Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcorobic

Czy to tylko sex

Polecane posty

Gość Niewiemcorobic

Od początku spotkałam się pare razy z facetem na drinka/piwo super nam się rozmawiało często mnie komplementował. Po ostatnim spotkaniu (4.) zaprosił mnie do siebie. Zgodziłam się, trochę sie poprzytulaliśmy i całowaliśmy w trakcie on zaproponował sex ja odmówiłam. Gdy wychodziłam powiedział ze może następnym razem umówimy się tylko na sex - zaoszczędzimy czas... myślałam ze traktuje mnie poważniej niż tylko worek na spe/rm/e ... czy na moim miejscu spotkałybyście się z nim jeszcze raz czy lepiej zakończyć to bo chodzi mu tylko o jedno a ja nie potrzebuje faceta tylko na jedna noc... Co robić ...

Gość love

Chyba jesteś bardzo atrakcyjna skoro tak niestrudzenie cię adorował? Moje zdanie jest takie: albo niefortunnie tak mu się chlapło i nie to miał dokładnie na myśli co powiedział, albo faktycznie chce cię zaliczyć. Spotkaj się jeszcze z nim raz i zapytaj o co mu dokładnie chodziło na ostatnim spotkaniu.

Gość Gosc

Taaa niefortunnie chlapnal...wyraził.się jasno- nie chce tracić czasu tylko do razu przejść do rzeczy czyli nie chce Cie lepiej poznać, nie traktuje Cie poważnie bo chodzi mu tylko o seks. Nie.ludz się, miej honor i olej go.

Wprost powiedział, że chodzi mu tylko o seks. Nawet nie trzeba tego odczytywać "między wierszami", nie rozumiem dlaczego jeszcze pytasz o jego zamiary. Już samo to, że powiedział, że "nie chce tracić na Ciebie czasu" jest bardzo upokarzające i ja po takim tekście nie chciałabym mieć z typem nic wspólnego. Tym bardziej, że sama nie szukasz niezobowiązującej relacji i zależy Ci na związku. Odpuść sobie dziewczyno, bo będziesz cierpieć...

Wprost powiedział, że chodzi mu tylko o seks. Nawet nie trzeba tego odczytywać "między wierszami", nie rozumiem dlaczego jeszcze pytasz o jego zamiary. Już samo to, że powiedział, że "nie chce tracić na Ciebie czasu" jest bardzo upokarzające i ja po takim tekście nie chciałabym mieć z typem nic wspólnego. Tym bardziej, że sama nie szukasz niezobowiązującej relacji i zależy Ci na związku. Odpuść sobie dziewczyno, bo będziesz cierpieć...

Gość wiem,że

po seksie nie odezwie się do ciebie. zablokuje twój numer.

wspomnisz moje słowa 

Gość love

Czyli, już wiesz co masz zrobić 🙂

Gość Niewiemcorobic

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Czasem trzeba usłyszeć od obcych ludzi może nie  za miłe słowa ale przynajmniej uświadamiające niż dalej się łudzić i mieć głupie nadzieje.  Dziękuje jesteście niezawodne. :) 

Gość Założę się

A pójdzie i się z nim spotka...kobiety są strasznie naiwne. Chcą widzieć drugie, lepsze dno i łudzą się do końca.

Gość Ania
6 godzin temu, Gość Niewiemcorobic napisał:

Od początku spotkałam się pare razy z facetem na drinka/piwo super nam się rozmawiało często mnie komplementował. Po ostatnim spotkaniu (4.) zaprosił mnie do siebie. Zgodziłam się, trochę sie poprzytulaliśmy i całowaliśmy w trakcie on zaproponował sex ja odmówiłam. Gdy wychodziłam powiedział ze może następnym razem umówimy się tylko na sex - zaoszczędzimy czas... myślałam ze traktuje mnie poważniej niż tylko worek na spe/rm/e ... czy na moim miejscu spotkałybyście się z nim jeszcze raz czy lepiej zakończyć to bo chodzi mu tylko o jedno a ja nie potrzebuje faceta tylko na jedna noc... Co robić ...

jesli nie chcesz z nim sexu? nie umawiaj sie - jak kocha poczeka

Gość Gość
27 minut temu, Gość Założę się napisał:

A pójdzie i się z nim spotka...kobiety są strasznie naiwne. Chcą widzieć drugie, lepsze dno i łudzą się do końca.

Święta prawda, dla kobiety choćby trochę zauroczonej nawet naplucie w twarz i kop w tyłek nie jest jednoznaczne. 

Gość Niewiemcorobic
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Święta prawda, dla kobiety choćby trochę zauroczonej nawet naplucie w twarz i kop w tyłek nie jest jednoznaczne. 

Może macie takie doświadczenie jednak ja utwierdziłam się tylko w przekonaniu ze szkoda czasu na takiego faceta. Faktycznie zauroczył mnie ale nie będę się poniżać i latac do niego jak i tak zaliczy i kopnie w dupę. Naiwnie łudziłam się ze może to tylko moja interpretacja jego słów ale jak widać dla większości jest to jednoznaczne ... 

Gość Niewiemcorobic
33 minuty temu, Gość Ania napisał:

jesli nie chcesz z nim sexu? nie umawiaj sie - jak kocha poczeka

Nie chodzi o to ze w ogóle nie chce. Nie chce tak szybko i z osobą której nie jestem pewna w 100% ;) 

Gość Gość

Idź i zrób mu loda..ogarnij się kobieto.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Niewiemcorobic napisał:

Może macie takie doświadczenie jednak ja utwierdziłam się tylko w przekonaniu ze szkoda czasu na takiego faceta. Faktycznie zauroczył mnie ale nie będę się poniżać i latac do niego jak i tak zaliczy i kopnie w dupę. Naiwnie łudziłam się ze może to tylko moja interpretacja jego słów ale jak widać dla większości jest to jednoznaczne ... 

Mam takie obserwacje od kilkunastu lat. To dobrze, że chcesz to zakończyć, trzymaj się tego. 

Gość kobietka

Wiadomo ze chodzi tylko o zaliczenie Ciebie, zastanow sie, czy o taka znajomosc Ci chodzi, ja nie dalam 3 miesiace, biegal za mna, jestesmy razem 20 lat. A zapewne tez chcial mnie tylko zaliczyc.☺

Gość grazyna

wykosztował się na drinki to twój obowiązek oddać mu się najdalej na drugiej randce

Gość Niewiemcorobic
Przed chwilą, Gość grazyna napisał:

wykosztował się na drinki to twój obowiązek oddać mu się najdalej na drugiej randce

Tak się składa ze na każdej płaciłam sama za siebie ;) nietrafione 

Gość gupi gupek

Ja nie rozumiem o co wielkie halo to tylko facet moze czerpac przyjemnosc z seksu? Nie mozna sie po prostu sie spotkac, pogadac a pozniej pojsc razem do lozka?

Gość Gość gość gość
3 godziny temu, Gość gupi gupek napisał:

Ja nie rozumiem o co wielkie halo to tylko facet moze czerpac przyjemnosc z seksu? Nie mozna sie po prostu sie spotkac, pogadac a pozniej pojsc razem do lozka?

Jeżeli obie strony tego chcą to spoko. Jak autorka woli to robić w związku czy z osoba wg niej godna zaufania tez Ok. wydaje mi się ze to indywidualna kwestia i nie ma co oceniać co jest słuszne a co nie ;) 

co do samego postu olej typa. Szkoda i twojego i jego czasu na takie spotykanie jeżeli Ty nie chcesz się z nim kochać on nie chce  tworzyć z tobą czegoś więcej to bez sensu dla obu osób tylko się blokujecie nawzajem :D