Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8Silence8

Bogom Nocy równi

Polecane posty

Gość 8Silence8

Nienawiść jest skrajnością. Chyba stałaś sie realistką, bo nie zawsze tak było prawda ? Rozumiem, że trenowałaś jak być obojętna i poczyniłaś pewne kroki ?☺ Obojętność daje nam bardziej wyostrzony obraz zdarzeń, bo na zimno załatwiamy sprawę. Czyli logika. Kobiety często mają z tym problem (tak was natura obdarowała) i trening zajmie Ci więcej czasu. Małymi krokami należy, bo żywy organizm nie lubi gwałtownych zmian, ale lubi sie buntować. 

Gość mary

Trochę się zmieniłam. Może dlatego, że lepiej poznałam siebie, mój charakter, który przecież do łatwych nie należy.;) A może raczej zaakceptowałam i nauczyłam, nadal uczę się żyć.. z sobą. 😀 Realiście jednak jest łatwiej, bo jest po środku, potrafi lepiej ocenić sytuację, przygotować na wszelkie okoliczności.:) Wczoraj zasnęłam wcześniej. Dobrze, bo nie musiałam męczyć się, on (sen) dopadł mnie.;) Za oknem zdecydowanie czuć uciekające lato.. lubię tę porę. Ciekawa jestem jak przyroda wygląda teraz tam gdzie żyjesz, jakie masz temperatury, jak Ci się oddycha? Biegasz z psami w terenie? Mój psiak słabnie.. wiem, że muszę być przygotowana na każdą ewentualność i to najgorsze też..

Wszystkiego dobrego Tobie.:*

Gość mary

Dzisiaj gra dla Ciebie: Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall. Interpretować każdy może po swojemu i na pewno wypływ na to, jak to zrobimy, będą miały nasze osobiste doświadczenia. 😀 Link wklajam poniżej, ale moderacja nie jest zbyt łaskawa dla nas. Wszędzie trzeba znajomości, nawet na kafe. 😄

Gość 8Silence8

Hej.😘 Wrociłaś tam gdzie był problem w głąb siebie i zmierzyłaś sie z upiorami przeszłości. Ktoś Cie obserwował wtedy i woził po rzece. 😉 Dzisiaj jest lżej bo nie taszkasz walizek z przeszłości. Trza było też sie pokłócić z Tobą abyś pod wpływem silnego wzburzenia pokazała mi tą zwierzęcą strone i gadzi mózg. Dzisiaj jesteś opanowana, pewna siebie i nawet podejrzewam zniknął ten dziewczęcy lęk przed pająkami. ☺ Niedługo czas zanurkować na głębsze wody jak Bóg da. Ale to będziesz sie darła wtedy jak będę Cie wyciągał z głębin za włosy.😀 Co do muzy tytuły nam w zupełności wystarczą. 😉 Jak jest teraz u mnie ? Ło noce zimne i czekam na nagie drzewa to wtedy obiektywem uchwyce co żyje w lesie. Nara Kotek.:-* 

Gość mary

Cześć.:* Czuję się sielniejsza, chociaż wiesz jak to bywa z kobietami.. emocje są bardzo ekspresyjne, ale komu jak komu, Tobie nie muszę tłumaczyć.:) A kłótnie, tak jak mówisz, napędzają mnie do działania, do podróży w głąb siebie. Budzą we mnie zupełnie inną naturę. Lubię wtedy wybiegać się, czy w inny sposób dać upust emocjom.;) Tyle już głębin zaliczyłam i za każdym razem wynurzałam się i jakby silniejsza, a Ty chcesz mnie za włosy wyciągać? Poniósłbyś mnie lepiej na swoich barkach, Siłaczu. Jak myślisz dałbyś radę dopłynąć do brzegu z takim balastem? Uwielbiam droczyć się z Tobą, bo wiem, na ile mogę sobie pozwolić. U mnie też już zimno, a mój aparat lato przeleżał. Jakoś tak nie miałam czego utrwalić, wszystko wydawało się takie zwyczajne. Na razie, trzymaj się ciepło. 😀 

Gość Gość

Ten ... pisze sam ze sobą. Jakim trzeba być desperatem

Gość Gość

*z.b.o.k

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ten ... pisze sam ze sobą. Jakim trzeba być desperatem

Agent nu nu głuptasie😎

Gość Młoda93

Jeśli Martusia jest za słaba w cyberkach to ja się pisze na to Widmo. Będziesz wniebowzięty 😊

Gość Łan

Młoda co ty chcesz robić na siusiaku Widma? Zgubi się w tobie.

Gość 8Silence8

Kłótnia potrafi oczyścić atmosferę, bo znowu pod wpływem wzburzenia wyrzucamy co nas gniotło. To jak z powietrzem po burzy deszczowej. Jest jakby czysciejsze. ☺ Z chwilą gdy sex nie jest dla Ciebie priorytetem oznacza, że potencjalny samiec Cie nie zmanipuluje już ofertą ze strony zwierzęcej. Ale nie zapominajmy, że świat wisi na sexie i kasie. To jest ten nurt z którym znakomita większość po prostu dryfuje. To jest temat rzeka. Szacunek pewien mam do Ciebie..Ty wiesz z jakiego powodu. 😘 Tylko jednego bym chciał..żebyś sie nie zgubiła w życiu, a na marginesie usmiechneła sie jak wspomnisz nasze wędrówki natury problemów egzystencjalych. 😉 Weekend mam wolny i chce pomieszkać w swoim azylu..

Gość 8Silence8
12 godzin temu, Gość Młoda93 napisał:

Jeśli Martusia jest za słaba w cyberkach to ja się pisze na to Widmo. Będziesz wniebowzięty 😊

Co by mnie czekało z Tobą..świeciłbym oczami, bo dla mnie kobieta musi mieć klasę i pięknie sie wysławiać aby inni mi zazdrościli towarzyszki moich podróży. 😎

Gość 8Silence8
5 minut temu, Gość OsiemJeden napisał:

Pisz sobie smieciu co chcesz...I tak tu nie zostane i nie bede na was robil.DObrze o tym wiesz ze mozesz o tym pomarzyc.

Ktoś tu przedawkował alkohol chyba. Przespij sie. 😀

Gość mary
3 godziny temu, Gość 8Silence8 napisał:

Weekend mam wolny i chce pomieszkać w swoim azylu..

Minęliśmy się zapewne.. szkoda. Niestety nazbierało się trochę zaległości, które musiałam wykonać na wczoraj.;) Wiem, że przeczytasz i uśmiechniesz się do mnie, myślami dotknięmy się chociaż na chwilę. 😀  Seks jest ważny, szczególnie w związku, ale bez uczucia również traci swą wartość. Będzie tylko chwilą zapomnienia. Miłe to, co powiedziałeś o mnie, bo na szacunek trzeba zasłużyć, więc nie sądziłam, że po tym wszystkim, takie słowa padną z Twoich ust. Ty też zmieniłeś się. Jesteś jakby.. wyciszony, spokojniejszy, a szczere spojrzenie dodaje Ci jeszcze więcej uroku. Oczywiście, że dobrze wspominam nasze spacery, myślami wracam do nich, zatapiam się w nich. Trochę jednak tych rozdziałów zapisaliśmy.;) Jutro mam wolne, więc będę zerkać w Twoim kierunku, a tymczasem przyjemności dla Ciebie.:*

Gość 8Silence8

Na zakupach byłem bo moje lodówki świeciły już pustkami, a z wody złowić nic nie mogę ostatnimi czasy. Wyciszenie ? Tak i stąd też nick. Pamietasz ? Nic absolutnie nic nie jest przypadkowe.☺ Zmiana źródła dochodu na mniej stresujące przekłada sie na ciszę. Z tym że nudzę sie tam), ale zawsze są jakieś skutki uboczne danego źródła. No niestety na tej płaszczyznie muszę sie dostosować, bo jestem uzależniony od kawałka podłego chleba więc kasę muszę mieć. 😀 Czysto mechaniczny sex jest rozładowaniem napięcia. Ja nie twierdzę, że należy zrezygnować z kopulacji. Tylko podaje przykłady jak zbliżenie rozciąga sie na płaszczyzny. Jeżeli odstawisz sex to przekonasz sie czy tak naprawdę darzy Cie uczuciem ten który wyznaje miłość. Jeżeli jest szczery w deklaracjach wytrzyma, bo wtedy zapach innych kobiet nie będzie go nawet pociagał. No niestety ten niedoskonały gatunek rozsądnym jest poddawać kontroli, a sprawdzanie jest jeszcze lepsze. I to działa w dwie strony bo kobietę też można sprawdzić. Brzmi jak manipulacja? Owszem ale dosłownie wszędzie jesteśmy poddawani manipulacji. Nawet natura nas testuje w kwestii czy wytrzymamy w jej warunkach atmosferycznych czy nas po prostu zje i wypluje jako nawóz dla roślin. A jak zakwitną rośliny, to świat już nie wydaje sie taki zły i nie wszędzie i nie zawsze czają sie na nas zagrożenia zewsząd. Bo znowu mogę brzmieć niczym zwiastun apokalipsy, a przecież dla równowagi są dobre i złe strony świata. Najlepiej jak przyjazne nam istoty tworzą klimat pozytywny i mogą być nawet przy tym uszczypliwi. ☺

Idziesz ze mną na ryby dzisiaj ? Piwa mam pochowane w wodzie chłodzą sie i czekają. 😀Na trzy wędki powalcze jak już sie wyśpie. Do później Kotek.:-* 

Gość mary

Pamiętam.. wszystko musi się u Ciebie zgadzać, układać w jedną całość. Dlatego upodobałam sobie nazywać Cię "Tajemniczy", dodaje to magnetyzmu i czaru Twojej Osobie.:) Mówisz, że odnajdujesz się w nowej pracy. Oby tylko nie stała się zbyt monotonna i nudna, byś wewnętrznie nie ucierpiał. Lepiej gdy można robić to, co się lubi i w czym jest się dobrym. Chociaż życie pewnie nauczyło Cię sporo, więc podołasz wielu zadaniom. Ja tak bardzo przyzwyczaiłam się do miejsca i ludzi z którymi pracuję, że zmiana byłaby dla mnie ciężkim przeżyciem. Chociaż z racji wieku pewnie dałabym radę. Bardziej chyba chodziłoby o niepewność jutra, ponieważ teraz mam zagwarantowany spokój w tym temacie. 😀 Uwielbiam przesiadywać nad jeziorem, rzeką.. aczkolwiek ryb nie łowię. Natomiast chętnie przyrządzę je, bo lubię eksperymenty na blacie i nie tylko, hehe. 😄 Jakiś podział obowiązków musi być.;) Z tym co napisałeś o seksie zgadzam się całkowicie, więc nic od siebie już nie dodam. Powiem tylko, że przeżyte doświadczenia w sferze erotycznej wiele człowieka uczą, sprawiają iż ostrożniej się do tego podchodzi i chyba stajemy się mniej podatni na manipulacje. Przynajmniej tak jest u mnie.:) 

Złap rybkę to może porządną kolację zjemy. Ja się postaram o zastrzyk witamin w postaci misy warzyw i owoców i stworzę nastrój odpowiedni. 😀 Dobrego dnia.:*

Gość Gość

Ale nudziarze ☺️

Gość gość

Taka historia miłosna w cyberprzestrzeni nie zdarza się często, dlatego jest nieziemsko sympatyczna.  Cudowna, namiętna, dzika i nieujarzmiona. 😏 Podróżnie kochanków siekają na kawałeczki najtwardsze serca, napełniają łzami oczy i przemielają umysły i emocje, tworząc emocjonalno - energetyczny eliksir dla duszy. 😏 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Taka historia miłosna w cyberprzestrzeni nie zdarza się często, dlatego jest nieziemsko sympatyczna.  Cudowna, namiętna, dzika i nieujarzmiona. 😏 Podróżnie kochanków siekają na kawałeczki najtwardsze serca, napełniają łzami oczy i przemielają umysły i emocje, tworząc emocjonalno - energetyczny eliksir dla duszy. 😏 

Mam podobne odczucia. Jak ich czytam, dochodzę do jednego słusznego wniosku: po co komu priv, czy realność? Zbędne. Forum jest lepsze. Piękne, piękne!

Gość gość

Ja ich z kolei nie czytam, bo już to wszystko raz pisali, to samo.

Gość gość

Agent zazdrośnik gada sam ze sobą ta choroba sie jakoś nazywa😛😀

Gość gość Eve
54 minuty temu, Gość gość napisał:

AO ignoruj☺

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Agent zazdrośnik gada sam ze sobą ta choroba sie jakoś nazywa😛😀

Albo Edek innych ...ów nie ma.

Gość gość

Eduś ogłosił odejscie z forum a analny nudzi sie z cioteczkami temu hejtuje😒

Gość gość

tematy ciotek świecą pustkami 😁😁😁 teraz Lena bryluje😍

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Eduś ogłosił odejscie z forum a analny nudzi sie z cioteczkami temu hejtuje😒

Analny jest z ciotkami na privie. Edek wrócil.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

I Kirke jest ładna.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

I Kirke jest ładna.

Włosy ładne, tyle widać.

Gość gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

Lene ciotki o...ą na śniadanie a analny zaklaszcze uszami😴