Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciq

Moja dziewczyna mnie podnieca

Polecane posty

Gość Maciq

Moja dziewczyna mnie podnieca... zabrardzo 

Pewnie myslicie co w tym dziwnego, ale mnie to strasznie krepuje. A wiec postaram sie wam opisac moj problem. Jestem Maciej mam 17lat mam dziewczyne Oliwie w wieku 16lat, w tym wieku nie jestem wstanie sie opanowac ale podczas dluzszego calowania mam erekcje, a Gdy moja dziewczyna to wyczuje to mnie tam dotyka I masuje aby sprawiac mi przyjemnosc, ale to mnie strasznie jara I boje sie ze dojde w spodniach a wtedy to ze wstydu bym sie zakopal pod ziemie. Lecz boje sie jej o tym powiedziec bo co ona sobie pomysli ze nie traktuje jej powaznie... Gdy mi naniej zalezy. 

Co robic?? 

Gość Alex

Jak ona cie tam dotyka to raczej nic nie powie jak dojdziesz. Po prostu powiedz jej ze dziala na twojego zolnieza. I to wszystko, chyba rozumie to ze ty w tym wieku nie umiesz zapanowac nad podnieceniem i ze mozesz dojsc w spodniach. 

To nie ona za bardzo cię podnieca tylko ty podniecasz się za bardzo z byle powodu.

Gość Maciq
Przed chwilą, p212 napisał:

To nie ona za bardzo cię podnieca tylko ty podniecasz się za bardzo z byle powodu.

Czyli wedlug ciebie dziewczyna ktora okrakiem siedzi mi na kolanach i masuje  dotyka czlonka to ja sie podniecam??? 

Gość Madzia

mój chłopak podobnie reaguje, i jest to zupełnie normalne. ja się tym cieszę. czasem go tak specjalnie prowokuję np w kawiarni czy w autobusie..

12 minut temu, Gość Maciq napisał:

Czyli wedlug ciebie dziewczyna ktora okrakiem siedzi mi na kolanach i masuje  dotyka czlonka to ja sie podniecam??? 

"Maciej mam 17lat mam dziewczyne Oliwie w wieku 16lat, w tym wieku nie jestem wstanie sie opanowac ale podczas dluzszego calowania mam erekcje" jak ty od samego całowania masz problem to co się dziwisz

Gość Maciq
6 minut temu, p212 napisał:

"Maciej mam 17lat mam dziewczyne Oliwie w wieku 16lat, w tym wieku nie jestem wstanie sie opanowac ale podczas dluzszego calowania mam erekcje" jak ty od samego całowania masz problem to co się dziwisz

Tak ma 90% chlopakow w wieku 16-21 lat

Przed chwilą, Gość Maciq napisał:

Tak ma 90% chlopakow w wieku 16-21 lat

Skoro wiesz że to problem w tobie to czemu to jej wina?

Gość Maciq
3 minuty temu, p212 napisał:

Skoro wiesz że to problem w tobie to czemu to jej wina?

Nigdzie nie napisalem ze jej wina,  boje sie tylko ze dojde. I pytam was czy mozna na to zaradzic. 

Gość Madzia
4 minuty temu, Gość Maciq napisał:

Nigdzie nie napisalem ze jej wina,  boje sie tylko ze dojde. I pytam was czy mozna na to zaradzic. 

można ale nie będziesz pewnie do końca zadowolony z rozwiązania. ja mojemu chłopakowi założyłam pas cnoty (cb6000) i to dodatkowo podkręca atmosferę pomiędzy spotkaniami.. ale w tym przypadku ona będzie miała kontrolę na tobą której być może nie jesteś gotów jej oddać

Gość Misty

Rada jest tylko jedna, powiedz jej, że całując nie musi dodatkowo stymulować, bo i tak masz z tego dużą przyjemność, że takie rzeczy możecie robić, gdy warunki na to pozwolą i tyle.