Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila25

Jakie jest wasze zdanie na temat zwiazku na odleglosc?

Polecane posty

Gość Mila25

Witam 🙂 Co uwazacie o związku na odleglosc? Kiedy kobieta po 6 latach chce widywac sie czesciej niz raz w tygodniu, na dzien, max dwa, a jej partner uwaza ze takie spotkania sa okej ? Co ma sobie myslec? 

Gość Para no ja :)))

Nie ma takich związków :)))) 

Gość gość

Związek na odległość ma sens wyłącznie, gdy ta odległość wynosi max. 25-30 km.

Gość Gosc

Prawdziwa miłość nie ma granic ! 🙂

Gość Jerry

Sytuacja dobra dla faceta. Baba daleko a on u siebie na miejscu może uganiać się za innym bez jej wiedzy i kontroli.

A jak nie wypali to zawsze ma w zapasie tą na odległość która na każdym spotkaniu będzie chętna na seks

Gość gość121

Jedną ,z pierwszych dziewczyn, w której byłem zauroczony z wzajemnością , była dziewczyna z miasta odległego od mojego miasta o 100 km.  Poznaliśmy się podczas wakacji. Nic z tej znajomości jednak nie wyszło. Miałem 18 lat. Nie miałem kasy na dojazdy. Podczas wakacji mieliśmy jechać na biwak, ale jej rodzice jej nie puścili. Nasze wzajemne zauroczenie zacierało się każdego dnia. Wszystko się skończyło  gdy zauroczyłem się w dziewczynie z mojej szkoły. Wtedy żadna inna mnie już nie obchodziła. Tamta z innego miasta również. Sądzę, że gdyby nie odległość, zostalibyśmy parą. Przeznaczenie jednak ma swojej plany.