Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adorator

Oh Dorotko pragne cie, podwinąłbym ci kiecke i rzucił na blat, rozpiął stanik i przejechał językiem od szyji aż do majtek

Polecane posty

Gość Adorator

co ty na to? 

Gość gość

oh świnio lecz swoje zapędy w konfesjonale!!!

Gość Wiem to,
29 minut temu, Gość Adorator napisał:

co ty na to? 

Ona chora, nie czekaj pisze pół godz na forum, właśnie teraz do siebie😰

Gość Dorota

Akurat ja z moim jednym wybranym mogłabym się..tulić na blacie, tarzac po podłodze i zasypiać na łóżku 😁Moje pół godziny dziś minęło..chora nie jestem,ale może inne Doroty bywają..więc życzę  zdrowia dla wszystkich 😁

Gość Taki jeden

No no, Doroto, jesteś rozchwytywana. Biorą Cie w ciemno! 😉 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Dorota napisał:

Akurat ja z moim jednym wybranym mogłabym się..tulić na blacie, tarzac po podłodze i zasypiać na łóżku 😁Moje pół godziny dziś minęło..chora nie jestem,ale może inne Doroty bywają..więc życzę  zdrowia dla wszystkich 😁

Wstydu oszczędź sobie Dorota i nie pisz ze sobą😰

Gość Wiem to tak jak Ty
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wstydu oszczędź sobie Dorota i nie pisz ze sobą😰

Do Sylwii jej daleko by pisała sama ze sobą 

Gość Gosc

Jak nisko trzeba upaść żeby coś takiego do siebie pisać? 

Gość Dorota
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jak nisko trzeba upaść żeby coś takiego do siebie pisać? 

Jak nisko trzeba upaść i mieć ból du.py o wszystkich z kafe ,żeby zakładać tematy o innych Dorota,Dragon,Asia..itp..Żal mi Twojej samotnej duszy..zagubionej.. wiem to,Gosc,taka prawda i inne nicki. Wystarczy czytać między wierszami,by wiedzieć kto to..

Gość Taki jeden
2 minuty temu, Gość Dorota napisał:

Jak nisko trzeba upaść i mieć ból du.py o wszystkich z kafe ,żeby zakładać tematy o innych Dorota,Dragon,Asia..itp..Żal mi Twojej samotnej duszy..zagubionej.. wiem to,Gosc,taka prawda i inne nicki. Wystarczy czytać między wierszami,by wiedzieć kto to..

Kto to wg Ciebie? 

Gość Taki jeden

Doris, jak mija dzień w pracy? Co przyniosłaś sobie na obiad? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Dorota napisał:

Babo to nie ja zakładam o tobie czy innych tematy, tylko widzę, ze sama ze sobą piszesz. To już upadek człowieka niestety. Jak samotna  trzeba być żeby coś takiego robić? Jeżeli tobie pomaga nie krępuj się nawijaj dalej. Polecam jednak przerwę, bo pada ci na łeb. 

Gość Dorota
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Babo to nie ja zakładam o tobie czy innych tematy, tylko widzę, ze sama ze sobą piszesz. To już upadek człowieka niestety. Jak samotna  trzeba być żeby coś takiego robić? Jeżeli tobie pomaga nie krępuj się nawijaj dalej. Polecam jednak przerwę, bo pada ci na łeb. 

😂😂😂😂😂nie mam czasu na samotność,bo mam tyle pasji..A poza tym lubię swoje towarzystwo.Schizofrenia jest mi obcą,i nie muszę się dowartosciowywac  w necie tematami o sobie. Kto chce niech sobie pisze. Ale ulżyj sobie na mojej osobie.😁pozdrawiam i znikam

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Dorota napisał:

😂😂😂😂😂nie mam czasu na samotność,bo mam tyle pasji..A poza tym lubię swoje towarzystwo.Schizofrenia jest mi obcą,i nie muszę się dowartosciowywac  w necie tematami o sobie. Kto chce niech sobie pisze. Ale ulżyj sobie na mojej osobie.😁pozdrawiam i znikam

Przeczysz sama sobie, powodzenia ci życzę, bo będzie ci ono potrzebne. Pamiętaj, ze tu nikt ciebie nie pragnie nawet nie wie kim ty jesteś, poza tym, ze masz odchyły.  

Gość Dorota
12 minut temu, Gość Taki jeden napisał:

Doris, jak mija dzień w pracy? Co przyniosłaś sobie na obiad? 

Zaczęłam dziś urlop, a jak wyjade jestem poza kafe.Zresztą pół godz dziennie to twierdzę,że i tak za dużo przy kawie..Tu jest dużo zawistnych,zfrustrowanych ludzi,co wylewaja jad na innych,byle kogoś ponizyc,oośmieszyć..Nie robi to już na mnie wrażenia. Niech sobie piszą, to oni mają problem,a nie ja...zakładają tematy i szukają uwagi,a powinni uwagi szukać gdzie indziej..Na obiad dziś będę piec ryby w sosie słodko kwaśnym. Pozdrawiam 😉

Gość Taki jeden
Przed chwilą, Gość Dorota napisał:

Zaczęłam dziś urlop, a jak wyjade jestem poza kafe.Zresztą pół godz dziennie to twierdzę,że i tak za dużo przy kawie..Tu jest dużo zawistnych,zfrustrowanych ludzi,co wylewaja jad na innych,byle kogoś ponizyc,oośmieszyć..Nie robi to już na mnie wrażenia. Niech sobie piszą, to oni mają problem,a nie ja...zakładają tematy i szukają uwagi,a powinni uwagi szukać gdzie indziej..Na obiad dziś będę piec ryby w sosie słodko kwaśnym. Pozdrawiam 😉

A gdzie wybywasz? W góry czy na mazury? 😛  sama czy z tym kimś? 😉 Pozdrawiam, udanego urlopu.

Gość Gosc

Uwagi to ty szukasz, nikt ciebie nie ośmiesza robisz to sobie samej. Oszukujesz sama siebie nie innych, bo inni maja to wszystko gdzieś, powinnaś zadbać o siebie. 

Gość Gosc

Dorota,  ty  kobieto masz schizofrenie, zadbaj o siebie i lecz  się. 

Gość Dorota
1 minutę temu, Gość Taki jeden napisał:

A gdzie wybywasz? W góry czy na mazury? 😛  sama czy z tym kimś? 😉 Pozdrawiam, udanego urlopu.

Kujawy,i jak zdążę Warmia i Mazury ,bo mam dużo ludzi do odwiedzenia 😋oczywiście,że moja miłość w sercu ,duszy i glowie jedzie ze mną ..do tego tylko ...enki w walizce,uśmiech na twarzy,słońce na niebie  i w drogę ..nic więcej mi nie trzeba😁

Gość Dorota
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Uwagi to ty szukasz, nikt ciebie nie ośmiesza robisz to sobie samej. Oszukujesz sama siebie nie innych, bo inni maja to wszystko gdzieś, powinnaś zadbać o siebie. 

Dziękuję za troskę😁

Gość Taki jeden

Kujawy,i jak zdążę Warmia i Mazury ,bo mam dużo ludzi do odwiedzenia 😋oczywiście,że moja miłość w sercu ,duszy i glowie jedzie ze mną ..do tego tylko ...enki w walizce,uśmiech na twarzy,słońce na niebie  i w drogę ..nic więcej mi nie trzeba😁

ah niepoprawna marzycielka rodzinke odwiedza 😉  to co ty jeszcze w Poznaniu robisz, już wczoraj powinnaś w Warsie kawke popijać 

Gość Dorota
2 minuty temu, Gość Taki jeden napisał:

ah niepoprawna marzycielka rodzinke odwiedza 😉  to co ty jeszcze w Poznaniu robisz, już wczoraj powinnaś w Warsie kawke popijać 

Prezenty kupuję  i załatwiam to i owo..😁😁😁

Gość Porobiony

Zrób to mojej żonie ja będę patrzył na was 

Gość Dorota

Jestem kurrwą ze śmietnika, każdy na mnie sra i sika.

Gość Gość
19 minut temu, Gość Porobiony napisał:

Zrób to mojej żonie ja będę patrzył na was 

Lubisz lesby farinelli?

Gość Gość
12 minut temu, Gość Dorota napisał:

Jestem kurrwą ze śmietnika, każdy na mnie sra i sika.

Zalosny typ kobiety, ale nie każda Dorota jest taka 

Gość Gość

jeb.ać stalkerów