Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zieloonka

Miał być tylko seks

Polecane posty

Gość Zieloonka

Może ktoś mi pomoże zrozumieć, nie mam do kogo się z tym zwrócić. Zacznę od tego że jestem wwolna, rozwodze się z mężem. Jestem przed 30 także to nie wyznanie malolaty. Ostatnio przez znajomych poznalam faceta. Wogole nie mój typ ale dobrze Nam się rozmawiało. Tego samego dnia zabrał mnie o 3 w nocy z imprezy na wycieczkę by zobaczyć oświetlone miasto z daleka. Spodobał mi się ale wiem że ma dziewczynę. Ja też mu się spodobałam wiem to napewno bo odrazu się calowalismy. I tu sprawa się komplikuje. Związał się z gowniana która ma trójkę dzieci i jest po prostu leniem nic nie potrafi rodzina to patologia i on jej teraz nie może zostawić. Wiem że mówi prawdę bo mamy wspólnych znajomych. Mieszka sam bez niej a jej tylko pomaga bo czuje się odpowiedzialny. Ostatnie 6 nocy spędziliśmy że sobą pod rząd. Na początku miał być tylko seks ale?  Zauważyłam że gdy już idziemy spać całą noc czule mnie całuję w policzek przytula się i mnie.nie puszcza Wychodzimy rano do pracy i odrazu są wiadomości od niego cały czas pisze. Wiem że jest między Nami ogromną chemia i z.nikim nam tak nie było. Łóżko to po prostu magia. Ostatnia noc była bez seksu przyszedł po prostu zasnąć obok mnie. I teraz pytanie, czy on może się zakochać? Co mam myśleć. Chciałabym czegoś więcej. Do kwietnia gdy załatwi tamtej mieszkanie socjalne musimy to.ukrywać i ja to rozumiem zobowiązał się ale mówi że wtedy ja zostawi. Znamy się krótko dlatego.nie.mogę wyskoczyć z jakimiś poważniejszych planami. Nie zaprzecza że może.się nam udać. Tylko pytanie czy takie zachowanie może świadczyć o poważniejszych zamiarach?

Gość Gość

Z nim powinnaś porozmawiać i ustalić co i jak

Gość Zieloonka

To nie są jego dzieci mamy dużo znajomych wspólnych i wiem. On ma taki charakter po prostu ze nie.umie kogoś w biedzie zostawić. Wszystko.mi.mówi. Porozmawiać z Nim? Mam wyskoczyć z.jakimiś uczuciami po tak.krótkim czasie?  

Gość Zieloonka

Chodzi o tych znajomych. Są ważni w jego życiu i w moim. Nie chcemy żeby wyszło tak ze zostawił ja dla mnie. Poza tym.mój za chwilę były mąż Pochodzi z tego samego środowiska więc byłaby jadka nie z tej ziemi. Tego że mnie nie oklamuje jestem pewna. Tylko chodzi mi o to czy po takim zachowaniu mogę liczyć na.coś.wiecej

Gość Zieloonka

Kiedyś się zakochał są od roku razem, ale ma jej dość. Nie umie sobie zorganizować życia bez Niego. Jest takim typem człowieka że się wpakował to teraz nie ucieknie. Od pół roku nie sypiaja że sobą on praktycznie z nią nie ma kontaktu sporadycznie tylko

Gość Gość
8 minut temu, Bolek napisał:

Jeśli to jego dziewczyna to uważaj bo to wyrachowany gnojek, żaden facet nie zwiąże się z małolatą z nizin społecznych z 3 dzieci, to tylko w bajkach. Koleś narobił dziewczynie nadziei tylko po to by sobie pobzykać. Jak wiadomo taka najłatwiej urobic 

Bzdury Waść piszesz. Mało to facetów związuje się z kobietami z dziećmi? Moje znajome z 2-ką dzieci nawet jakoś nie maja problemów żeby znaleźć sobie partnera (i to bezdzietnego). Adoratorów też im nie brak. Oczywiście mam na myśli te atrakcyjne matki. Nie te zabniedbane, grube czy raczej brzydkie. 

Gość Zieloonka

Nie jestem zakochana tylko raczej zauroczona. Jeśli chodzi o same superlatywy to raczej tego tak nie odbieram bo dużym minusem jest jego sytuacja i to strasznie wkurza. Po prostu chciałabym wiedzieć czy facet który chce cie tylko przelewie Przychodzi przez tydzień codziennie, spi z tobą przytula czule całuję w czoło w policzek, trzyma cały czas splecione ręce i utrzymuje stały kontakt z jego inicjatywy

Gość Ona

A u mnie na odwrót.. sex i nic więcej..z facetami różnie bywa..

Gość Zieloonka

No właśnie tylko po co ta otoczka? Ale jeśli właśnie nie znika tylko się cały czas odzywa? 

Gość gość

Dlaczego poszłaś z nim do łóżka wiedząc, że ma kobietę? 

A krócej ? Tu dyskusja i w ogóle, (właśnie do tego momentu to doczytałem) i to mi wystarczy by włączyć się do dyskusji. 

Bolka już nie lubię i tyle z tego tematu.

Droga Autorko. 

Facet to nie maszyna. Dlaczego miałby unikać tej, również dla niego przyjemnej otoczki?? Myślisz, że mężczyźni nie lubią czułości, przytulania i pocałunków? Lubią, nawet jeśli nie łączą ich z partnerkami głębokie uczucia. Nawet jeśli jest to dla niego seks bez zobowiązań to nie musi oznaczać, że ma traktować Cię jak materac. 

Nie rozumiem tekstów o tym, że on nie może jej zostawić. To dorosła kobieta, na tyle samodzielna żeby urodzić trójkę dzieci to chyba powinna sobie życie organizować z tatą tych dzieci. Pomaganie takim dziewczynom kończy się zazwyczaj tym, że nawet nie walczą o siebie, tylko wiszą na kolejnych mężczyznach.

Nie ma że się nie da. Podobno tylko parasola w d... nie da się otworzyć i tego się trzymajmy. 

Gość Gość

Nie sypia z nią od pół roku, jak każdy zdradzający. Gdybym wierzyła w każdy taki temat (przeczytałam ich dziesiątki) to się okazuje, że nie istnieją faceci którzy sypiają z dwiema, no nie ma takich. Żaden zdradzający nie sypia z partnerką, no no, uczciwość pełną gebą. 

ech faceci. Kazdy zajęty plecie o kryzysie.Potem kochance bredzi ze nie zostawi zony ze względu na dzieci.Co bardziej tchórzliwi wymslają ze zona ma raka itp

5 godzin temu, patrycjaswiecka napisał:

ech faceci. Kazdy zajęty plecie o kryzysie.Potem kochance bredzi ze nie zostawi zony ze względu na dzieci.Co bardziej tchórzliwi wymslają ze zona ma raka itp

A w międzyczasie pojawiają się kolejne dzieci. Bocian???? 

Gość Gość 123

Już Tosiek kolejną dobe przegrywa 😧

Na targu w Będzinie byłeś szantażysto? 

Gość Gość
15 minut temu, PiesNaKobiety napisał:

Ty stąd w ogóle wychodzisz? Jem akurat śniadanie...przeżuwam...poczekaj moment...dobra, już!...posłuchaj. Któregoś słonecznego i ciepłego poranka naturysta spotyka drugiego naturystę. Pierwszy zagaduje: facet, porypany jesteś?! Dlaczego Ty nago chodzisz?! 

...znowu przeżuwam....znowu poczekaj...teraz łyk kawy...reasumując, czuję, że caffe jest Twoim domem, męczy Cię to trochę i dlatego każdemu zarzucasz, że siedzi tutaj 24/7. Nie, to Ty siedzisz i szczurzysz do każdego. Brak atencji?

Na targu byłeś? Stać cię na cokolwiek. Raka wyleczyłeś? 

Co z żoną nieboszczką i Estonka? Prokuratura cię nie zamknęła? Tosiek gdzie mięso 😜

Gość Gość
1 minutę temu, PiesNaKobiety napisał:

Jeszcze zapomniano kleić "wklejkę erotyczną", a ja ciągle czekam [druga doba leci] na screen tego maila. Doczekam się w końcu? Na dzisiaj jesteś "gość" odfajkowany, znaczy poświęciłem Tobie wystarczająco dużo uwagi i nawet dwa posty napisałem. Doceń w końcu mój altruizm. A teraz pisz co tam chcesz pisać na mój temat. Pa

z kim ten ... gada? 😂

Gość Gość
3 minuty temu, PiesNaKobiety napisał:

Jeszcze zapomniano kleić "wklejkę erotyczną", a ja ciągle czekam [druga doba leci] na screen tego maila. Doczekam się w końcu? Na dzisiaj jesteś "gość" odfajkowany, znaczy poświęciłem Tobie wystarczająco dużo uwagi i nawet dwa posty napisałem. Doceń w końcu mój altruizm. A teraz pisz co tam chcesz pisać na mój temat. Pa

300 postów w ciągu tygodnia 

Stary masz zdrowie 😣

Gość WWW

Bądźmy szczerzy, to tylko ułamek tego co w tym samym czasie wychodzi spod twojej klawiatury.

Chyba twojej. Raka wyleczyłeś wdowcu? 😂😂😂

Gość gosc
16 minut temu, PiesNaKobiety napisał:

Bądźmy szczerzy, to tylko ułamek tego co w tym samym czasie wychodzi spod twojej klawiatury.

nie zesraj się Szczurku

Gość Gość

Trafiony-zatopiony. Z tą różnicą, że zamiast biegunki mam obstrukcję na twoim punkcie 😞

Cały czas wypatrujesz ją.

Gość Gość
5 minut temu, PiesNaKobiety napisał:

A to ciekawe!:) Kogo wypatruję?:)

zgłaszamy 😉

Gość Gość
20 minut temu, PiesNaKobiety napisał:

Dobry pomysł! Układam listę pytań do ciebie. Jeżeli na którymś temacie "przypadkowo" spotkam cię szczurku, będę ją cytował i stopniowo uzupełniał, ok?:)

1. Czy doczekam się screenu maila?

2. Kogo ciągle wypatruję?

A teraz pracuj usilnie nad poszerzeniem listy.

Zgłaszam do zbanowania

Gość gość

Ci podejrzani są pod czujnym okiem skafandra i zrobisz tyle co się naprodukujesz na forum.

Gość Gość
Przed chwilą, PiesNaKobiety napisał:

Tak, Skafander "uwielbia" moje nicki. Odwiedza osobiście profile. Domyślny został zbanowany a Pies [wiadomo dzięki komu] już w pierwszym dniu zarobił minus dziesięć punktów i tygodniowy zakaz pisania na forum. Fajnie, co nie?:)

W ciągu tygodnia zrobił 300 postów. 😜

Gość gość

Trzysta postów w tydzień to pikuś jest w porównaniu do trzystu w dzień dlatego się zbytnio nie jaraj, bo najlepszy w te klocki nie jest.

Gość gość

Moja wypowiedź nie była do ciebie z tym jaraniem tylko do gościa, który się produkuje. Czytaj ze zrozumieniem i bez ciśnienia. ✋

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zgłaszam do zbanowania

Za co? Przecież niczego złego nie pisze. 

Gość Gość
9 minut temu, PiesNaKobiety napisał:

Nie? Zastanów się. Tutaj chodzi o forumowe szachy. Pewnie wylecę za bezwstydne zbicie konia w obecności królowej. Życie forumowe bywa brutalne.

Ale widać,  że lubisz grać w szachy.