Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyziemny

Jak kobiety znoszą że dostały kosza od faceta?

Polecane posty

Gość heh

Rozumiem, że chodzi o kosza od co dopiero poznanego mężczyzny? Mnie  to nie rusza. Jak nie ten to inny lepszy ;).

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jestem szczęśliwa ,że udowodnił jakim jest H.u.j.e.m i pije jego zdrowie,że mam spokój 😂😝

Dlaczego C.hu.j.em? Bo Cie nie chcial? Każdy ma prawo mieć swoje preferencje, swój typ a jak nie jesteś w jego typie to juz ch.u.j? 😂

Gość Gość
2 godziny temu, Gość heh napisał:

Rozumiem, że chodzi o kosza od co dopiero poznanego mężczyzny? Mnie  to nie rusza. Jak nie ten to inny lepszy ;).

taa, a świnie latają

Gość Dzielnicowy

Potrafią facetowi nasr... pod drzwiami, faceci takich ,,pomysłów" nie mają

Gość 0 700
9 godzin temu, Gość gość napisał:

Nie znam kobiety, która jest odrzucona i się mści. Natomiast facetów odrzuconych, którzy się mszczą, oczerniają kobietę (którą niby kochają) znam mnóstwo. 

Może ty się mścisz, ale jest naprawdę bardzo mało przypadków i są to kobiety chore psychicznie. 

Zgadzam się.

PS chorych psychicznie nie ma wcale tak wiele

i - kobiety uparcie nie podrywają faceta, łatwo zauważają, że on nie reaguje - jeśli nie i są nachalne, to fakt, bywają zaburzone

tu na kafe tak działają głównie takie, które mają z odpuszczaniem problem - mają problemy ze sobą..

--------------------------

"kosz" - jeśli facet, który mi się podoba mnie olewa, to się z tym godzę, jak to do mnie dotrze - nie mszczę się, bo sama też olewałam ludzi, którzy zupełnie nie interesowali mnie jako potencjalni partnerzy

to ludzkie, to nie zdrada, itp. bywa przykre, ale po prostu przychodzi obojętność

kolejna rzecz - nawet jeśli ktoś cię olał, w moim przypadku nie oznacza to, że nie będę takiej osoby tylko li zwyczajnie lubić bez podtekstów

Gość gavin
11 godzin temu, Gość Koralowa napisał:

Zwróćcie uwagę że  płeć meska bardziej emocjonalnie wręcz desperacko  reaguje na kosza.

Bo kobiety nie mają emocji

Gość szaaarrriiiikkkk
11 minut temu, Gość 0 700 napisał:

Zgadzam się.

PS chorych psychicznie nie ma wcale tak wiele

i - kobiety uparcie nie podrywają faceta, łatwo zauważają, że on nie reaguje - jeśli nie i są nachalne, to fakt, bywają zaburzone

tu na kafe tak działają głównie takie, które mają z odpuszczaniem problem - mają problemy ze sobą..

--------------------------

"kosz" - jeśli facet, który mi się podoba mnie olewa, to się z tym godzę, jak to do mnie dotrze - nie mszczę się, bo sama też olewałam ludzi, którzy zupełnie nie interesowali mnie jako potencjalni partnerzy

to ludzkie, to nie zdrada, itp. bywa przykre, ale po prostu przychodzi obojętność

kolejna rzecz - nawet jeśli ktoś cię olał, w moim przypadku nie oznacza to, że nie będę takiej osoby tylko li zwyczajnie lubić bez podtekstów

To napisala kobieta na etacie tego Forum i ...wie o co chodzi...

Tajemnica wszechswiata...ale czym to karmic?!???

😇

No i...sik!

Gość leidi
Cytat

Jak kobiety znoszą że dostały kosza od faceta

Mają to w nosie i skupiają się na swoich zdeklarowanych wielbicielach. 

Gość nice

Kobiety mają różne problemy i muszą wszystkiemu stawić czoła, radzić sobie w każdej sytuacji, odpierać ludzką agresję, mysleć o przetrwaniu, a jak wyrażają swój niepokój o to co będzie z nimi i ich bliskimi, to od razu znajdzie się jakiś narcyz który mysli, że płaczą z jego powodu. 

Gość Gość
8 godzin temu, Gość leidi napisał:

Mają to w nosie i skupiają się na swoich zdeklarowanych wielbicielach. 

taaa

Gość Gość

Kosz w sensie brak zainteresowania ze strony osoby, z którą się nie było, nie uprawiało seksu, to nie jest coś co kobiety przeżywają. Mężczyźni kosza znoszą dobrze, ale niestety tylko ci na poziomie, że zdrowym ego. Niestety, ale wielokrotnie spotkałam się ze strony facetów z brzydkim zachowaniem, złośliwościami, po kulturalnej odmowie. Kiedyś nawet na imprezie jakiś typ zaczął mnie szarpać jak mu kilkakrotnie odmówiłam randki (!) Do tego się potrafią mscić pośrednio, np. opowiadając niestworzone historie jaką to zdzirą jesteś etc 😞 To nie jest tak, że ja mam jakiegoś pecha do ludzi, po prostu mężczyźni się mną zawsze interesowali, więc ilościowo miałam dużo takich sytuacji, nawet jeżeli procentowo to nie jest aż taka duża wartość. 

Gość gość
Dnia 2.10.2019 o 14:59, Gość Koralowa napisał:

Zwróćcie uwagę że  płeć meska bardziej emocjonalnie wręcz desperacko  reaguje na kosza.

Fakt, też to zauważyłem. 

Gość Gość
19 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

A kto tu mówi o zdradzie? Kobiety potrafią zniszczyć w ten sposób życie facetom, nawet jeśli ci są idealnymi mężami i ojcami.

Idealnych ludzi nie ma, nie istnieją tacy. W życiu by mi do głowy nie przyszło pisać o idealnych matkach i żonach, bezmyślnie napisałeś głupotę by wyszło na Twoje, dlatego już Ci udowodniłam, że ideałem nie jesteś, ani żaden inny facet, ani żadna kobieta. 

Gość Kobieta
Dnia 2.10.2019 o 14:52, Gość Xxxx napisał:

Zrywa kontakt, żeby mniej cierpieć i zapomnieć

Dokładnie. Ja tak zrobiłam. 

Gość gość

zupelnie normalnie da sie to znieść

jednak problem zaczyna sie kiedy facio daje tego kosza, ale poźniej drąży temat nie dając normalnie żyć, rozdrapuje przeszlosc jednoczesnie nie robiąc nic w kierunku poprawy, zachowuje sie jak toksyczny śmieć

wtedy nie ma litości