Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liwia78

Ortodonta Poznań

Polecane posty

Gość liwia78

Hej, czy ktoś z Was chodzi do Rock Your Smile na ul. Norwida, Jeżyce? Szukam dobrego ortodonty w Poznaniu i właśnie w sieci wyszukałam ten gabinet, opinie są zachęcające. Chciałabym założyć jakiś dyskretny, estetyczny aparat. Czy ktoś z Was jest pacjentem Rock Your Smile w Poznaniu i mógłby mi odpowiedzieć na kilka pytań? 

Gość anka345

Ja chodzę do dr Kocent w Rock Your Smile na Jeżycach 🙂 Co byś chciała wiedzieć? Ze swojej strony mogę polecić zarówno tą klinikę, jak i panią doktor, bardzo kompetentna i miła. Trafiłam tam z polecenia przyjaciółki która też się tam leczy. Poza tym Rock Your Smile ma bardzo dobre opinie jak sama zauważyłaś 🙂

Gość khakii

Też chodzę do Rock Your Smile na Norwida i też mogę polecić i odpowiedzieć na pytania. Sama jak szukałam informacji to je znalazłam i pozwoliło mi to sprawniej i pewniej podjąć decyzję o wyborze gabinetu i lekarza 🙂 Ja noszę akurat normalny metalowy aparat więc w kwestii tego estetyczego nie wypowiem się ale jak masz pytania co do samej kliniki lub leczenia orto to chętnie odpowiem 🙂

Gość Monika

Polecam doktor Monikę Marczewską z centrum medycznego Enel-Med w Poznaniu. Bardzo doświadczony ortodonta. Podczas wizyty jest bardzo miła atmosfera. Doktor posiada odpowiednie i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Mogę polecić. 

Rock Your Smile na Norwida polecam z czystym sumieniem. Jestem pacjentką od kilku miesięcy, mam aparat i z wizyty na wizytę efekty są coraz lepsze. Zdecydowanie warto się tam wybrać na konsultację. Chodzę do dr Kocent.