Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni o poglądach lewicowych

Polecane posty

Gość gość
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Zakłamany? Bo bronię ludzi, którzy nie zrobili nic złego? Jak ktoś jest pe.dofilem to go potępiam. Tych, co ukrywali również.

Nie chcę cię martwić, ale w tych środowiskach to 99% jest upapranych.  jak nie ped.ofile, to pedały, albo rochacze cudzych żon, gospodyń, panienek...., albo pijaki, oszukańce, pazery na pieniądze i samochody... Ale co? Wyspowiada się u kolegi-pederasty i już może opłatkiem winko zakąszać...

Gość gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

Nie chcę cię martwić, ale w tych środowiskach to 99% jest upapranych.  jak nie ped.ofile, to pedały, albo rochacze cudzych żon, gospodyń, panienek...., albo pijaki, oszukańce, pazery na pieniądze i samochody... Ale co? Wyspowiada się u kolegi-pederasty i już może opłatkiem winko zakąszać...

Jak bardzo qrva potwierdzam👏 Byłem przez wiele lat ministrantem i lektorem, co skutecznie wyleczyło mnie z katolicyzmu. Widziałem takie rzeczy, akcje odwalane przez kler i tym podobne sytuacje, o których nawet antyklerykałom by się nie śniło i nie uwierzyliby mi, gdybym im parę tych historii opowiedział. No ale co widziałem to moje. Nie chcę już mieć nic wspólnego z tym  kleroprawackim środowiskiem.

Gość Lewicowiec
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

taki lewicowiec leniwiec to może być słodki🤔 ukradnie dla mnie kwiatki z klombu 🤩

Futro Ci ukradnę i oddam dla biednych 😘

Gość gość
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

taki lewicowiec leniwiec to może być słodki🤔 ukradnie dla mnie kwiatki z klombu 🤩

może wreszcie dostałabyś jakiekolwiek kwiaty

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

może wreszcie dostałabyś jakiekolwiek kwiaty

Takie sztuczne kilkuletnie wyblaknięte (z cmentarza) 😂

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Takie sztuczne kilkuletnie wyblaknięte (z cmentarza) 😂

jaka dama takie kwiaty

Gość Lewicowiec

Ja to bym chciał poznać broken, a nawet bzykać się z nią namiętnie. Niestety ona ma jedną straszną wadę: jest zaczadzona ideologią korwinistyczną która mnie odrzuca. Tak to byłaby fajną żonką, bo jest inteligentna i pewnie też ładna. Tylko prawactwo połączone z problemami osobistymi zrobiło w jej życiu straszne spustoszenia😞

2 minuty temu, Gość Lewicowiec napisał:

Ja to bym chciał poznać broken, a nawet bzykać się z nią namiętnie. Niestety ona ma jedną straszną wadę: jest zaczadzona ideologią korwinistyczną która mnie odrzuca. Tak to byłaby fajną żonką, bo jest inteligentna i pewnie też ładna. Tylko prawactwo połączone z problemami osobistymi zrobiło w jej życiu straszne spustoszenia😞

ja nie jestem jakaś szczególnie 100% za JKM, pogadajmy o szczegółach, mam indywidualne poglądy

no i bez bzykania

Gość Lewicowiec
6 minut temu, brokentiger87 napisał:

no i bez bzykania

Cała broken 😀

Gość ...
51 minut temu, Gość gość napisał:

tradycyjne wartości zakładają dyskryminacje - chyba, że ktoś jest jedną z tych wyjątkowych osób która nie odczuwa potrzeby szerzenia swoich wartości. Tylko wtedy to już nie jest prawicowe podejście które zakłada nacisk na powiele tych wartości

Nie. Można wyznawać tradycyjne wartości, ale nie narzucać ich innym.

Gość Gość

Faceci mocno lewicowi, a zwlaszcza tacy popierający lgbt to najczęściej krypto-ped.ały. Mnóstwo znam już takich histotii. Najpierw pieprzenie, ze jest "trochę bi, potem, że bi z przewagą facetów (tiaaa), a potem okazywał sie zwykłym gejasem.  I potem zostawienie kobiety z dzieckiem, nierzadko. Rzygam.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Faceci mocno lewicowi, a zwlaszcza tacy popierający lgbt to najczęściej krypto-ped.ały. Mnóstwo znam już takich histotii. Najpierw pieprzenie, ze jest "trochę bi, potem, że bi z przewagą facetów (tiaaa), a potem okazywał sie zwykłym gejasem.  I potem zostawienie kobiety z dzieckiem, nierzadko. Rzygam.

Jestem biseksualną kobietą która obraca się w kręgach LGBT, a nie znam dużo takich historii. Jakim cudem nienawistny troll zna "mnóstwo takich historii"? Siedzisz w klubie pod tęczą i prowadzisz wywiady? 😄

Gość Gość

Gardzę facetami prawicowcami, tak samo jak i lewakami.

Ci pierwsi chcą rzadzić i dominowac z powodu wewnętrznych kompleksów i frustracji, aby podnieśc niską samoocenę i miałkie "skrzywione" ego. 

Natomiast lewaki to często jednostki, którzy własne słabości, brak pewności siebie, tchórzostwo i brak jaj, usprawiedliwiaja "równouprawnieniem" (tylko szkoda,  że akurat takie mentalne sfery wykraczają poza równouporawnienie, kobiety zawsze będą wolały pewnych siebie i silnych, a faceci te kobiece i z jakąś delikatnością, tak było, jest i będzie)

Szanuję jedynie libertarian, satanistów filozoficznych i racjonalistów. Ci są najnormalniejsi i najinteligentniejsi zazwyczaj.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Gardzę facetami prawicowcami, tak samo jak i lewakami.

Ci pierwsi chcą rzadzić i dominowac z powodu wewnętrznych kompleksów i frustracji, aby podnieśc niską samoocenę i miałkie "skrzywione" ego. 

Natomiast lewaki to często jednostki, którzy własne słabości, brak pewności siebie, tchórzostwo i brak jaj, usprawiedliwiaja "równouprawnieniem" (tylko szkoda,  że akurat takie mentalne sfery wykraczają poza równouporawnienie, kobiety zawsze będą wolały pewnych siebie i silnych, a faceci te kobiece i z jakąś delikatnością, tak było, jest i będzie)

Szanuję jedynie libertarian, satanistów filozoficznych i racjonalistów. Ci są najnormalniejsi i najinteligentniejsi zazwyczaj.

Jak widzę ludzi cytujących satanizm filozoficzny to od razu wiem, że to pretensjonalne bubki. Czytałeś kiedyś biblię La Veya? Nie można być racjonalistą i nie przekręcić oczami po tej lekturze

Gość Gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Jestem biseksualną kobietą która obraca się w kręgach LGBT, a nie znam dużo takich historii. Jakim cudem nienawistny troll zna "mnóstwo takich historii"? Siedzisz w klubie pod tęczą i prowadzisz wywiady? 😄

Nienawistnego trola widzisz w lustrze. Skąd wiem to moja sprawa.Te śmieszne flagi - prócz homo- nosi głównie rodzina lub znajomi jakichs homo. Facet twierdzący, ze jest "hetero" i wyma...acy ta żałosną, tęczową flagę, najczesciej wcale hetero nie jest. Tylko nie am odwagi się przyznać. 

Gość Gość
3 minuty temu, Poetka napisał:

Haha a to nie wiesz, ze kazdy antylgbt zna conajmniej dwoch gejow i ci geje sa przeciwni marszom.

Posłuchaj jakubowksiego na youtube i skończ pieprzyć. Dokładnie - jakuboski76. Facet jest gejem, sprzeciwiającym się całemu lewactwu. I ma coraz większe poparcie, także wśród gejów.

Z resztą nawet tutaj był kiedyś użytkownik gej inacesible czy jak mu tam było. I też był przeciwny paradom. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Nienawistnego trola widzisz w lustrze. Skąd wiem to moja sprawa.Te śmieszne flagi - prócz homo- nosi głównie rodzina lub znajomi jakichs homo. Facet twierdzący, ze jest "hetero" i wyma...acy ta żałosną, tęczową flagę, najczesciej wcale hetero nie jest. Tylko nie am odwagi się przyznać. 

przykład z twojego podwóka to nie ogół 🙂 To kto to był? Ojciec? Brat? Mąż siostry?

2 minuty temu, Poetka napisał:

W troche bardziej swiatlych od twoich kregach wspomnienie tego pana wywoluje tylko salwe smiechu. 

Mogę nie na temat? Poetka, zmień avek, bo jestem bliski odkochania się w Tobie😎

Gość gość

Jeszcze zwrócę uwagę, że nie każdy kto ma lewicowe poglądy jest aktywistą. Mój mąż nie udziela się w ten sposób, ale nie będzie siedział cicho jeżeli ktoś w jego pobliżu zacznie pluć jadem na homoseksualistów. 

1 minutę temu, Poetka napisał:

Co z nim nie tak?

Z nim wszystko ok☺ To ze mną nie tak: to tylko taka próba zwrócenia na siebie uwagi😎

Gość Gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Jak widzę ludzi cytujących satanizm filozoficzny to od razu wiem, że to pretensjonalne bubki. Czytałeś kiedyś biblię La Veya? Nie można być racjonalistą i nie przekręcić oczami po tej lekturze

Nie jestem facetem i nie wiem skąd Ci to przyszło na myśl. Chyba mylisz mnie z innym gościem, sądząc po naskoczeniu. Nie można to być racjonalistą i nie przekręcać oczami słysząc lewackie lub prawicowe farmazonienie w wiadomościach. Krzykacze z jednej i z drugiej strony są tak samo żałośni. To, ze uważasz coś za "pretensjonalne" to jakoś mało mnie interesuje. Nie da się im odmówić racjonalnego podejścia. Nawet jeżeli nie są twardymi racjonalistami , to i tak są temu zdecydowanie najbliżsi ze wszystkich bardziej znanych filozofii. Istnieją wprawdzie i lepiej skonstruowane ideologie, ale są bardzo niszowe. Posługuję się przykładem satanistów, bo jednak są najbardziej znani w społeczeństwie. Choć i tak bardzo nieliczni.

Na szczęście szeroko pojęty libertarianizm rośnie w siłe. 

Jeszcze zwrócę uwagę, że nie każdy kto ma lewicowe poglądy jest aktywistą. Mój mąż nie udziela się w ten sposób, ale nie będzie siedział cicho jeżeli ktoś w jego pobliżu zacznie pluć jadem na homoseksualistów. 

Mniejszość nie ma prawa narzucać zdania większości. Media to czwarta władza, ale rządzi ulica.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie jestem facetem i nie wiem skąd Ci to przyszło na myśl. Chyba mylisz mnie z innym gościem, sądząc po naskoczeniu. Nie można to być racjonalistą i nie przekręcać oczami słysząc lewackie lub prawicowe farmazonienie w wiadomościach. Krzykacze z jednej i z drugiej strony są tak samo żałośni. To, ze uważasz coś za "pretensjonalne" to jakoś mało mnie interesuje. Nie da się im odmówić racjonalnego podejścia. Nawet jeżeli nie są twardymi racjonalistami , to i tak są temu zdecydowanie najbliżsi ze wszystkich bardziej znanych filozofii. Istnieją wprawdzie i lepiej skonstruowane ideologie, ale są bardzo niszowe. Posługuję się przykładem satanistów, bo jednak są najbardziej znani w społeczeństwie. Choć i tak bardzo nieliczni.

Na szczęście szeroko pojęty libertarianizm rośnie w siłe. 

wiesz ile odniesień do magii. takiej czary-mary magii, jest w tej książce? Przeczytaj, pośmiejesz się

Gość Gość
10 minut temu, Poetka napisał:

W troche bardziej swiatlych od twoich kregach wspomnienie tego pana wywoluje tylko salwe smiechu. 

Noo, "lewacy" sa tak światli jak wschód słońca  😄😄😄 Kolejna, durna lewaczka z kupą zamiast mózgu. 

Gość gość
2 minuty temu, Endriu Domyslny napisał:

Mniejszość nie ma prawa narzucać zdania większości. Media to czwarta władza, ale rządzi ulica.

prawa jednostki powinni być chronione, dlaczego w tym teoretycznie wcale nie kraju trzeciego świata mieszkają ludzie których indywidualne prawa są ograniczone pomimo tego, że ich nadanie nie wpłynie na prawa tej "większości?

Gość Gość

wiesz ile odniesień do magii. takiej czary-mary magii, jest w tej książce? Przeczytaj, pośmiejesz się

Widzę, że sama masz ostre problemy z czytaniem ze zrozumieniem lub nawet z myśleniem, skoro nie wyczułaś metafory przy owych odniesieniach. Zwłaszcza, ze sam Lavey wprost twierdził, ze człowiek z natury ma potrzebę "poczucia magii" (co nie jest równoznaczne z jej istnieniem)  i w życie pozagrobowe nie wierzył. 

Gość gosc
8 minut temu, Gość gość napisał:

Jezu, faceci lewaki-aktywiści to już w ogóle dno. Sorry. Nie mogłabym być z kimś takim. Zbyt zniewieściali są jak dla mnie. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość sgdć napisał:

Nic takiego nie pisałem.

Normalni geye sami nie popierają tych deebili z parad równości, bo psują im opinię.

Wolność wyznania jest, niech wierzą w co chcą, niech chodzą do swoich świątyń itd. Jeśli pracują i znają polski, to wszystko ok. To samo z praktykowaniem kultury

No i tak jest. I każdy rozumny czlowiek to rozumie. Jakaś durna lewaczka wlazła na top i się głupio wykłoica, jeszcze robiąc z tego top ideologiczny i off topa.

To nie top polityczny, a pytanie o związki. Wiadomo też, że nikt nikogo w takich dyskusjach nie przegada, więc tym bardziej daj sobie siana.