozumiem was. jesteście psycholami. Sami do kobiety, która wam się nie podoba nie zagadacie, ale oczekujecoe zainteresowania  od kobiety, której to wy sie nie podobacie. Cyrk na kółkach 🤣  🤣 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Tak sobie tłumacz. Nie rozumiem was. jesteście psycholami. Sami do kobiety, która wam się nie podoba nie zagadacie, ale oczekujecoe zainteresowania  od kobiety, której to wy sie nie podobacie. Cyrk na kółkach 🤣  🤣 

Kto nie zagada, o czym ty piszesz ? Zagaduję bardzo często !

oczekujecoe zainteresowania  od kobiety, której to wy sie nie podobacie. Cyrk na kółkach 🤣  🤣 

Nie oczekuje bo sam nie interesuje się tymi które mi się nie podobają, tu mowa o odpisywaniu.

Jak ci ktoś dzien dobry powie to też nie odpowiadasz ?

Rozumiesz o co mi chodzi czy trzeba ci to narysować ?

Gość Kobieta
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie oczekuje bo sam nie interesuje się tymi które mi się nie podobają, tu mowa o odpisywaniu.

Może tobie trzeba cos narysować? Gdyby mężczyźni rozumieli co to znaczy NIE, to by do takich sytuacji nie dochodzilo. Pamiętam jak mialam kiedyś konto. Na początku odpisywalam: "dzień dobry... Wybacz, ale nie jestes w moim typie/ wydaje mi się, ze nie będziemy do siebie pasować/ cokolwiek... Mam nadzieję, ze szybko znajdziesz swoje szczęście. Powodzenia/ miłego dnia" i co? Albo stek wyzwisk, obelg, życzeń śmierci itp. Albo trucie d... Ze moze jednak, ze to ze tamto. Ogólnie brak spokoju. Zatem po co odpisywać i czas marnować na uzeranie sie? Gdyby faceci byli mądrzejsi i rozumieli co się do nich pisze to by problemu nie bylo. 

Gość Lala
14 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty się witasz z kobietami, których nie znasz i poznac nie chcesz, bo ci sie nie podobają? 

Gość Gość

Może tobie trzeba cos narysować? Gdyby mężczyźni rozumieli co to znaczy NIE, to by do takich sytuacji nie dochodzilo. Pamiętam jak mialam kiedyś konto. Na początku odpisywalam: "dzień dobry... Wybacz, ale nie jestes w moim typie/ wydaje mi się, ze nie będziemy do siebie pasować/ cokolwiek... Mam nadzieję, ze szybko znajdziesz swoje szczęście. Powodzenia/ miłego dnia" i co? Albo stek wyzwisk, obelg, życzeń śmierci itp. Albo trucie d... Ze moze jednak, ze to ze tamto. Ogólnie brak spokoju. Zatem po co odpisywać i czas marnować na uzeranie sie? Gdyby faceci byli mądrzejsi i rozumieli co się do nich pisze to by problemu nie bylo. 

Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.

Odpisałaś mi jednocześnie przypinając mi łatkę nieudacznika, nie znasz mnie 🙂

Co wyzwisk o których piszesz to mogę się zgodzić, ale można taką osobę zablokować, ja tak robię.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Lala napisał:

A ty się witasz z kobietami, których nie znasz i poznac nie chcesz, bo ci sie nie podobają? 

Ten wpis jest pozbawiony jakiegokolwiek sensu, ale odpowiem.

Oczywićie że nie, ale jak się ktoś ze mną wita to odpowiadam, nawet jak tej osoby nie pamiętam.

Gość Maria
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja nie odpisuję do analfabety,  stawiającego spacje przed znakami interpunkcyjnymi i używającego wyrażenia "w temacie" zamiast "na temat".

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Maria napisał:

Ja nie odpisuję do analfabety,  stawiającego spacje przed znakami interpunkcyjnymi i używającego wyrażenia "w temacie" zamiast "na temat".

Właśnie to zrobiłaś:classic_biggrin:

Gość szkoda gadać
3 godziny temu, Gość Prawda napisał:

Brzydkim  na portalach szansy sie nie daje. Takie osoby mogą jedynie zafascynowac osobowoscia w codziennym życiu. Proste. 

Nawet w codziennym życiu nie mogą.