Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy sąjakieś miejsca, gdzie można poznać 30 latków?

Polecane posty

Gość Gosc

Zauwazam, ze na wszelkich grupowych zajeciach brakuje 30 latkow. Sa albo studenci albo 40 latkowie.

Pewnie wszedzie, chociaz wiekszosc mocih znajomych porozjezdzala sie malo kto mieszka w polsce na stale, ktos tam w HK, Chinach, Hiszpanii, mysle ze generacja 30 latkow jest w podrozy

Gość Gosc

Czy to nie jest tak, ze 30 latkowie zwykle maja male dzieci i dlatego ich nie widac na miescie?

Na mystic festival widziałam cała masę trzydziestolatków... W sumie ten przedział wiekowy przeważał : )

Polują po klubach na dwudziestki tak jak czterdziestolatkowie bez kondycji chodzą na zajęcia grupowe wyrywać trzydziestki.

Gość Ola
12 minut temu, Piaskun napisał:

Polują po klubach na dwudziestki tak jak czterdziestolatkowie bez kondycji chodzą na zajęcia grupowe wyrywać trzydziestki.

99 na 100 par to różnica wieku do 5 lat. To, ze stary dziad marzy o młodej 20 nie oznacza, ze ona go zechce i ze stworzą związek. Jeszcze zdąży pobzykac sie ze starym dziadem jak sama będzie stara. 

14 minut temu, Gość Ola napisał:

99 na 100 par to różnica wieku do 5 lat. To, ze stary dziad marzy o młodej 20 nie oznacza, ze ona go zechce i ze stworzą związek. Jeszcze zdąży pobzykac sie ze starym dziadem jak sama będzie stara. 

Z obserwacji uczestniczącej wiem, że o wiele bardziej prawdopodobne niż to że stara baba wyrwie trzydziestolatka. Także radzę się pośpieszyć z tym szukaniem chłopaka.

Jakażprzykrość, że chętnych na horyzoncie brak, nieprawdaż?

Gość Ola
16 minut temu, Piaskun napisał:

Z obserwacji uczestniczącej wiem, że o wiele bardziej prawdopodobne niż to że stara baba wyrwie trzydziestolatka. Także radzę się pośpieszyć z tym szukaniem chłopaka.

30latka to nie stara baba. A jeśli w twoim otoczeniu owszem, to współczuję życia w patologii. I pozwól, że każdy będzie sam decydował z kim chce życie spędzać. Jesteś jakims nikim, bo na prawo i lewo osadzasz, plujesz jadem i zamiast bzykac 20 jak samiec alfa to rzygasz na kobiecym forum. Spusc wodę po sobie. 

5 minut temu, Gość Ola napisał:

30latka to nie stara baba.

Aha, to już trzydziestka stuknęła? Smuteczek...

5 minut temu, Gość Ola napisał:

A jeśli w twoim otoczeniu owszem, to współczuję życia w patologii. I pozwól, że każdy będzie sam decydował z kim chce życie spędzać. Jesteś jakims nikim, bo na prawo i lewo osadzasz, plujesz jadem i zamiast bzykac 20 jak samiec alfa to rzygasz na kobiecym forum. Spusc wodę po sobie. 

Jestem zbyt zblazowany na tak poślednie rozrywki. Ja szukam prawdziwiej miłości. 😛

Gość Ola
11 minut temu, Piaskun napisał:

Aha, to już trzydziestka stuknęła? Smuteczek...

Jestem zbyt zblazowany na tak poślednie rozrywki. Ja szukam prawdziwiej miłości. 😛

Powodzenia życzę 😂 😂 😂 

Młode dziewczyny nie kochają panów 34+ tylko ich pieniążki. Każdy ma prawo żyć jak chce, ale po co wmawiasz sobie coś co jest kłamstwem? Stary chlop jest tak samo aseksualny jak stara baba. Zauważ, ze panie 45+ mające dom, mieszkanie wola młodszego kochanka z doskoku niż starego rupiecia w domu. 

Ja nie mam powodow do smutku, mam świetnego partnera i jestem szczęśliwa. 

To ty rzygasz. Powtórzę: spusc wodę po sobie. 

I na żadną miłość nie zaslugujesz, niestety. Obrażasz innych, próbujesz odebrać im prawo do miłości i szczęścia, robisz wszystko żeby kobietom podkopac samoocenę. Ty nie potrafisz kochać więc na miłość nie zaslugujesz. Ale to sam wiesz, podstarzaly frustracie. 

Gość Gemma
48 minut temu, Piaskun napisał:

Ile masz lat, a ile Twoja dziewczyna?