Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

Byłem Na prawyborach Konfederacji. Jestem święty. Ty też bądż świętym. Skrócona droga do świętości - cnota głosowania na Chrześcijanina.

Polecane posty

Głosowałem Na Grzegorza Brauna. Jednakże w walce są inni kandydaci i póki co zachęcam do głosowania na każdego innego w pozostałej części prawyborów. Potem w drugiej turze rozkładamy po chrześcijańsku, chrześcijańską cnotą mądrości adrzeja dudę - kandydata szaTAANa i diabła wcielonego w niego, zdrajcę i kandydata na sąd z murem.

andrzej duda nawet nie stanie do czyścca, ma piekło w żydowskim banku, bo to bankier żydowski jest i tam skończy duchowy żywot.

Podąż drogą skróconej drogi do świętości w 3 miesiące, no nie w 4, do majowych wyborów możesz załatwić sobie 1000 małych zasług oraz 3 poważne czyny - cnoty pobożności, miłości i dobroci.

To tak jak likwidacja dwóch puszczeń się się luksusowej kuorwy.    Bardzo dużo.. bowiem Jezus Chrystus rozpatruje tylko takie zasługi dla ważenia szmacenia się kuorew.  One mają najgorzej, bożem widział grymas Jezusa a i Matka Boża była zdumiona, kiedy wybaczał kóurwie.... było mu najtrudniej.  

Ja będę stał przy kuorwie na sądzie Ostatecznym i będę błagał Pana Naszego Zbawiciela o to by umniejszył kuorwie złego na wadze złego, jeżeli poprze ona w majowych wyborach i do końca życia konserwatywną Prawicę, czyli aktualnie Konfederację.

Moja modlitwa jest Panu bliższa ponieważ jestem kaleką i jego najmilszym, najmniejszym.  Ja po chrześcijańsku proszę o głosy na kandydata na prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej (a nie poyebaney republiki of poland) Konfederacji w wyborach prezydenckich w maju 2020!  Każdy Chrześijanin i Chrześcijanka ma obowiązek głosowania wyłącznie na kandydata Konfederacji. 

Nie ma takiego inteligentnego człowieka, kto obali prawidłowość tego dygmatu. 

youtube.com/watch?v=8h-wGvah1BE&feature=youtu.be - byłem tutaj.  

A teraz kmińcie dlaczego nie głosując na kandydata Konfederacji stajecie  się czymś gorszym niż mniej niż zero, oraz gorszymi od biorców ciup z lady pank, którzy korzystali z usług zdeprawowanych katoliczek w usługach prostytutek.

O jak ja nienawidzę lady pank.... po tym jak usłyszałem, że córka gościa z lady pank była alfonsicą..... przestałem słuchać piosenek lady pank.....

nie nastąpił przepadek mienia i kara za alfonsowanie.

taki kraj takie rodaczki, taki lady pank

a ci jeszcze głosują na: "zawsze tam gdzie ty" w liście top 30 kino polska muzyka.

Kandydat Chrześcijański z Konfederacji. 

Gość Boluś
10 godzin temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

youtube.com/watch?v=8h-wGvah1BE&feature=youtu.be - byłem tutaj.  

A teraz kmińcie dlaczego nie głosując na kandydata Konfederacji stajecie  się czymś gorszym niż mniej niż zero, oraz gorszymi od biorców ciup z lady pank, którzy korzystali z usług zdeprawowanych katoliczek w usługach prostytutek.

O jak ja nienawidzę lady pank.... po tym jak usłyszałem, że córka gościa z lady pank była alfonsicą..... przestałem słuchać piosenek lady pank.....

nie nastąpił przepadek mienia i kara za alfonsowanie.

taki kraj takie rodaczki, taki lady pank

a ci jeszcze głosują na: "zawsze tam gdzie ty" w liście top 30 kino polska muzyka.

Kandydat Chrześcijański z Konfederacji. 

Jjesteś psychicznie chory nie ma czegoś takiego jak bóg

Gość gosc

Każdy kto twierdzi że jest chrześcijaninem powinien głosować na Konfederacje. Ja nie rozumiem jak może ktoś wierzący (chrześcijanin - katolik) głosować np na pederastów lgbciarzy czy komunistów zbrodniarzy z SLD RAZEM Biedronia itd tak samo nie rozumiem jak mogą głosować na komunistów ZSLowców przefarbowanych na PSL, zresztą to złodzieje i lizodoopy cie do każdego podłączą byleby tylko siedzieć przy korycie i dalej kraść i odwalać afery, tak samo nie wiem jak można głosować na PO gdzie to same volksdojcze, złodzieje, sługusy niemiecko berlińskie, oszuści itd tak samo PiS który liże doopska żydom, a przypominam że to właśnie oni zamordowali Pana Jezusa, więc jak można to żydostwo popierać? zwłaszcza że to żydostwo za PiSowskim pozwoleniem rozpieprza nasz kraj, rozdawnictwo też nie jest chrześcijańskie! Bo jak pisał św Paweł w swoich listach, masz jeść swój chleb, za swoje zapracowane i nie być ciężarem dla innych, a jak nazwać patologie żyjącą z zasiłków jak nie ciężarem??? a Pis takich wspiera i rozdaje na lewo i prawo. Owszem jako chrześcijanie mamy pomagać ale SAMI !!! sam z własnej kieszeni z własnych zarobionych pieniędzy jak będę chciał to dam żebrakowi 5zł albo wrzuce do jakiejś puszki zbiórkowej czy na siepomaga,pl na jakieś chore osoby coś wpłacę, ale nie żeby to państwo miało za NASZE pieniądze rozdawać na lewo i prawo pijakom i patologii, bo w tym nie ma nic chrześcijańskiego! to jest zwykły socjalizm i marksizm a stąd niedaleko do komunizmu!!! rząd nie ma ŻĄDNYCH swoich pieniędzy, rozdają tylko nasze ściągane z podatków i innych opłat.

Poza tym wszystkie te partie są za aborcją bo żadna z nich nie wprowadziła ustawy antyaborcyjnej, Pis niby tacy prokościelni, tacy super a nawet aborcji nie chcą zablokować żydy pieprzone! i jak normalny wierzący chrześcijanin mający Boga w sercu może te partie popierać? no jak?!!! to jest GRZECH najcięższy z możliwych

Konfederacja jest przeciw aborcji, przeciw seksualizacji dzieci, przeciw homo lobby, przeciw LGBT bo to wszystko grzech sodomy i gomory!!! a poza tym Grzegorz Braun raz dwa by doprowadził do prawdziwej intronizacji Pana Jezusa na Króla Polski czego obecny rząd nigdy nie zrobi, ba! nawet episkopat ma to gdzieś!

prawdziwy chrześcijanin powinien popierać tylko i wyłącznie Konfederacje!

3 godziny temu, Gość Boluś napisał:

Jakbym miał ciebie skwitować, to powinieneś oddać dowód osobisty, gdyż w twojej partii [sld, psl, po, pis, nowoczesna, razem, gwiazdowski, biedroń, kosińska kamysz, hubner, i iinne - żałuję, że nie pamiętam wszystkich zdrajców narodu polskiego] nie ma czegoś nawet takiego jak Polska.  A ty mi mówisz, o bogu... w twojej republice of poland bóg jest z małej litery.

Gość Boluś
8 minut temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Jakbym miał ciebie skwitować, to powinieneś oddać dowód osobisty, gdyż w twojej partii [sld, psl, po, pis, nowoczesna, razem, gwiazdowski, biedroń, kosińska kamysz, hubner, i iinne - żałuję, że nie pamiętam wszystkich zdrajców narodu polskiego] nie ma czegoś nawet takiego jak Polska.  A ty mi mówisz, o bogu... w twojej republice of poland bóg jest z małej litery.

boga nie ma to wymysł do kontrolowania ciemnych ludzi

5 minut temu, Gość Boluś napisał:

boga nie ma to wymysł do kontrolowania ciemnych ludzi

Ciebie kontrolują bez boga.

W twojej niekochanej ripablik of polant

Gość Boluś
1 godzinę temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Ciebie kontrolują bez boga.

W twojej niekochanej ripablik of polant

Bo boga nie ma człeku z ciemnogrodu

1 godzinę temu, Gość Boluś napisał:

Bo boga nie ma człeku z ciemnogrodu

Ty się mnie nie pytasz czy jest bóg, kiedy wprowadzasz wszystko co go niszczy.  

lgbtq+a, socjalizm, antypolskość, antyklerykalizm, antyrześcijaństwo, antykultura, antypokój, i wszystko co złe, to jest z twojej strony po której stoisz. 

A stoisz bez boga, po stronie żyda, który umiejętnie cię zniszczy... chodniki tylko dla żydów, broń tylko dla żydów w polsce. Twoja córka i żona tylko dla żyda... chyba że brzydka, to może być do rozpłodu dla polaków 9 kategorii podludzi w polsce.

Gość gość
4 godziny temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Ty się mnie nie pytasz czy jest bóg, kiedy wprowadzasz wszystko co go niszczy.  

lgbtq+a, socjalizm, antypolskość, antyklerykalizm, antyrześcijaństwo, antykultura, antypokój, i wszystko co złe, to jest z twojej strony po której stoisz. 

A stoisz bez boga, po stronie żyda, który umiejętnie cię zniszczy... chodniki tylko dla żydów, broń tylko dla żydów w polsce. Twoja córka i żona tylko dla żyda... chyba że brzydka, to może być do rozpłodu dla polaków 9 kategorii podludzi w polsce.

Nie wiedziałem że w polsce są aż rak zacofani ludzie

Gość Gość gość

Ty gościu Konfederacja W i N piszesz coć o Bogu, a wcale Go nie znasz. Czytałeś Pismo Święte? Jakbyś czytał, to byś wiedział że jedynym zbawcą świata jest Pan Jezus. On nigdy nie będzie królem Polski, tylko królem całego świata. Dla Niego nie ma znaczenia czy to jest Polak czy Żyd, dla Niego liczy się człowiek i każdy kto w Niego wierzy będzie miał życie wieczne.

Gość gość
38 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Ty gościu Konfederacja W i N piszesz coć o Bogu, a wcale Go nie znasz. Czytałeś Pismo Święte? Jakbyś czytał, to byś wiedział że jedynym zbawcą świata jest Pan Jezus. On nigdy nie będzie królem Polski, tylko królem całego świata. Dla Niego nie ma znaczenia czy to jest Polak czy Żyd, dla Niego liczy się człowiek i każdy kto w Niego wierzy będzie miał życie wieczne.

Co ty chcesz to człowiek który myśli że Polska jest narodem wybranym a jezus był Polakiem

Dnia 6.01.2020 o 09:03, Gość Gość gość napisał:

A czy ty znasz tego boga ?

Dnia 5.01.2020 o 12:21, Gość Boluś napisał:

A ty jestesteś też psychicznie chory. Prędzej czy póżniej skorzystasz z usług antyboga.  Może jeszcze nie teraz, ale tobie podobni do ciebie już korzystają z usług psychociuli ponieważ  boga nie mają. Oczywiście taki system wymyślili żydzi, którzy są twoim bogiem.

A w bloku przy przychodni w Dąbrowie Górniczej na osiedlu kasprzak widziałem świecznik żydowski - świecił się siedmioma światełkami... zabobonny i zaklęciowy ołtarzyk; bliższa wiara woodoo a nie porządnej filozofii, taki judaistyczny akcent z Dąbrowy Górniczej.

Gdy Bóg był wartością powszechną, nie było potrzeb na usługi daunów z tytułem doktora, mgr-a..  a teraz kiedy mamy takich polluksów jak ty... trzeba  nawet planować produkcję psychoanalityków i psychologów, gdyż nawet w żydowskiej telewizji podano informację, że w wyniku działań pedaunów amerykańskich na terenach bliskiego wschodu trzeba będzie załatwić opiekę psychologów, w odpowiedniej ilości i to trzeba będzie nakręcić ich przyrost, bo przecież szkolnictwo na tych terenach nie istnieje.

Więcej i więcej psychodaunów, ponieważ ludzie nie radzą sobie z tragediami wieloletnich wojen i wyzysków grup przestępczych.

Gość Boluś

A ty jestesteś też psychicznie chory. Prędzej czy póżniej skorzystasz z usług antyboga.  Może jeszcze nie teraz, ale tobie podobni do ciebie już korzystają z usług psychociuli ponieważ  boga nie mają. Oczywiście taki system wymyślili żydzi, którzy są twoim bogiem.

A w bloku przy przychodni w Dąbrowie Górniczej na osiedlu kasprzak widziałem świecznik żydowski - świecił się siedmioma światełkami... zabobonny i zaklęciowy ołtarzyk; bliższa wiara woodoo a nie porządnej filozofii, taki judaistyczny akcent z Dąbrowy Górniczej.

Gdy Bóg był wartością powszechną, nie było potrzeb na usługi daunów z tytułem doktora, mgr-a..  a teraz kiedy mamy takich polluksów jak ty... trzeba  nawet planować produkcję psychoanalityków i psychologów, gdyż nawet w żydowskiej telewizji podano informację, że w wyniku działań pedaunów amerykańskich na terenach bliskiego wschodu trzeba będzie załatwić opiekę psychologów, w odpowiedniej ilości i to trzeba będzie nakręcić ich przyrost, bo przecież szkolnictwo na tych terenach nie istnieje.

Więcej i więcej psychodaunów, ponieważ ludzie nie radzą sobie z tragediami wieloletnich wojen i wyzysków grup przestępczych.

Ppowinieneś siedzieć zamknięty w szpitalu psychiatrycznym

Tylko tyle masz do powiedzenia! he he he 

Gość Boluś
2 godziny temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Tylko tyle masz do powiedzenia! he he he 

Bo z fanatycznym czubem nie da się rozmawiać bo wierzy w bajki o nieistniejacym bogu i jest kontrolowany przez czarną mafie

1 godzinę temu, Gość Boluś napisał:

Bo z fanatycznym czubem nie da się rozmawiać bo wierzy w bajki o nieistniejacym bogu i jest kontrolowany przez czarną mafie

Dziękuję za dobre słowo.

Podpis pod projektem obywatelskiej ustawy stop 447 to jedno puszczenie się luksusowej kuorwy, o które umniejszy jej Nasz Pan Jezus Chrystus na szali złego.  Jest o co walczyć, gdyż nie ma wiele takich zasług, za które Bóg odpuszcza kuorwom ich bestialstwo ciała i duszy.   Będę się o to modlił do Pana, za te przysługi oddane Narodowi Polskiemu. 

A dlatego, że to jest dobre, Pan nasz wam odpuści to według mojej prośby.  Głosy najbardziej bezbronnych jego dzieci słucha najbardziej, bo są bezbronne, albo kalekie jak ja.   

Gość gość

Podpis pod projektem obywatelskiej ustawy stop 447 to jedno puszczenie się luksusowej kuorwy, o które umniejszy jej Nasz Pan Jezus Chrystus na szali złego.  Jest o co walczyć, gdyż nie ma wiele takich zasług, za które Bóg odpuszcza kuorwom ich bestialstwo ciała i duszy.   Będę się o to modlił do Pana, za te przysługi oddane Narodowi Polskiemu. 

A dlatego, że to jest dobre, Pan nasz wam odpuści to według mojej prośby.  Głosy najbardziej bezbronnych jego dzieci słucha najbardziej, bo są bezbronne, albo kalekie jak ja.   

To prawda że jezus był polakiem?

21 minut temu, Gość gość napisał:

To prawda że jezus był polakiem?

Czy to jest jedna z tez, którą chcą udowodnić podli i kłamliwi żydzi za polskie pieniądze ?

Gość gość
3 godziny temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Czy to jest jedna z tez, którą chcą udowodnić podli i kłamliwi żydzi za polskie pieniądze ?

Nie dużo Polaków tak uważa

43 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie dużo Polaków tak uważa

Nie dużo, Polaków tak uważa?

czy 

Nie, dużo Polaków tak uważa?

Gość gość
15 godzin temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Nie dużo, Polaków tak uważa?

czy 

Nie, dużo Polaków tak uważa?

Dużo Polaków tak uważa więc chyba to prawda jest

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Dużo Polaków tak uważa więc chyba to prawda jest

Akurat niekoniecznie to jest prawda, za tym tylko, że dużo polaków tak uważa.

Gość gość

Akurat niekoniecznie to jest prawda, za tym tylko, że dużo polaków tak uważa.

Przecież polska to naród wybrany

3 godziny temu, Gość gość napisał:

Przecież polska to naród wybrany

NIe spotkałem się z opinią, że Jezus był Polakiem. 

Na wybraność trzeba zasłużyć, i Polacy zasłużyli, natomiast trzeba walczyć z ciemnotą umysłową i grzechem, czyli ludżmi, któzy nie głosują na Konfederację, oraz tych co, w pozostałych sferach życia pozostają lewakami.

Tą wybraność nie ma się na zawsze i trzeba być prawdziwie walczącym  CHrześcijaninem i CHrześcijanką.

Gość Boluś
4 minuty temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

NIe spotkałem się z opinią, że Jezus był Polakiem. 

Na wybraność trzeba zasłużyć, i Polacy zasłużyli, natomiast trzeba walczyć z ciemnotą umysłową i grzechem, czyli ludżmi, któzy nie głosują na Konfederację, oraz tych co, w pozostałych sferach życia pozostają lewakami.

Tą wybraność nie ma się na zawsze i trzeba być prawdziwie walczącym  CHrześcijaninem i CHrześcijanką.

Tylko czemu do kościoła chodzi 38% a na konfederację 6% glosuje?

Moim zdaniem jeszcze nie pojęli czym jest chrześcijaństwo, ale tego trzeba się uczyć.

Gość Boluś
44 minuty temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Moim zdaniem jeszcze nie pojęli czym jest chrześcijaństwo, ale tego trzeba się uczyć.

Pojeli i dlatego z roku na rok mniej wiernych jest