Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiko

Mąż odprowadza koleżanki

Polecane posty

Gość Kiko

Dowiedziałam się że maz odprowadzil koleżankę z pracy o 4 rano po imprezie, szlag mnie trafia, jakim trzeba być bezczelnym żeby łazic z facetem który ma żonę 

Osobiście nie widzę w tym nic złego... Jakbym miała faceta to sama bym mu kazała odprowadzić koleżankę, żeby bezpiecznie wróciła do domu. A jakby coś się między nimi wydarzyło, to byśmy się pożegnali. Tyle. Dlaczego od razu oskarżasz ją o bezczelność? Może ona nie ma wcale złych zamiarów? A może to Twój mąż zaproponował, żeby razem wrócili? Dlaczego nie weźmiesz pod uwagę faktu, że za Twoim mężem być może nie szaleje nikt oprócz Ciebie? Ale oczywiście najłatwiej zasugerować, że jakaś zd*ira na pewno zasadza pazury na zajętego faceta. To takie przewidywalne... 

Gość dramat
14 minut temu, Gość Kiko napisał:

Dowiedziałam się że maz odprowadzil koleżankę z pracy o 4 rano po imprezie, szlag mnie trafia, jakim trzeba być bezczelnym żeby łazic z facetem który ma żonę 

on prawdziwy dżentelman, a z ciebie zazdrosna i egoistyczna świnia, eh wy baby porąbane jesteście

Gość paranoiczka
16 minut temu, Gość Kiko napisał:

jakim trzeba być bezczelnym,żeby mając zonę w domu łazić na imprezę z innymi babami hahahah

Gość Iks

... dżentelmen, wszyscy faceci to dżentelmeni, szkoda że umieją tylko dbać o kobiety których nie mają 

5 minut temu, Gość Iks napisał:

... dżentelmen, wszyscy faceci to dżentelmeni, szkoda że umieją tylko dbać o kobiety których nie mają 

Brawo. Sama prawda. Dodałabym jeszcze, że tylko tyczy się to kobiet, które są dla danego osobnika atrakcyjne seksualnie. Mało urodziwa dziewczyna nie ma co liczyć na szarmanckie gesty. Ich wybiórcze traktowanie kobiet jest po prostu urocze 🙂 

Gość Gosc

Mój mąż na przykład jest taki szarmancki że jak wchodzimy do windy wpuszcza zapraszającym gestem panie które przyszły po nas (wiecie, te gadki typu "ależ proszę bardzo, panie przodem), po czym włazi do windy sam, na mnie nawet się nie oglądając. 

Dżentelmen, k***.

Gość Moni

Pewnie odprowadził i jeszcze do snu ukołysał 😕 Ja bym mu wyrzuciła ubrania przez okno, niech idzie gdzie chce. 

Gość shgz

no bo lepiej miec faceta buca, ktory nie ma na tyle manier zeby odprowadzic kolezanke do domu.

no ale zazdrosc bierze sie z wlasnych kompleksow, wiec to z toba jest cos nie tak

Gość Prowo

Przecież to prowo zainspirowane temat z weekendu jak facet odprowadził kobietę do domu po imprezie tez żonaty... koleżankę z pracy tak marne prowo ściągnięty pomysł 

Gość Sylwia
52 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mój mąż na przykład jest taki szarmancki że jak wchodzimy do windy wpuszcza zapraszającym gestem panie które przyszły po nas (wiecie, te gadki typu "ależ proszę bardzo, panie przodem), po czym włazi do windy sam, na mnie nawet się nie oglądając. 

Dżentelmen, k***.

Oj pociągnęłabym mu w tej windzie przy ludziach. Ze nic nie mówił, ze zaczął terapie hormonalna i czuje się kobieta - skoro panie przodem a Ty wchodzisz na końcu. Co za cham

Gość Niech odprowadza póki może

Nie przeszkadza mi to 🙂

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Sylwia napisał:

Oj pociągnęłabym mu w tej windzie przy ludziach. Ze nic nie mówił, ze zaczął terapie hormonalna i czuje się kobieta - skoro panie przodem a Ty wchodzisz na końcu. Co za cham

Ja w ogóle nie weszłam do tej windy, dopiero jak się zorientował że mnie tam nie ma to wyskoczył stamtąd i poczekaliśmy na następną po tym jak go opieprzylam. 

2 godziny temu, Mizo napisał:

Brawo. Sama prawda. Dodałabym jeszcze, że tylko tyczy się to kobiet, które są dla danego osobnika atrakcyjne seksualnie. Mało urodziwa dziewczyna nie ma co liczyć na szarmanckie gesty. Ich wybiórcze traktowanie kobiet jest po prostu urocze 🙂 

Nie jest urocze lecz prostackie. Świadczy wyłącznie o braku kultury.