Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typowa kafeterianka

nie uczylam sie i zarabiam 2500 kazdy facet co zarabia mniej niz 15k to ci.pa i nie jest mnie godzien

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

za to że są wykształcone,

Dobrze władają językiem

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

mile

Jak zobaczą 100 EUR

ciepłe

w kroku

pomocne

w zakładaniu kondoma

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

opiekuńcze

dają na hiszpana

niewymagające

tanie

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

samowystarczalne

lubią poskakać na jeźdźca. Można se poleżeć...

6 minut temu, Gość Gość napisał:

świetnie gotują,

Tylko kto je do kuchni wpuści?

Gość Gosc
12 minut temu, Gość vvv napisał:

Ja nie mam problemu, by zapłacić za kobietę. Dzieckiem też chciałbym zajmować się razem z nią i nie miałbym problemu, gdyby przez jakiś czas nie pracowała, a ja bym ją utrzymywał. Posprzątać też mogę, zajmowanie się domem to obowiązek obojga.

No, i to jest absulotne minimum tego co powinieneś robić. Więc w jaki sposób się "starasz"?

Gość Gosc

Dobrze władają językiem

Jak zobaczą 100 EUR

w kroku

w zakładaniu kondoma

dają na hiszpana

tanie

lubią poskakać na jeźdźca. Można se poleżeć...

Tylko kto je do kuchni wpuści?

Hahaha, szkoda tylko że to z półkami wszyscy chcą się żenić, nie z polakami

Gość Gosc

Polki wstępują w związki małżeńskie z obcokrajowcami trzy razy częściej niż Polacy, to chyba kłóci się z teorią o tym że się nas nie szanuje?

Gość qvxc
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja takich opinii nie słyszałam poza kafeteria. Tutaj stulejarze często tak mówią, ale w prawdziwym życiu nigdy się z tym nie spotkałam. Polki są podziwiane za to że są wykształcone, mile, ciepłe, pomocne, opiekuńcze, niewymagające, samowystarczalne, świetnie gotują, no same komplementy zawsze słyszę. 

Dla obcokrajowców jesteście miłe pomocne, opiekuńcze i ciepłe, nie macie wymagań i chętnie gotujecie. Ale dla Polaków nie potraficie takie być.

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hahaha, szkoda tylko że to z półkami wszyscy chcą się żenić, nie z polakami

No cóż. Wszędzie są menele, prostaki i stulejarze... Jak niemca niemki nie chcą - to se bierze polke, albo bułgarkę...

Gość Gosc
7 minut temu, Gość qvxc napisał:

Dla obcokrajowców jesteście miłe pomocne, opiekuńcze i ciepłe, nie macie wymagań i chętnie gotujecie. Ale dla Polaków nie potraficie takie być.

Bo obcokrajowiec nas za to po rękach całuje, leci zmyć naczynia, opowie jeszcze wszystkim dookoła że jego żona tak wspaniale gotuje, na drugi dzień albo sam coś przyrządzi albo zabierze żonę do restauracji. Polak tylko burknie że "potem pozmywa", a na drugi dzień będzie powtórka z rozrywki.

Gość vvv
24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No, i to jest absulotne minimum tego co powinieneś robić. Więc w jaki sposób się "starasz"?

No póki co nie jestem w związku, bo żadna nie jest zainteresowana. Ale starałbym się na wiele sposobów. A w jaki sposób wy się staracie?

Gość vvv
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bo obcokrajowiec nas za to po rękach całuje, leci zmyć naczynia, opowie jeszcze wszystkim dookoła że jego żona tak wspaniale gotuje, na drugi dzień albo sam coś przyrządzi albo zabierze żonę do restauracji.

Polak też to robi, tylko wy tego nie doceniacie. Albo bierzecie takich, którzy tego nie robią.

Gość pravda o kobietach
53 minuty temu, Gość vvv napisał:

Polacy też się starają, tylko Polki tego nie doceniają.

Prawda. Miałem koleżankę, która cały czas narzekała, że zawsze będzie sama, bo nikt jej nie chce. Okazywałem jej zainteresowanie, prawiłem komplementy, mówiłem, że jest fajną dziewczyną, ale im bardziej okazywałem jej zainteresowanie, tym bardziej ona mnie odtrącała, po czym dalej mówiła te swoje teksty, że nikt jej nie chce.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

No póki co nie jestem w związku, bo żadna nie jest zainteresowana. Ale starałbym się na wiele sposobów. A w jaki sposób wy się staracie?

Nie wiem jak reszta, mogę mówić tylko o sobie, ale na przykład ja gotuję mojemu mężowi jego ulubione potrawy kiedy wiem że miał ciężki dzień, kiedyś zrezygnowałam z super płatnej i bardzo elastycznej czasowo pracy bo jego kariera rozkwitała i chciał żebyśmy się przenieśli - do miejsca gdzie moje doświadczenie było niewiele warte, jestem dla niego naprawdę dobra i wspieram go w każdej sytuacji, znoszę jego porytą rodzinkę, robię mu masaż, drapie po pleckach, robię mu loda, no ogólnie się staram. 

Gość vvv
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie wiem jak reszta, mogę mówić tylko o sobie, ale na przykład ja gotuję mojemu mężowi jego ulubione potrawy kiedy wiem że miał ciężki dzień, kiedyś zrezygnowałam z super płatnej i bardzo elastycznej czasowo pracy bo jego kariera rozkwitała i chciał żebyśmy się przenieśli - do miejsca gdzie moje doświadczenie było niewiele warte, jestem dla niego naprawdę dobra i wspieram go w każdej sytuacji, znoszę jego porytą rodzinkę, robię mu masaż, drapie po pleckach, robię mu loda, no ogólnie się staram. 

To jesteś wyjątkiem, bo większość kobiet tylko wymaga, ale od siebie nie daje nic.

Gość Gosc
15 minut temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał: mamusia płaci za kablówkę? Taka nienawiść do kobiet rodzi się z  X stać mnie żeby zapłać za kablówkę do końca życia, urodziła się z czytania was w internecie. Oczywiście są wyjątki ale jestem bardzo nieufny i ostrożny. 

Z tym że żaden z tych wyjatkow na Ciebie nie spojrzy bo nic sobą nie reprezentujesz.

Gość chop
52 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bo obcokrajowiec nas za to po rękach całuje, leci zmyć naczynia, opowie jeszcze wszystkim dookoła że jego żona tak wspaniale gotuje, na drugi dzień albo sam coś przyrządzi albo zabierze żonę do restauracji. Polak tylko burknie że "potem pozmywa", a na drugi dzień będzie powtórka z rozrywki.

Jakie sobie śmieszne projekcje robisz :DDD Szkoda, że to goowno prawda, ale to trzeba wyjechać i trochę świata zobaczyć. Sorry, ale zagranica to żadna szansa dla ciebie jak nasze chłopaki cię nie chcą, nawet się nie oszukuj jacy wspaniali mężczyźni tam są. Jeśli już są jednostki takie jak piszesz to dawno zajęci przez miejscowe fajne dziewczyny - nie dla szarej myszki z PL. Generalnie zapraszam do Włoch, tam sobie zobaczysz tych fajnych i wychowanych facetów...(szydera).

Mam wrażenie, że to ta sama historia co z 50 twarzami Grey'a. ...ki żyją w jakimś świecie fantazji i czekają na takiego bogatego tajemniczego greya, bo to materiał dla Halyny z pcimia😄. Tu podobnie, ah ci zagraniczni faceci, tacy wspaniali.

Gość Gosc
12 minut temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, Gość vvv napisał: Ja nie mam problemu, by zapłacić za kobietę. Dzieckiem też chciałbym zajmować się razem z nią i nie miałbym problemu, gdyby przez jakiś czas nie pracowała, a ja bym ją utrzymywał. Posprzątać też mogę, zajmowanie się domem to obowiązek obojga. X facet robi wbrew instynktowi i naturze zostając z kobietą, bawiąc się w monogamizm, zrób test dna podejrzewa się że nawet 20% czyli co 5 facet wychowuje obce dziecko czada. Alfa bzyka beta płaci. Pamiętaj że ich wymagania zostaną uznane jako twoją słabość i pójdą do czada. Czad nie musi mieć nic, może ich źle traktować a i tak mają mokro. I tak jak będzie trzeba będą płacić za niego drinki. Czy w pracy ktoś za nie robi wszystko? 😁 nie bo szef jest alfa i zaraz by pogonił taką syfiare z dwie lewe ręce. Jak sobie pozwolisz tak będziesz miał. Brzmisz jak desperat. Kobieta powinna lubić to robić, znajdź sobie taką co z przyjemnością po piwo poleci. Niektóre są wdzięczne że nie są same a większość jest bardziej zboczona od nas. 

To o jakiejś innej biologii mówisz, albo powielasz mity o naturalnej inklinacji mężczyzn do niewiernosci- polecam poczytać, bo przedluzenie gatunku i przekazanie genów zależy od przeżycia potomstwa, a historycznie szanse na przeżycie dziecka którym zajmuje się wyłącznie matka są nikłe. 

"Kobieta powinna lubić skakać Ci po piwo?" 😁 Kobiety lubią sprawiać przyjemność mężczyznom którzy wiedzą jak je traktować, a nie takim podludziom jak Ty.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość chop napisał:

Jakie sobie śmieszne projekcje robisz :DDD Szkoda, że to goowno prawda, ale to trzeba wyjechać i trochę świata zobaczyć. Sorry, ale zagranica to żadna szansa dla ciebie jak nasze chłopaki cię nie chcą, nawet się nie oszukuj jacy wspaniali mężczyźni tam są. Jeśli już są jednostki takie jak piszesz to dawno zajęci przez miejscowe fajne dziewczyny - nie dla szarej myszki z PL. Generalnie zapraszam do Włoch, tam sobie zobaczysz tych fajnych i wychowanych facetów...(szydera).

Mam wrażenie, że to ta sama historia co z 50 twarzami Grey'a. ...ki żyją w jakimś świecie fantazji i czekają na takiego bogatego tajemniczego greya, bo to materiał dla Halyny z pcimia😄. Tu podobnie, ah ci zagraniczni faceci, tacy wspaniali.

Ty MNIE do Włoch zapraszasz- a to ładne. Ja owszem, lubię tam sobie polecieć na pastę i winko, ale nie potrzebuje Twojego zaproszenia, dzięki. 

strasznie slabe prowo.. tylko lamusy i cwele sie nabieraja na takie zalosne tematy, a gosc ktory to zalozyl to zwykla kafeteryjna parówa, ktora wącha moje g0wno na kacu

Gość Gosc
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gosc napisał: To o jakiejś innej biologii mówisz, albo powielasz mity o naturalnej inklinacji mężczyzn do niewiernosci- polecam poczytać, bo przedluzenie gatunku i przekazanie genów zależy od przeżycia potomstwa, a historycznie szanse na przeżycie dziecka którym zajmuje się wyłącznie matka są nikłe.  "Kobieta powinna lubić skakać Ci po piwo?" Kobiety lubią sprawiać przyjemność mężczyznom którzy wiedzą jak je traktować, a nie takim podludziom jak Ty. X no i znowu, a więc zdarzyło mi się że kobieta poleciała mi po piwo, że chciała mi stawiać drinki, ba robili to nawet faceci. Prawda jest taka, że jak kobieta robi łaskę żeby być z facetem to wymaga ... wie czego np żeby za nią płacić. Jak czuje że jest równy jej to płaci za siebie. Jak czuje że wyrwala ciacho płaci za niego. U mnie zawsze płacily za siebie albo jeszcze mi dokladaly. Jedna chciała mi drinki stawiać. Możesz sobie pisać 📝 ale jak facet jest mojego wzrostu lub wyższy to nie musi płacić za kobiety. Przynajmniej mi się nie zdarzyło.

No bo Ty przecież nie zapłacisz nawet za czyjąś kawę, to w końcu one muszą płacić. Poza tym jeśli ktoś spędza połowę spotkania gadając o tym jak to on oszczędza na rachunku za prąd to żal się człowieka robi i z litości każdy by zapłacił. 

Jeśli znajdziesz gorsza nieudaczniczke od siebie to może faktycznie będzie Ci z radością skakała po piwo, nie wiem, w każdym razie powodzenia. 

Gość Gosc
18 minut temu, Leżaczek napisał:

Eksperyment mirkow Klaudiusz pokazał dokładnie ten sam mechanizm tylko wyglądu. Jak facet w oczach kobiety jest piękny to da się bardzo upokozyc. Nawet godzinami można się spóźnić na randkę. 

Daj znać jak te Twoje teorie działają w Twoim beznadziejnym życiu.

Gość Gość
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

tylko lamusy i cwele sie nabieraja na takie zalosne tematy

A ty to cwel czy lamus? Odnoszę wrażenie że oba na raz😂

1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

gosc ktory to zalozyl to zwykla kafeteryjna parówa, ktora wącha moje g0wno na kacu

Czyli dobrze się znacie.🤣

Gość Gość
3 minuty temu, Arystoteles napisał:

pryszczaty gowniarz

Ale masz ..ujowe imię. A nazwisko to po ojcu?