Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000

Doszłam do wniosku że przestanę być szarą myszka

Polecane posty

Gość 0000

Zrobie się na bóstwo wydam cała kasę na zabiegi kosmetyczne a jak będę już pieknoscia to będę się śmiala ze zwykłych facetów i poszukam sobie sponsora, skoro nikt mnie nie umiał pokochać jako zwykłej miłej dziewczyny , to teraz będę miała facetów tylko za bankomat jak będę piękna 

Gość 0000

A jak nie będzie dawał kasy to kop w doope i następny, faceci zrobią wszystko dla ładnych lalek, widzę to po moich znajomych , brzydkiej nie wybacza brudnego talerza  , piękności wybacza zdrady i rozwalanie kasy

Gość 0000

Polecam dziewczyny oni i tak was mają tylko za worek na sperme, oglądają się za waszymi koleżankami i nie są wcale wdzięczni za to że gotujecie i pomagacie, jak się poczyta to forum to nie ważne jak miła i dobra dziewczyna, zawsze będzie zgnojona bo jest brzydka , pięknym wybacza wszystko 

Gość 0000

Od dawna próbowałam dojść dlaczego jedne dziewczyny są traktowane źle inne dobrze i doszłam do wniosku że najwięcej adoratorow i jeleni do płacenia mają piękne rozkapryszone księżniczki, taka nawet walnie faceta w mordę a i tak to on na kolanach będzie przepraszał, brzydkie będą wyśmiewane, że są pasztetami i mają małe piersi , po co się starać wystarczy się zrobić i masz wygrane życie 

Gość Gość
12 minut temu, Gość 0000 napisał:

Zrobie się na bóstwo wydam cała kasę na zabiegi kosmetyczne a jak będę już pieknoscia to będę się śmiala ze zwykłych facetów i poszukam sobie sponsora, skoro nikt mnie nie umiał pokochać jako zwykłej miłej dziewczyny , to teraz będę miała facetów tylko za bankomat jak będę piękna 

Szara myszka to nie brzydka osoba a niczym nie wyróżniającą się,  myszy od myszy nie odróżnisz, podobnie kobieta szara myszka ani mentalnie ani fizycznie się nie wyróżnia,  jest nijaka, po prostu szara. Wybrałaś wiec niewłaściwe określenie. 

Gość 0000
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Szara myszka to nie brzydka osoba a niczym nie wyróżniającą się,  myszy od myszy nie odróżnisz, podobnie kobieta szara myszka ani mentalnie ani fizycznie się nie wyróżnia,  jest nijaka, po prostu szara. Wybrałaś wiec niewłaściwe określenie. 

Bo nie jestem brzydka twarz mam dobra ,.czyli podstawa żeby się zrobić już jest 

Gość Gość
8 minut temu, Gość 0000 napisał:

Od dawna próbowałam dojść dlaczego jedne dziewczyny są traktowane źle inne dobrze i doszłam do wniosku że najwięcej adoratorow i jeleni do płacenia mają piękne rozkapryszone księżniczki, taka nawet walnie faceta w mordę a i tak to on na kolanach będzie przepraszał, brzydkie będą wyśmiewane, że są pasztetami i mają małe piersi , po co się starać wystarczy się zrobić i masz wygrane życie 

Na kolanach za fostanie w twarz przeprasza nie mężczyzna a pies swoją dominę,  kogoś takiego żadna normalna kobieta nie chciałaby, facet lubi być bity i upokarzany,  jak znajdzie szmatę,  która to robi mu, będzie się jej trzymał a wszystkim bedzie wmawiać,  że jest piękna,  choć wygląda jak wytatuowany dromader. 

Gość 0000
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Na kolanach za fostanie w twarz przeprasza nie mężczyzna a pies swoją dominę,  kogoś takiego żadna normalna kobieta nie chciałaby, facet lubi być bity i upokarzany,  jak znajdzie szmatę,  która to robi mu, będzie się jej trzymał a wszystkim bedzie wmawiać,  że jest piękna,  choć wygląda jak wytatuowany dromader. 

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie chodzi o to że facet to lubi, tylko że jak kobieta jest piękna i seksowna że na jej widok mu staje w sekunde to jej wybaczy wszystko co najgorsze , a brzydka lub przecietna zostawi za byle powód 

Gość 0000

Faceci kochają tylko oczami i fiutami ,nigdy sercem 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 0000 napisał:

Faceci kochają tylko oczami i fiutami ,nigdy sercem 

Współczuję doświadczeń 

Gość Gość
6 minut temu, Gość 0000 napisał:

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie chodzi o to że facet to lubi, tylko że jak kobieta jest piękna i seksowna że na jej widok mu staje w sekunde to jej wybaczy wszystko co najgorsze , a brzydka lub przecietna zostawi za byle powód 

W sekundę staje dla feedersa na widok grubej baby,  która trudno nazwać piękną 

Gość Wąsak

Dobry facet nigdy kobiety nie poderwie i zawsze daje jej pierwszenstwo we wszystkim.

Gość hehe

Dobre 😁 autorko

Gość Wrona

Autorko, poprawiłaś mi humor. Dziękuję:D

Gość 0000
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zanim zaczniecie pisać "Ale mój misio pysio taki nie jest " to wam powiem że są z wami dla wygody bo jesteście mile dobre gotujecie więc ma full serwis, A i tak wali do zdjęć ładniejszej sąsiadki, karyny z instagrama albo dziuni z teledysku 

Gość gość

Też mnie to rozśmieszyło.;)

Gość ...
Przed chwilą, Gość 0000 napisał:

Zanim zaczniecie pisać "Ale mój misio pysio taki nie jest " to wam powiem że są z wami dla wygody bo jesteście mile dobre gotujecie więc ma full serwis, A i tak wali do zdjęć ładniejszej sąsiadki, karyny z instagrama albo dziuni z teledysku 

👏👏👏

Gość tyle w temacie

Wiesz co zrobić, żeby taki chodził jak w zegarku po tym jak olewa Ciebie i Twoje potrzeby? Poprosić o pomoc sąsiada ( nie mówię o nadstawianiu tyłka) chodzi o te małe, drobne codzienne sprawy.

Gość tyle w temacie
Przed chwilą, Gość tyle w temacie napisał:

Wiesz co zrobić, żeby taki chodził jak w zegarku po tym jak olewa Ciebie i Twoje potrzeby? Poprosić o pomoc sąsiada ( nie mówię o nadstawianiu tyłka) chodzi o te małe, drobne codzienne sprawy.

P.S. Każdego zaboli 😉 nie dajcie się dziewczyny 

Gość 0000
1 minutę temu, Gość tyle w temacie napisał:

P.S. Każdego zaboli 😉 nie dajcie się dziewczyny 

Skończyła się era frajerek facet jest po to żeby służyć babie 

Gość Wrona
4 minuty temu, Gość 0000 napisał:

Skończyła się era frajerek facet jest po to żeby służyć babie 

Jakie się twoje wymagania ?:D

57 minut temu, Gość 0000 napisał:

Od dawna próbowałam dojść dlaczego jedne dziewczyny są traktowane źle inne dobrze i doszłam do wniosku że najwięcej adoratorow i jeleni do płacenia mają piękne rozkapryszone księżniczki [...]

Moje spostrzeżenia są inne, zauważyłam, że największym powodzeniem cieszą się ostatecznie nie te, które opierają swoją wartość na powierzchowności wyłącznie, ale te, które są kobiece, seksowne i pewne siebie, które potrafią sobą zafascynować faceta. I należą do nich niekoniecznie te 'piękne, rozkapryszone', których pojmowanie kobiecości jest ograniczone i 'puste'.

1 godzinę temu, Gość 0000 napisał:

Polecam dziewczyny oni i tak was mają tylko za worek na sperme [...]

Zależnie od faceta, kobiety i łączącej ich relacji, kwestie i względy indywidualne.

57 minut temu, Gość 0000 napisał:

[...] brzydkie będą wyśmiewane, że są pasztetami i mają małe piersi [...]

Kwestia doboru towarzystwa i unikania patologii pozbawionej z kultury, z której wyzbyta jest niestety większość społeczeństwa, niezależnie od płci. Jak również kwestia samooceny i poczucia wartości opartych nie wyłącznie o zawsze niestabilne relacje międzyludzkie, ale przede wszystkim na pewnym gruncie rozwoju osobistego, doświadczeń, osiągnięć i umiejętności.

46 minut temu, Gość 0000 napisał:

[...] jak kobieta jest piękna i seksowna że na jej widok mu staje w sekunde to jej wybaczy wszystko co najgorsze , a brzydka lub przecietna zostawi za byle powód 

Seksapil ma związek nie tyle z samą powierzchownością, ile kobiecością w szerokim rozumieniu. Kobieta mająca gorsze warunki pod względem urody również może być seksowna i pociągająca. Za to piękna może emanować sztucznością i nie wzbudzać większych emocji.

36 minut temu, Gość 0000 napisał:

[...] są z wami dla wygody bo jesteście mile dobre gotujecie więc ma full serwis [...]

Każdy lubi wygodę. Jakkolwiek, należy dopilnować zaspokojenia swoich potrzeb w danej relacji i jeśli nie spełnia ona oczekiwań, albo ją naprawić przy współpracy partnera, albo zakończyć. Skoro postanowiłaś traktować facetów jak bankomat, to trudno, byś od tego momentu miała pretensje i racje krytyki wobec facetów wykorzystujących (dające się wykorzystywać) kobiety. Hipokrytką być nie warto, a zasady albo się posiada, albo nie.

36 minut temu, Gość 0000 napisał:

[...] A i tak wali do zdjęć ładniejszej sąsiadki, karyny z instagrama albo dziuni z teledysku 

Do odmiennej i nieznanej stricte, niekoniecznie 'ładniejszej'. I niekoniecznie ma to negatywny wpływ na uczucia i emocje związane ze stałą partnerką.

Zrobie się na bóstwo wydam cała kasę na zabiegi kosmetyczne a jak będę już pieknoscia to będę się śmiala ze zwykłych facetów i poszukam sobie sponsora

Powodzenia w nowej rzeczywistości oraz w pracy nad sobą :]

Gość Starociotka

WYDAJE PIENIADZE PO TO ABY JE ODZYSKAC DAJAC DUPY POLKA IQ 48

Gość 0000
1 minutę temu, Gość Starociotka napisał:

WYDAJE PIENIADZE PO TO ABY JE ODZYSKAC DAJAC DUPY POLKA IQ 48

Wydam 2000 , będę rzadac 4000 ...u 

Generalnie to masz rację we wszystkim co tutaj napisałaś. Chociaż pomysłu ze sponsoringiem nie pochwalam, to nie dziwie Ci się, że takie myśli chodzą Ci po głowie. Powodzenia w realizacji planu. Pamiętaj, że przede wszystkim liczą się Twoje uczucia - oni dla nas nie mają żadnej litości, więc Ty też bądź dla nich bezwzględna. Oko za oko. Facetami nie warto się przejmować 🙂   

Gość Starociotka
12 minut temu, Gość 0000 napisał:

Wydam 2000 , będę rzadac 4000 ...u 

IQ PLANKTONU SCIERO

Gość gość
47 minut temu, Nenesh napisał:

Moje spostrzeżenia są inne, zauważyłam, że największym powodzeniem cieszą się ostatecznie nie te, które opierają swoją wartość na powierzchowności wyłącznie, ale te, które są kobiece, seksowne i pewne siebie, które potrafią sobą zafascynować faceta. I należą do nich niekoniecznie te 'piękne, rozkapryszone', których pojmowanie kobiecości jest ograniczone i 'puste'.

Zależnie od faceta, kobiety i łączącej ich relacji, kwestie i względy indywidualne.

Kwestia doboru towarzystwa i unikania patologii pozbawionej z kultury, z której wyzbyta jest niestety większość społeczeństwa, niezależnie od płci. Jak również kwestia samooceny i poczucia wartości opartych nie wyłącznie o zawsze niestabilne relacje międzyludzkie, ale przede wszystkim na pewnym gruncie rozwoju osobistego, doświadczeń, osiągnięć i umiejętności.

Seksapil ma związek nie tyle z samą powierzchownością, ile kobiecością w szerokim rozumieniu. Kobieta mająca gorsze warunki pod względem urody również może być seksowna i pociągająca. Za to piękna może emanować sztucznością i nie wzbudzać większych emocji.

Każdy lubi wygodę. Jakkolwiek, należy dopilnować zaspokojenia swoich potrzeb w danej relacji i jeśli nie spełnia ona oczekiwań, albo ją naprawić przy współpracy partnera, albo zakończyć. Skoro postanowiłaś traktować facetów jak bankomat, to trudno, byś od tego momentu miała pretensje i racje krytyki wobec facetów wykorzystujących (dające się wykorzystywać) kobiety. Hipokrytką być nie warto, a zasady albo się posiada, albo nie.

Do odmiennej i nieznanej stricte, niekoniecznie 'ładniejszej'. I niekoniecznie ma to negatywny wpływ na uczucia i emocje związane ze stałą partnerką.

Powodzenia w nowej rzeczywistości oraz w pracy nad sobą :]

Popracuj nad stylem, ten bombastyczny jest kompletnie niestrawny i niespójny, nikt tego nie czyta.

11 minut temu, Gość gość napisał:

Popracuj nad stylem, ten bombastyczny jest kompletnie niestrawny i niespójny, nikt tego nie czyta.

Miej odwagę mówić w swoim imieniu. Natomiast o swoim 'stylu' będę decydowała samodzielnie, niezależnie od 'widzi-mi-się' jednostek. Ci rozsądni potrafią przyswajać informacje i przekaz z różnorakich źródeł, a jeśli któreś uznają za nieodpowiadające - wolny wybór ;p

Gość Gość

Szare myszki są nudne.

Gość 0000
1 godzinę temu, Gość Starociotka napisał:

IQ PLANKTONU SCIERO

Sciera to ty będziesz ale moja przegrywie