Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poco

zdradza mnie

Polecane posty

Gość poco

Dobra, schodzą że mnie emocje. Zdradza mnie. Nie podejrzewam, nie, że się domyślam. To fakt, dorobila mi rogi. Wczoraj podczas snu, dostała SMS gdzie bez przymusu odblokowania tel wyświetla się początek wiadomości. Miała szkolenie 2 dniowe we Wrocławiu w tamtym tygodniu. A ten ... napisał, że ją kocha i spać sam już nie potrafi. Najlepsze jest to, że dała Ukraińcowi. Znam typa, robi u niej w korpo od roku. 5 lat związku poszło się ..., w październiku chciałem klękać. Choć ostatnie tygodnie widziałem zmianę w zachowaniu. Seks zimny bez emocji. Z telefonem nawet pod prysznic. Zrobiła się obojętna. Jutro są jej urodziny i mam zamiar dac jej prezent niespodziankę. Zapraszam dzisiaj jej przyjaciółki do mojej chaty gdzie mieszkamy razem. Temu typowi powiem, że to niespodzianka dla niej niech też przyjdzie. Jutro będziemy na nią czekać. Jak przyjdzie to dostanie kopertę a w środku będzie kartka z napisałem, że ma 15 minut na zabranie swoich rzeczy inaczej wypieprze to przez balkon. Przy wszystkich. Witalij dostaje bombę na dziąsło przy wszystkich, potem wypad na klatkę. Wszyscy. 5 lat straciłem na ten worek na spermę. Lvl 28, jeszcze sobie ułoże zycie. Choć byłem blisko by je sobie zmarnować. Chcecie jakieś nagranie z tego? Mogę nagrać jak urek zbiera nos z podłogi. W sumie tego jeszcze na kafe nie było.

Gość ala

Jeśli to nie fejk, to szacun dla Ciebie. Trzymam kciuki, że szybko się pozbierasz. 🙂 Pamiętaj, że są kobiety i są k*rwy!

Gość Cpmsog

Emocje jak widac nie zeszly. Zachowujesz sie jak baba histeryczka, ktora bije kochanke parasolka. Super plan dla ...y.

Jeśli potrzebujesz się odegrać, w porządku, ale Ukraińca, to Ty zostaw, nic nie zawinił. Raczej mu podziękuj, zawczasu uwolnił Cię od niewiernej kobiety. Zresztą, skoro zdradziła, czegoś jej brakowało w relacji z Tobą, a skoro nie była skłonna tego naprawiać, związek i tak mógł mieć krótką przyszłość. Myślę, że nie warto narażać się na ewentualne problemy z racji pobicia, straconych lat i tak nikt nie zwróci. Lepiej postarać się zachować spokój, by sobie nie zaszkodzić.

Gość gość

Chcemy nagranie, tak, tak! 🙂 Powodzenia.