Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSC

PRZEMYSŁAW SKĄD W TOBIE TYLE JADU, NIENAWIŚCI I FRUSTRACJI?

Polecane posty

Gość GOSC

ewidentnie przyczyną jest brak Boga w twoim życiu a co za tym idzie pokoju w sercu

Gość gosc
Przed chwilą, przemek 091 napisał:

to nie jest nienawiść ani frustracja ja tylko pisze prawde że smakosz nie ma żadnych szans na normalne życie i tym wieku prawie 30 lat powinien sie z tym pogodzić... to dla jego dobra... 

smakosz spierrdolenie jest twoim przeznaczeniem może w następnym życiu będziesz wygrywem 

ale ja nie pytam o smakosza wiec mi z nim nie wyjeżdżaj i nie zmieniaj tematu

ja pytam o twoja ogolną postawe ktora reprezentujesz od lat na tym forum czyli pełną nienawiści hejtu i frustracji a o głupich fotkach nawet nie wspomne

Gość gosc
2 minuty temu, przemek 091 napisał:

to nie jest nienawiść ani frustracja ja tylko pisze prawde że smakosz nie ma żadnych szans na normalne życie i tym wieku prawie 30 lat powinien sie z tym pogodzić... to dla jego dobra... 

smakosz spierrdolenie jest twoim przeznaczeniem może w następnym życiu będziesz wygrywem 

AHAHAHAHA

Gość Pan81
1 minutę temu, przemek 091 napisał:

Piszcie sobie co chcecie a ja wiem co mam robic czyli NIC.

Gość gosc
2 minuty temu, przemek 091 napisał:

a ty niby masz? całe zycie znajdujesz wymowki na wszystko, tez masz prawie 30 lat i jeszcze nic nie osiągnąłeś

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

a ty niby masz? całe zycie znajdujesz wymowki na wszystko, tez masz prawie 30 lat i jeszcze nic nie osiągnąłeś

bo co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie! 😄

1 minutę temu, przemek 091 napisał:

SMAKOSZ ZGADZAM SIĘ W PORÓWNANIU Z MOIMI  RÓWIEŚNIKAMI KTÓRYCH ZNAM NIE OSIĄGNĄŁEM NIC ALE W PORÓWNANIU Z TOBĄ OSIĄGNĄŁEM WIELE I DLATEGO JA SAM WIDZE JAK MI CIĘŻKO JEST WYJŚĆ Z PRZEGRYWU TO W TWOIM PRZYPADKU TO PO PROSTU NIEMOŻLIWE

z tego co wiadomo to jedyne co osiagnales to to ze ktos na ciebie zwalil konia