Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byłam Głupia

spotkałam moją dawną miłość

Polecane posty

Gość Byłam Głupia

Kiedyś zakochałam się po uszy na wakacjach u babci.

Byłam nastolatką, miałam tylko 16 ale to było najlepsze co mnie w życiu spotkało. 

Genialny facet. Oprócz tych wszystkich wspaniałych rzeczy jakie robiliśmy razem poszliśmy do łóżka, w zasadzie to uprawialiśmy sex całe wakacje. 

Aż okazało się, że spóźnia mi się okres i powiedziałam ze strachu mamie. Byłam za młoda i za głupia żeby sobie jakoś poradzić samej. 

Była awantura. poszliśmy do lekarza i nie byłam w ciąży, ale oddzielili nas, mój ojciec zabronił mi się spotykać, 

zabrał mi telefon, on przyjechał dwa razy do nas, z kwiatami dla mamy, z prezentem dla ojca, 

mieliśmy totalny zakaz spotykania się a ja za bardzo bałam się wtedy rodziców żeby to robić po kryjomu.

Po dwóch latach mi przeszło i zajęłam się swoim życiem. On próbował kontaktować się przez social media 

ale napisałam, ze już kogoś mam (tak było). 

Przyjechałam do babci na urlop wczoraj i go spotkałam. Obydwoje się uściskaliśmy widać było, że coś mu się w oczach zaświeciło

jak mnie zobaczył. Mi też. Zapytałam się czy się spotkamy może wieczorem, powiedział nie mogę... mam już żonę. 

Popłakałam się i on tak samo. Powiedział że musi iść. 

Głupio zaglądam na fb, może napisze. Czasem przez okno - może przyjdzie. 

Minęło 12 lat. Najlepszy facet jakiego spotkałam. 

Byłam głupia, że nie zawalczyłam. Wasze zdrowie. 

Gość gość

Ojejku rzeczywiście szkoda. 

Gość Vvvv

Rodzice i cioty maja zazwyczaj nasrane w glowie, trzeba trzymac w tajemnicy az pojdziesz na swoje

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Vvvv napisał:

Rodzice i cioty maja zazwyczaj nasrane w glowie, trzeba trzymac w tajemnicy az pojdziesz na swoje

takie dna powinni utylizować

Gość Vvv
22 minuty temu, Gość gosc napisał:

takie dna powinni utylizować

A ty bylbys zadowolony gdybys potem cale zycie zalowal ze posluchales rozkazu ojca ze ta nie i zero kontaktu? Albo bylbys zadowolony ze tesciowa rozwala ci zwiazek bo nie podoba jej sie mezus corci? Rodzice moga pilnowac i uswiadamiac przed ciaza ale nie zabraniac znajomosci